Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | B. Bystrica – Martin 3:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:2 (kon.) | Piešťany – Košice 2:3 (po s.n.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HKM Zvolen
Piatok 19.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Popradčania majú v závere stretnutia presilovú hru! Na dve minúty si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Milan Jurík, ktorý sa previnil úmyselným posunutím bránky.
     
    52:26
    Róbert Sabolič zapríčinil ďalšie oslabenie Popradu! A tentokrát poriadne! Za nekompromisné vrazenie na Jána Ťavodu zinkasoval 5 minút plus trest do konca zápasu. Tak toto bolo veľmi prísne, vzhľadom na to, že Ťavodovi sa nič nestalo.
     
    39:06
    Tak po tomto súboji si domáci vybojovali presilovú hru. Na dve minúty si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Matej Síkela, ktorý nám predviedol nepovolené podrazenie.
     
    37:56
    Zvolenčania sú už v plnom počte a ihneď si zahrajú aj presilovú hru takmer do konca druhej tretiny. Dvojminútový trest tentokrát získala hráčska lavica Popradu, ktorá poslala na ľad príliš veľa hráčov. Trest si odchádza odpykať Branislav Rapáč.
     
    35:53
    Domáci hokejisti získajú krátku štvorsekundovú presilovú hru o dvoch hráčov. Ďalším faulom sa previnil Michal Chovan, ktorý si odchádza na dve minúty sadnúť za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    33:57
    Tomáš Škvaridlo pripravil svoj tím o presilovú hru. Pri svojej útočnej aktivite sa previnil seknutím, ktoré neušlo pozornosti hlavného rozhodcu Müllnera. Jednoznačný dvojminútový trest.
     
    33:04
    Zvolenčania získavajú ďalšiu početnú výhodu. Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza schladiť hlavu Roman Tomas.
     
    28:44
    Popradčania si svojou aktivitou vybojovali početnú výhodu. Pri prieniku Dávida Skokana sa nedovoleným podrazením previnil Tomáš Škvaridlo. Ten bude mať o čom premýšľať.
     
    25:05
    Popradskí hráči budú hrať takmer tridsať sekúnd v početnej nevýhode o dvoch hráčov. Na trestnej lavici si tentokrát posedí dve minúty za vrazenie Róbert Sabolič.
     
    23:32
    Zvolenčania získavajú dvojminútovú presilovú hru za tvrdý krošček v podaní Radoslava Suchého, ktorý priklincoval svojho súpera o mantinel.
     
    17:59
    Nervozita na popradskom štadióne stúpa. Roman Tomas sa mohol dostať do rýchleho protiútoku, no Ján Mucha sa previnil hákovaním, ktorým síce odstavil Tomasa, no poslal sa na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    14:59
    "Kamzíci" získavajú ďalšiu početnú výhodu o jedného hráča. Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza oddýchnuť Ľubor Zuzin, ktorý nám predviedol nepovolené držanie popradského hráča.
     
    11:49
    Popradčania majú veľkú šancu na vsietenie kontaktného gólu! Túto početnú nevýhodu zapríčiňuje Tomáš Méry, ktorý sa previnil nepovoleným držaním.
     
    08:44
    Zvolenčania získali veľmi dobre padnúcu výhodu o jedného hráča. Na trestnú lavicu si za seknutie odchádza sadnúť Branislav Rapáč.
     
    03:20
    Popradčania budú hrať opäť v početnej výhode. Na trestnú lavicu si tentokrát na dve minúty odchádza sadnúť Michal Chovan, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    02:15
    Sily na ľade sa nám vyrovnajú. Jeden zo zvolenských hráčov sa dostal do rýchleho úniku po ľavom krídle a Radoslav Suchý ho odstavil nedovoleným hákovaním, za čo zinkasoval dvojminútový trest.
     
    00:35
    Už v prvej minúte vidíme prvé vylúčenie v tomto zápase. Na dve minúty si odchádza na trestnú oddýchnuť za držanie Peter Hraško.

    Góly a asistencie: 43. Skokan (Balán, Vandas), 60. Hvila (Suchý, Klouda) - 8. Méry (Síkela, Huňady), 11. Pokovič (Mucha, Chovan), 39. L. Jurík (Chovan, Mucha)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Hvila, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Skokan - Sabolič, Koskinen, Rapáč - Takáč, Gríger, Homa.
    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Juraško, Hraško, Pokovič, Mucha, Pichnarčík, Ťavoda, Čanky, Šiška - Peter Zuzin, Brabenec, Podkonický - Škvaridlo, Lukáš Jurík ("C"), Chovan - Ľubor Zuzin, Milan Jurík, Ďaloga - Méry, Huňady, Síkela.

    Rozhodca: Müllner - Kalina, Kacej

    Diváci: 2022