Celodenný prehľad tenisových zápasov (kon.)
koniec udalosti
Celodenný prehľad tenisových zápasov

Pondelok 30.07.2012, 12:30Olympijské hry - tenis
     
    Už aj naša druhá nádej vo štvorhre prehrala. Slovenské duo Cibulková/Hantuchová podľahli Poliačkam Radwanksým 6:2 a 6:1. Zápas trval len hodinu a desať minút.
     
    Už je to jasné. Slovenský pár vypadol z mužskej štvorhry na letných olympijských hrách 2012 v Londýne. Porazil ich srbský pár Janko Tipsarevič a Neman Zimonjič. Slovenské tenistky prehrávajú v druhom sete 2:1.
     
    Slovenské tenistky prehrali prvý set so setrami Radwanskými 6:2. :( Mužský pár zatiaľ prehráva so srbskou dvojicou 3:2.
     
    Už sa začal ďalší zápas štvorhry, kde je aj náš slovenský pár. Martin Kližan a Lukáš Lacko si zmerajú sily s Janko Tipsarevičom a Nemadom Zimonjičom (SRB). V prvom sete vyhráva srbský pár 1:2.
     
    V týchto chvíľach začal zápas štvorhry. Dominika Cibulková spolu s Danielou Hantuchovou sa postavia proti sestrám Radwanským. Stav zápasu zatiaľ 1:0 v prvom sete pre naše hráčky.
     
    Naša tenistka Daniela Hantuchová postupuje do tretieho kola, keď zdolala francúzsku súperku Cornetovú 6:3 a 6:0! Gratulujeme!
     
    Slovenská tenistka Daniela Hantuchová dokázala otočiť vývoj zápasu, keď prehrávala už 2:3. Nakoniec vyhrala 6:3! Držme jej palce v druhom sete.
     
    Na tenisovom dvorci už je aj naša Daniela Hantuchová, ktorá zatiaľ prehráva s Cornetovou 2:3.
     
    Poďme postupne podľa kurtov. Na kurte číslo 2 sa odohral zápas medzi Kližanom (SVK) a Roddickom (USA). Slovenský hráč sa držal dobre, ale po prehratom podaní prehral aj prvý set. V druhom sete opäť stále iba dorovnával skóre, až nakoniec Roddick získal pri Martinovom podaní Mečbal. Nevyužil ani prvý, ani druhý, ale až ten tretí. Roddick mal výrazne na vrch, hlavne pri svojom podaní a tak zaslúžene vyhral 7:5 a 6:4.

    Ján Sárközi