Novosibirsk – Omsk 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 0:3 (kon.)
Ufa – Red Star Kunlun 5:0 (kon.) | Jaroslavľ – S.Moskva 3:1 (kon.) | Čerepovec – D. Moskva 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 4:2 (kon.) | Soči – Helsinki 3:4 (kon.) | Riga – Novgorod 2:3 (0:1 po s.n.)
HC Slovan – Nižnekamsk sk 3:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
cz Piatok 28.12.2018, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Michail GRIGORENKO - 4:2
     
    59:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! K volnému puku se ve vlastní třetině dostal MICHAIL GRIGORENKO, jehož kostrbaté vyhození přeci jenom doputovalo až do prázdné brány. CSKA se určitě ulevilo!
    Bez asistence.
    47:41 Jiří SEKÁČ - 3:2
     
    47:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Ono to ještě bude zajímavé! Hosté se bleskově přesunuli do útočného pásma, tam se Justin Azevedo uvolnil kolem protihráčů, načež jeho ránu zápěstím vyrazil Sorokin pouze vedle sebe, kam si sjel JIŘÍ SEKÁČ, který už měl snadnou práci.
    Asistence: Justin Azevedo.
    29:26 Vjačeslav OSNOVIN - 3:1
     
    29:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Najednou tu máme kontaktní branku! Kazaň operovala v útočné třetině, posléze se k nezištné zpětné přihrávce dostal Zaripov, který před brankou našel VJAČESLAVA OSNOVINA, jenž zamířil mimo dosah domácího brankáře Sorokina.
    Asistence: Danis Zaripov, Nikita Ljamkin.
    28:08 Kirill KAPRIZOV - 3:0
     
    28:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tady další branku v hostující síti! Nahození podél mantinelu přineslo zisk puku pro Vexe, který našel zcela osamoceného KIRILLA KAPRIZOVA, jehož rána z mezikruží byla opravdu hodně přesná. S hostujícím celkem to nevypadá vůbec dobře, musí dotahovat tříbrankové manko.
    Asistence: Linden Vey.
    10:49 Kirill Kaprizov (MOS) - 2:0
     
    10:49
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je tu další branka v hostující svatyni! Jeden z hostů chyboval v rozehrávce, puku se zmocnil KIRILL KAPRIZOV, který si vyměnil touš s vedle stojícím Grigorenkem, načež zakončil přesně nad padajícího brankáře, který i v tomto případě byl zcela bez šance.
    Asistence: Michail Grigorenko.
    02:56 Maxim Šalunov (MOS) - 1:0
     
    02:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Domácí hráči dlouho okupovali branku soupeře, posléze se k poskakujícímu puku dostal Šalunov, jehož přízemní ránu ještě tečoval MAXIM ŠALUNOV na což byl hostující brankář Podjapolskij krátký.
    Bez asistence.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 3. Šalunov, 11. Kaprizov (Grigorenko), 29. Kaprizov (Vey), 60. Grigorenko – 30. Osnovin (Zaripov, Ľamkin), 48. Sekáč (Azevedo)


    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, Marčenko, Čmychov, Nesterov, Naumenkov, Pašnin (A), Gološčapov, Ibragimov – Hansen, Andronov (C), Mamin – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Slepyšev – P. Karnauchov, Svetlakov, Scott (A).
    Ak Bars Kazaň: Poďjapolskij (Šaryčenkov) – Ľamkin, Batyršin, Postma, Pedan, Markov (A), Jarullin – Zaripov (A), Azevedo, Sekáč – Galijev, Osnovin, Tkačov – A. Potapov, An. Popov, Lukojanov – Klinkhammer, Svitov (C), M. Gluchov.

    Rozhodca: Olenin, Beljajev – Sivov, Šalagin

    Diváci: 10615