Novosibirsk – Omsk 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 0:3 (kon.)
Ufa – Red Star Kunlun 5:0 (kon.) | Jaroslavľ – S.Moskva 3:1 (kon.) | Čerepovec – D. Moskva 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 4:2 (kon.) | Soči – Helsinki 3:4 (kon.) | Riga – Novgorod 2:3 (0:1 po s.n.)
HC Slovan – Nižnekamsk sk 3:1 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
Kunlun
cz Piatok 28.12.2018, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:30 Teemu HARTIKAINEN - 5:0
     
    57:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Dílo domácích je dokonáno! Autorem branky je TEEMU HARTIKAINEN, který před Karhunenem vytáhl parádní kličku do forhendu. Jeho krajan neměl žádnou šanci. Asistence: Joonas Kemppainen.
    53:23 Vladimir ŽARKOV - 4:0
     
    53:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je hotovo! Autorem branky je VLADIMIR ŽARKOV, který posílá kotouč do opuštěné klece. Následně ihned po brance se strhla potyčka mezi Žarkovem a Lofquistem. Asistence: Alexandr Burmistrov.
    19:10 Vladimir TKAČOV - 3:0
     
    19:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa si jde razantně za vítězstvím! Autorem branky je VLADIMIR TKAČOV, který zužitkoval zkušenosti Burmistrova z americké NHL. Ufa má již komfortní vedení. Asistence: Alexandr Burmistrov.
    09:50 Maxim MAJOROV - 2:0
     
    09:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do trháku! Autorem branky je MAXIM MAJOROV, který chytrou střelou z pravého křídla překonává Lazušina, který nic neviděl přes bránícího Vitáska. Asistence: Sergej Těreščenko a Pjotr Chochrjakov.
    08:21 Teemu HARTIKAINEN - 1:0
     
    08:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí rychle využívají první přesilovou hru v utkání! Autorem branky je TEEMU HARTIKAINEN, který jemnou tečí Omarkovy střílené přihrávky překonává bezmocného Lazušina. Asistence: Linus Omark.

    Ondřej Klos

    Góly a asistencie: 9. Hartikainen (Omark), 10. M. Majorov (S. Těreščenko, Chochriakov), 20. Tkačov (Burmistrov), 58. Hartikainen (Kemppainen)


    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen (C), Panin, Arzamascev, Koledov, S. Garejev, Ar. Sergejev, Jelizarov, S. Těreščenko – Hartikainen (A), Omark, Kemppainen – Burmistrov, Tkačov, Kugryšev – Chochriakov, M. Majorov, Rybin – Kadejkin (A), , Soloduchin.
    Kunlun: Karhunen (Lazušin) – V. Lajunen, Järvinen, Lofquist, Viklund, Vitásek, Bartulis – Fontain (A), Wolski (C), Yip – Mertl, Palola, Lundh – Latta, Lockhart, Squires (A) – Nicholls, Jaw, Seto.

    Rozhodca: Anton Lavrentiev, Alexander Soin- Artjom Sávekkov, Daniil Zakharov

    Diváci: 5 675