Monaco – Paríž 1:4 (kon.)
koniec
AS Monaco
1:4 (1:2)
Paríž Saint-Germain
cz Sobota 01.04.2017, 21:00 • Parc Olympique Lyonnais, Décines-Charpieu (kapacita: 59 168 diváků) • Francúzsky ligový pohár • Finále
Predzápasové kurzy
    90. Edinson CAVANI - 1:4
     
    90
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Ángel Di María se bez problémů uvolnil na levé straně a poté skvěle přihrál EDINSONU CAVANIMU. Útočník PSG se z hranice malého vápna střelou pod břevno nemýlil!
    54. Edinson CAVANI - 1:3
     
    54
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Zničehonic jde PSG do dvoubrankového vedení. Skvěle to napravo udělal Verratti, jenž měl dost prostoru a šajtlí našel nedůrazně bráněného EDINSONA CAVANIHO. Uruguayský útočník míč z voleje napálil přesně k bližší tyči.
    44. Ángel Di MARÍA - 1:2
     
    44
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    V závěru poločasu si tým z Paříže znovu bere vedení zpět na svou stranu. Aurier skvěle našel Draxlera, který neměl prostor na střelu, ale poté skvěle našel ÁNGELA DI MARÍU. Argentinský záložník si pohlídal ofsajd, načež v pohodě skóroval k tyči Subašićovy brány.
    27. Thomas LEMAR - 1:1
     
    27
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tlak týmu z Monackého knížectví přináší vyrovnání. Bernardo Silva nejprve obloučkem našel Sidibého, který ještě posunul míč na hranici pokutového území. Tam byl připravený THOMAS LEMAR, jenž levačkou vypálil přesně pod břevno Trappovy brány.
    4. Julian DRAXLER - 0:1
     
    4
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Celek z hlavního města Francie jde do vedení! Glik přišel o míč v nebezpečném prostoru a bleskově se tak do úniku dostal Di María. Argentinský záložník nebyl hamižný, předložil jistý gól JULIANU DRAXLEROVI, jenž se střelou do odkryté části brány nemýlil. Nutno ale říci, že to zavánělo ofsajdem.

    Lukáš Podleśny

    Góly: 27. Lemar – 4. Draxler, 44. Di María, 54. Cavani, 90. Cavani

    Karty:   62. Mendy (ASM) – 56. Kurzawa (PSG), 66. Trapp (PSG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 9:1. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:10.
    AS Monaco: Subašić – Sidibé (90+3. Touré), Glik, Jemerson, Mendy – B.Silva, Moutinho, Bakayoko, Lemar (77. Cardona) – Germain (C) (62. Dirar), Mbappé
    Náhradníci: De Sanctis – Jorge, Raggi, Touré, Dirar, N'Doram, Cardona

    Paríž Saint-Germain: Trapp – Aurier, T.Silva (C), Kimpembe, Kurzawa – Verratti (81. Matuidi), Motta (86. Moura), Rabiot – Di María, Cavani, Draxler (55. Pastore)
    Náhradníci: Aréola – Meunier, Maxwell, Moura, Pastore, Matuidi, Ben Arfa

    Rozhodca: Frank Schneider – Djemel Zitouni, Nicolas Henninot