Podbrezová – Slovan Bratislava 2:3 (kon.) | Senica – Michalovce 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 0:2 (kon.)
koniec
FK Senica
1:0 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 01.04.2017, 17:00 • OMS ARENA, Senica • Niké liga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    FK Senica pokračuje vo veľmi dobrých výkonoch v jarnej časti Fortuna ligy, keď si v dnešnom stretnutí 25. kola poradila s Michalovcami výsledkom 1:0. O všetkom rozhodol ešte v 6. minúte prekvapivou strelou z priameho kopu Miloš Kratochvíl. Michalovčania síce nepredviedli zlý výkon, no brankára Františka Placha napriek územnej prevahe prekonať nedokázali. Seničania sa tak vďaka dnešnému víťazstvu dostávajú v tabuľke na 8. miesto pred svojho dnešného súpera. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte pekný večer! Prenosom vás sprevádzal Jakub Kocourek! (18:55:00)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V posledných sekundách zápasu ešte robia Michalovi Sipľakovi s Patrikom Macejom problémy v rozohrávke Tomáš Brigant s Danielom Turynom.
     
    90+2
    Tak si to predstavte! V poslednej minúte dnešného stretnutia mohlo byť vyrovnané. Milan Šimčák dlhým autovým vhadzovaním vyzval na hlavičkové zakončenie Martina Koscelníka, lopta však končí len tesne vedľa ľavej žrde Františka Placha!
     
    90+1
    Michal Ranko si teraz trochu nerozumel s Branislavom Šušolíkom a daroval tak autové vhadzovanie hosťujúcemu tímu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú ešte dve minúty.
     
    90
    Konečne sa Michalovciam podarilo vyvinúť tlak v okolí pokutového územia domácich. Rezultovala však z toho len nevýrazná strela Stanislava Danka.
     
    89
    Michal Sipľak videl uvoľneného Igora Žofčáka, ten ale loptu hlavou len pohladil, čím zmiatol za ním stojaceho Vladislava Bragina.
     
    88
    Typický obraz dnešného zápasu. Center z pravej strany končí znova len u domáceho gólmana. Michalovčanom sa nedarí prekvapiť defenzívu Senice.
     
    87
    Stanislav Danko nakopával loptu do šestnástky Senice, tá skončila len v náruči Františka Placha. Na opačnej strane sa píska postavenie mimo hry v podaní Mateja Kosorína.
     
    86
    Vladislav Bragin teraz v pokutovom území v snahe zasiahnuť loptu trafil ne Róberta Pillára. Hlavný rozhodca píska faul útočníka Michaloviec.
     
    85
    Indisponovaného Adama Pajer nahrádza na posledných pár minút dnešného zápasu Adrián Kopičár.
     
    84
    František Plach musel riešiť ďalší center z ľavej strany. Následne gólman Senice vyhodil loptu za postrannú čiaru, pretože na trávniku zostáva v kŕčoch ležať Adam Pajer. Stredopoliar domácich bude musieť striedať.
     
    83
    Kristi Qoose videl na pravej strane Martina Koscelníka, no jeho nakopávaná lopta bola mimoriadne nepresná. Bude sa odkopávať od brány domácich.
     
    82
    Zemplínčania pokračujú v sympatickej aktivite. Tomáš Sedlák však nedokázal skrotiť vysokú loptu od Stanislava Danka, a tak môže znova vhadzovať Juraj Kotula.
     
    81
    Milan Šimčák dnes predvádza veľmi slušný výkon. Tentokrát sa presadil cez Branislava Šušolíka, Martin Koscelník si však jeho prihrávku nespracoval.
     
    80
    Michalovce striedajú aj posledný raz. Z ihriska odchádza Anastasios Dimitriadis, na ktorého mieste už vidíme Jozefa Vajsa.
     
    79
    Čas pre hostí plynie veľmi rýchlo a v posledných minútach majú zverenci Antona Šoltisa veľký problém založiť nejakú nádejnejšiu kombináciu.

    Jakub Kocourek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 6. Kratochvíl


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:16.
    FK Senica: Plach – Šušolík, Pajer (85. Kopičár), Bališ (55. Kosorín), Brigant – Kováč, Pillár (C), Ranko, O. Šašinka (41. Turyna) – Kratochvíl, Kotula.
    Náhradníci: Šulla – Miklós, Kopičár, Blažek, Turyna, Kosorín.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Šimčák, Žofčák (C), Turik (65. Danko), Sipľak – Koscelník, Sedlák, Kavka, Qose – Kushta (57. Bragin), Dimitriadis (80. Vajs).
    Náhradníci: Kira – Grič, Leško, Danko, Vajs, Kolesár, Bragin.

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Mário Roszbeck, Matej Barenčík, Adam Somoláni