Třinec – Vlašim 2:0 (kon.) | Sokolov – Znojmo 1:0 (kon.) | Táborsko – Vyšehrad 2:1 (kon.)
Karviná – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:0 (1:0)
FC Graffin Vlašim
cz Sobota 19.09.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Oficiálně to Třinečtí ještě stihli, ale Petr Joukl, příchozí hráč, si možná ani nekopne do míče. Na hřišti nahradí na poslední sekundy Jakuba Teplého.
     
    82
    Málek vybojoval balon u postranní čáry, pak ovšem přihrál Dedičovi jen do ofsajdu. Adam Kučera (VLA) vidí žlutou kartu za řeči vůči rozhodčímu. Jako bych to s těmi kartami zakřikl.
     
    78
    Vlašim střídá potřetí a naposled v tomto zápase. Trenér Petržela stahuje ze hry zkušeného Lukáše Vebra, jehož nahradí pro závěrečné minuty Martin Hašek.
     
    73
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí odskakuje po hrubce ve vlašimské obraně do dvoubrankového vedení! Vebr s Tomlem si dávali přednost a nikdo z nich odražený balon neodehrál. Toho využil LUKÁŠ SALACHNA, prostrčil si míč okolo Tomla a střelou doprostřed brány překonal ležícího Budínského – 2:0!
     
    72
    Teplý si narazil balon s Mozolem, v nadějné situaci ho zastavil ofsajd. Střídá také Vlašim. Jana Jíchu nahrazuje na trávníku Adam Kučera.
     
    70
    Jícha byl znovu jen v postavení mimo hru a nemohl zakončovat. Ze hry odchází střelec jediné branky Pavel Malcharek, v třinecké jedenáctce ho zastoupí Jaroslav Málek.
     
    65
    Petr Breda (VLA) je rovněž první karetním hříšníkem dnešního utkání. Teplý si Bredu pohotově obhodil a vlašimský obránce ho nelítostně skosil k zemi.
     
    61
    Poprvé v zápase střídají také Slezané. Hřiště opustil levý obránce Jiří Janoščín, který odehrál povedené utkání. Na jeho místo nastupuje Tomáš Knötig.
     
    60
    Mozol šel do souboje s Vebrem šlapákem a po zásluze mu byl odpískán faul. Vlašim rozehrávala bleskově po levé straně, Průcha odcentroval před branku na Jíchu, který ve vyložené šanci promáchl!
     
    57
    Tentokrát už měl Janoščínův centr ty správné parametry a Dedičova hlavička pořádně protáhla Budínského! Ten nakonec zvládl vyrazit na roh.
     
    42
    Ještě před koncem prvního poločasu Vlašim poprvé střídá. Ze hřiště byl stažen Jakub Nečas, nastoupil Ladislav Janda. Možná stojí za střídáním zdravotní problémy Nečase, to ovšem nemůžu tvrdit s jistotou.
     
    39
    Jícha sklepl na hranici šestnáctky balon volnému Štochlovi, jehož přízemní rána se odrazila od pravé Palečkovy tyče! Po centru Průcha hlavičkoval v ještě větší šanci nad branku Hronek, ale ten už byl stejně v ofsajdu.
     
    26
    Vomáčkův nákop sklepl Mozol na Dediče, který se octl sám před Budínským! Ještě přihrával doleva na Teplého, jehož ve skluzu připravil o jistý gól Toml!
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Povedená útočná akce znamená první branku utkání! Dedič zahájil celou kombinaci přihrávkou na Janoščína, který přinesl klíčový prvek v podobě průnikové přihrávky na PAVLA MALCHARKA! Ten si na hraně ofsajdu zpracoval balon, unikl po pravé straně a přízemní střelou kolem noh bezpečně prostřelil Budínského – 1:0!
     
    16
    Zkrat Budínského mohl znamenat třinecké vedení! Vlašimský brankář vyhodil balon přímo na Teplého, jemuž však míč při prvním doteku odskočil a Budínský ve skluzu svou hrubku napravil!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 25. Malcharek, 73. Salachna

    Karty:   65. Breda (VLA), 82. Kučera (VLA)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Janoščín (61. Knötig) – Bedecs – Malcharek (70. Málek), Salachna, Mozol, Teplý (90+1. Joukl) – Dedič. Trenér: Radim Nečas.
    Náhradníci: Bruk – Joukl, Málek, Knötig, Tomeček, Čelůstka, Černý.

    FC Graffin Vlašim: Budínský – Breda, Toml, Štochl, Nový – Vebr (78. Hašek) – Nečas (42. Janda), Tarczal (C), Hronek, Průcha – Jícha (72. Kučera). Trenér: Vlastimil Petržela.
    Náhradníci: Vorel – Brejcha, Vondra, Kučera, Hašek, Janda.

    Rozhodca: Pavel Orel – David Hock, Valter Boček

    Diváci: 470 (24 % celkové kapacity)