Caen – Lyon 0:4 (kon.) | Angers – Nice 1:1 (kon.) | Troyes – Montpellier 0:0 (kon.)
Lille – GFC Ajaccio 1:0 (kon.) | Remeš – Lorient 4:1 (kon.) | Rennes – Toulouse 3:1 (kon.)
koniec
Angers SCO
1:1 (1:0)
OGC Nice
cz Sobota 29.08.2015, 20:00 • Stade Jean Bouin, Angers • Ligue 1 Uber Eats • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    V samotném závěru ještě provádí střídání hostující trenér, který posílá ze hry Alassane Pléu, kterého nahrazuje Puel. Druhé střídání se týká Valare Germaina, kterého nahrazuje Alexander Mendy. Je vidět, že hostující trenér je s remízou spokojený.
     
    87
    První žlutou kartu z domácího celku dostává střídající Férébory Doré, který si počínal nedovoleně v souboji s Hatemem Ben Arfou, který je častým terčem nedovolených zákroků domácích fotbalistů.
     
    87
    Domácí Angers provádí poslední střídání v tomto zápase! Kouč Stéphane Moulin posílá ze hry Thomase Manganiho, který zajistil jedinou branku domácího celku. Na jeho místo přichází Capelle.
     
    81
    I hostující trenér Claude Puel provádí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Vincent Koziello, kterého na posledních deset minut nahradí Wallyson Mallmann.
     
    73
    Domácí kouč Stéphane Moulin provádí druhé střídání v tomto zápase! Gilles Sunu dnes nepředvedl idelní výkon a možná i proto odchází z trávníku. Na jeho místo nastupuje Karanović.
     
    61
    Domácí tým provádí vůbec první střídání v tomto zápase. Francouzský útočník Vilayphone Ketkeophomphone si své odvedl a odchází ze hřiště. Na jeho místo nastupuje útočník Doré!
    56. Valère GERMAIN - 1:1
     
    56
    Nice právě vstřelilo branku!
    Hostující Nice zcela zaslouženě vyrovnává na 1:1! I tentokrát jsem viděli branku ze standardní sitauci! Rozehrávku si vzal na starost bývalý záložník Newcastlu Hatem Ben Arfa, který našel svým centrem na hranici malého vápno VALARE GERMAINA, který poslal míč přesně k tyči!
     
    55
    Angers však velmi rychle ztratilo míč a na pravé straně se do úniku dostával Alassane Pléa. Domácí obránce Yoann Andreau ho zastavil nedovoleným zákrokem a dostává žlutou kartu!
    51. Výborný zákrok Butelleho
     
    51
    Z pravé strany poslal nadýchaný centr do vápna Jérémy Pied, který našel hlavu Alassane Pléy, jehož hlavičku vyrazil skvělým zákrokem gólman Ludovic Butelle! Následuje rohový kop Nice!
    41. Zajímavá standardní situace v podání Abdoula Camary
     
    41
    Z velmi podobné pozice, ze které vstřelil první branku Thomas, střílel tentokrát Abdoul Camara, jehož pokus byl také velmi zajímavý. Míč však skončil těsně vedle levé tyče a Mouez Hassen mohl zůstat v klidu!
     
    40
    Druhou žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující Olivier Boscagli, který nedovoleným zákrokem zastavil pronikajícího Vilayphone Ketkeophomphoneho. Francouzský stoper se diví, nicméně rozhodčí si na svém rozhodnutí trvá!
    30. Střela Jeana Seriho mířila nad branku
     
    30
    Kombinaci Nice ukončil střelou hostující Jean Seri, který dostal ve středu hřiště hodně prostoru. Střela záložníka z Pobřeží slonoviny však mířila vysoko nad branku Butelleho!
    24. Thomas MANGANI - 1:0
     
    24
    Angers právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení! K rozehrávce standardní sitauce se postavil THOMAS MANGANI, který to trefil zkrátka parádně! Gólman Mouez Hassen byl bez šance! Krásný fotbalový moment!
     
    22
    Hostující Olivier Boscagli velmi tvrdě zajel před vápnem do Cheikha N´Doyeho, který spadl velmi ošklivě na zem. Žlutou kartu však dostává Valare Germain, který měl následně nějaké slovní připomínky na adresu hlavního rozhodčího.

    Jan Havlovic

    Góly: 24. Mangani – 56. Germain (Ben Arfa)

    Karty:   55. Andreu (AGR), 87. Dore (AGR) – 22. Germain (NIC), 40. Boscagli (NIC)


    Angers SCO: Butelle – Manceau, Saïss, Thomas, Andreu – N'Doye, Mangani (87. Capelle), N'Gosso – Ketkeophomphone (61. Dore), Sunu (73. Karanovic), Camara.
    Náhradníci: Letellier – Angoula, S. Sissoko, Capelle, Diers, Karanovic, Dore.

    OGC Nice: Hassen – Pied, Baysse, Boscagli, Da Fonseca – Koziello (81. Mallmann), N. Mendy, Seri – Ben Arfa – Pléa (90+4. Puel), Germain (90+4. A. Mendy).
    Náhradníci: Cardinale – Mallmann, Benrahma, Puel, A. Mendy, Rafetraniaina, K. Gomis.

    Rozhodca: Jochem – Moreau, Lamouche (vš. Francie)