Newcastle – Arsenal 0:1 (kon.) | Chelsea – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Bournemouth – Leicester 1:1 (kon.)
Aston Villa – Sunderland 2:2 (kon.) | Manchester City – Watford 2:0 (kon.) | Stoke City – West Bromwich 0:1 (kon.)
Liverpool – West Ham 0:3 (kon.) | Tottenham – Everton 0:0 (kon.)
koniec
Manchester City
2:0 (0:0)
Watford FC
Sobota 29.08.2015, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon videli dva presné zásahy domácich futbalistov, o ktoré sa postarali Sterling a Fernandinho a tak Manchester City vyhráva nad Watford FC 2:0! Domáci tak vyhrali piaty zápas v rade a bez inkasovaného gólu!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera! Onlajny.eu majú dnes pre Vás pripravené ešte veľa športových prenosov, sledujte nás tak aj naďalej! (17:51:16)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Zápas sa však v podstate už len dohráva, o víťazovi niet pochýb, Manchester City tak vytvorí nový rekord v histórii Anglickej Premier League.
     
    90
    Hlavný rozhodca Mark Clattenburg nadstavuje ešte dve minúty nad rámec riadneho hracieho času!
     
    89
    Aj v závere tohto zápasu sú pri lopte domáci futbalisti, avšak smerom dopredu sa nijak nehrnú a pohodlne si loptu v zadných radoch posielajú medzi sebou.
     
    88
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza Kelechi Iheanacho.
     
    87
    Napokon si Manchester City vybojoval rohový kop, ktorý však žiaden vzruch v pokutovom území hostí neznamenal. Hostia skúšajú ísť dopredu, domáci im však veľa priestoru na kombináciu neposkytujú.
     
    86
    Futbalisti v modrom drese teraz dobre zakombinovali, dostali sa tak až pred 16-tkou hostí, kde sa snažia ohroziť bránu hostí.
     
    85
    Domáci sa teraz snažili preniknúť po krajoch ihriska, avšak hostia im túto snahu zatrhli výborným obranným zákrokom. Zrejme sa žiadneho veľkého náporu hostí v závere zápasu nedočkáme a domáci si už bez problémov ustrážia svoj výsledok.
     
    83
    Lopta sa však rýchlo vrátila na kopačky domácich futbalistov, tí sa však nikam neponáhľajú, loptu si posúvajú medzi sebou a zrejme už čakajú na koniec tohto stretnutia.
     
    82
    Hostia o lopty napokon aj rýchlo prišli a smerom dopredu išli domáci futbalisti, Kolarov však svojou prihrávkou pred 16-tkou hostí nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    81
    Domáci futbalisti sa snažili o rýchle zaútočenie, nerozumeli si však v kombinácii a loptu napokon strácajú. Hostia to skúšajú smerom dopredu, avšak nemajú pomaly kadiaľ, domáci dobre strážia každý priestor.
     
    80
    Na druhej strane tu bola ojedinelá útočná akcia domáceho tímu, po nedorozumení futbalistov hostí však loptu do svojho náručia zbiera brankár Hart, ktorý má v tomto zápase len minimum práce.
     
    79
    Sledovali sme ďalšiu útočnú akciu domáceho tímu, lopta po centri smerovala na Agüera, tá však napokon skončila mimo vymedzený priestor.
     
    78
    Na obraze hry sa stále nič nezmenilo, pri lopte sú stále častejšie domáci futbalisti a pohodlne kontrolujú priebeh hry. Hostia sa ku lopte nemôžu dostať, prehrávajú o dva góly a do konca zápasu už veľa času neostáva.
     
    77
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Ben Watson.
     
    76
    Domáci futbalisti teraz krásne zakombinovali a vyšachovali obranu hostí, na konci celej akcie stále Touré, ktorý tvrdo vystrelil a bránu hostí minul len o malinký kúsok!

    Miroslav Revaj

    Góly: 48. Sterling, 56. Fernandinho

    Karty:   40. Kompany (MAC) – 43. Nyom (WAT), 64. Prödl (WAT)


    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Mangala, Kolarov – Y. Touré, Fernandinho – Navas (46. Nasri), Silva (74. Delph), Sterling (88. Iheanacho) – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Nasri, Delph, Demichelis, Roberts, Iheanacho, Maffeo.

    Watford FC: Gomes – Nyom, Prödl, Cathcart, Holebas – Capoue (77. Watson), Behrami – Abdi (62. Anya), Ighalo (71. Layún), Jurado – Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Diamanti, Vydra, Layún, Anya, Watson, Hoban.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – Simon Beck, Jake Collin, James Adcock