Newcastle – Arsenal 0:1 (kon.) | Chelsea – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Bournemouth – Leicester 1:1 (kon.)
Aston Villa – Sunderland 2:2 (kon.) | Manchester City – Watford 2:0 (kon.) | Stoke City – West Bromwich 0:1 (kon.)
Liverpool – West Ham 0:3 (kon.) | Tottenham – Everton 0:0 (kon.)
koniec
Manchester City
2:0 (0:0)
Watford FC
Sobota 29.08.2015, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Príjemné popoludnie pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu najvyššej anglickej futbalovej súťaže – Premier League. Stretnutie medzi Manchestrom City a Watford FC má na Etihad Stadium v Manchestri výkop o 16:00 hod.

    Manchester City FC

    Domáci futbalisti sa po troch kolách nachádzajú na 1.pozícii v tabuľke a to so ziskom plného počtu bodov (9) a ešte lepším skóre (8:0). V prvých troch zápasoch narazili City postupne na West Bromwich Albion, Chelsea a Everton, pričom ani jedno z týchto mužstiev nedokázalo prekonať defenzívu City. Brankár domácich Joe Hart si tak drží svoju nepriestrelnosť už dlhých 270 minút a bude tak zaujímavé sledovať ako dlho mu ešte v ligovej súťaži vydrží. Domáci sú v hre aj v Lige Majstrov, štvrtkový žreb rozhodol o tom že budú hrať v skupine E a to spolu s Bayernom Mníchov, CSKA Moskva a AS Rím.

    Watford FC

    Hostia cestujú na Etihad Stadium v pozícii aktuálne dvanásteho mužstva anglickej Premier League. Watford v doterajších troch kolách zaznamenal tri remízy a má tak na svojom konte zákonite tri body. Hosťujúci futbalisti si v úvode sezóny nepotykali s koncovkou, zaznamenali doposiaľ len dva strelené góly. Ich defenzíva zatiaľ stojí na pevných základoch, o čom svedčia dva inkasované góly v troch stretnutiach, pričom oba inkasovali v stretnutí prvého kola na ihrisku Evertonu. Ostatné dve kolá sa skončili pre hostí bezgólovými remízami s West Bromwichom a Southamptonom. Defenzíva hostí tak doposiaľ inkasovala v súťaži po City, Man.United a Liverpoolu najmenej gólov. Bude zaujímavé sledovať ako si s touto štatistikou poradia domáci, ktorých ofenzíva je doposiaľ s ôsmymi gólmi najlepšou v súťaži.
     
    Úvodné zostavy:

    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Mangala, Kolarov – Y. Touré, Fernandinho – Navas, Silva, Sterling – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Nasri, Delph, Demichelis, Roberts, Iheanacho, Maffeo.

    Watford FC: Gomes – Nyom, Prödl, Cathcart, Holebas – Capoue, Behrami – Abdi, Ighalo, Jurado – Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Diamanti, Vydra, Layún, Anya, Watson, Hoban.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – Simon Beck, Jake Collin, James Adcock.
     
    Príjemné sobotné popoludnie všetkým, ktorý ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním! Na Etihad Stadium v Manchesteri je už všetko pripravené na zápas medzi domácim Manchester City a Watford FC. Do začiatku zápasu ostáva ešte nejaký ten čas, skrátiť si ho môžte pozretím základných zostáv oboch mužstiev. Na lavičke náhradníkov Watfordu môžme vidieť českého futbalistu Matěja Vydru, uvidíme či aj on zasiahne do tohto zápasu. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Mark Clattenburg ako hlavný, na čiarach budú Simon Beck a Jake Collin. Štvrtým náhradným rozhodcom je James Adcock.

    Tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime!
     
    Hlavný rozhodca Mark Clattenburg spolu so svojimi asistentmi privádza aktérov dnešného zápasu na hraciu plochu! Po úvodných formalitách sa tak zápas môže začať! Domáci si na seba zobrali svoje tradičné modré dresy, hostia majú na sebe čierne dresy.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa nám už naplno rozbehol, úvodný výkop patril hosťom, ktorý budú v prvom polčase útočiť sprava doľava.
     
    2
    Prvý útok hosťom nevyšiel podľa predstáv, loptu už na svojich kopačkách majú domáci futbalisti, ktorí už skúšajú preniknúť dopredu.
     
    3
    Boli sme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase, postarali sa oň domáci futbalisti, Silva bol jeho exekútorom, avšak domácim futbalistom nič nepriniesol.
     
    4
    Domáci futbalisti vstúpili do tohto zápasu aktívne, avšak zatiaľ si ku väčšej šance nedostali. Momentálne sú pri lopte hostia, avšak nedarí sa im v kombinácii.
     
    5
    Agüero teraz hľadal svojou prihrávkou Silvu, to defenzíva hostí dokázala prečítať a loptu včas poslala do bezpečia. Domáci však pokračujú v útočnej aktivite ďalej.
     
    6
    Hostia sa dostali ku priamemu kopu, Touré nedovolene poslal k zemi Abdiho. Watford však priamym kopom nijak bránu domácich neohrozil. Ku lopte sa už dostali hráči v modrom drese.
     
    7
    Aj naďalej sú pri lopte domáci futbalisti, avšak nedarí sa im založiť nebezpečnejšiu situáciu. Hostia im vysokým napádaním sťažujú kombináciu.
     
    8
    Do útočnej akcie sa však na druhej strane dostali hostia, všetko však včas výborným obranným zákrokom vyriešil domáci kapitán Kompany a domáci futbalisti už skúšajú ísť s loptou pred bránu hostí.
     
    9
    Zaútočiť sa napokon podarilo aj domácim futbalistom, po peknej spolupráci sa ku lopte dostal Agüero, avšak ku strele sa už nedostal, dobre zasiahla obrana hostí.
     
    10
    Po ľavom krídle smerovala lopta na Silvu, tá sa však ku nemu napokon nedostala, pretože prihrávka bola pridlhá. Dorpedu skúšajú ísť hostia, domáci však dobre obsadili stred ihriska.
     
    11
    Hostia však loptu rýchlo stratili a dopredu sa tak dostali domáci futbalisti. Agüero získal loptu a spoza 16-tky hostí aj vystrelil, do dráhy strely sa však dobre vrhol obranca hostí a loptu zblokoval do bezpečia.
     
    12
    Sledovali sme útočnú akciu na strane hostí, Prödl sa dostal ku lopte a odcentroval do 16-tky domácich, loptu však zachytil Mangala a domáci futbalista už stihol založiť útočnú akciu domáceho tímu.
     
    13
    Ani domácim futbalistom sa však útočná akcia nevydarila a po chybe loptu stratili. Momentálne skúšajú ísť dopredu hostia. V úvode zápasu tak vidíme útočný futbal z oboch strán.
     
    14
    Táto útočná akcia domácich ďalej pokračovať nemohla, Agüero, na ktorého smerovala lopta sa nachádzal v ofsajde. Dopredu tak majú šancu ísť hostia.
     
    15
    Hostia sa napokon dostali až na dostrel domácej brány, Jurado vyslal center, ktorý domáci kapitán Kompany odvrátil na rohový kop! Brankár domácich Hart si už organizuje obranu.
     
    16
    Rohový kop domáci futbalisti bez problémov ubránili, avšak ku odrazenej lopte sa dostal Prödl a jeho strela znamená ďalší rohový kop pre hostí.
     
    17
    Aj tento rohový kop hostí domáci futbalisti bez problémov ubránili, loptu poslal do bezpečia Touré a navyše domáci futbalisti sa dostávajú do rýchleho brejku!
     
    18
    Výsledkom predchádzajúcej situácie bol rohový kop aj pre domácich, avšak aj hostia sa bez problémov ubránili a loptu odhlavičkovali do bezpečia.
     
    19
    Dlho netrvalo a domáci futbalisti opäť získali rohový kop, keď Prödl skvelo vystihol výbornú prihrávku na domáceho futbalistu! Hostia sa tak budú musieť opäť brániť.
     
    20
    Po rýchlom brejku získali hostia priamy kop, loptu pred bránu domácich však futbalisti v modrom drese zachytili a zakladajú útočnú akciu. Hrá sa teda rýchly futbal hore-dole.
     
    21
    Ighalo sa dopustil nedovoleného faulu na domáceho futbalistu, ktorého fauloval tesne pred 16-tkou a tak domáci futbalisti majú k dispozícii zaujímavý priamy kop.
     
    22
    Ten napokon rozohral Kolarov, ktorý sa do lopty oprel poriadne, jeho pokus však bránu hostí minul a lopta smerovala preč z ihriska.
     
    23
    Hostia sa však svojou kombináciu ďaleko nedostali a tak sú pri lopte opäť domáci futbalisti, momentálne sa snažia zaútočiť po krajoch ihriska.
     
    24
    Napokon sa domáci futbalisti prebojovali až do pokutového územia hostí, prihrávka smerujúca na Silvu bola však obrancom hostí včas zastavená a lopta odprataná do bezpečia.
     
    25
    Ku lopte sa ešte domáci futbalisti dostali, avšak individuálna akcia Silvu tiež nič zaujímavého nepriniesla. Pri lopte sú tak hostia, avšak smerom dopredu sa neponáhľajú a zvolili postupnú útočnú akciu.
     
    26
    Do nebezpečnej šance sa pomaly dostával Sterling, jeho následnú strelu však obrana hostí odvrátila na rohový kop! S ním si hostia poradili bez problémov a lopta je momentálne na ich kopačkách.
     
    27
    Veľká chyba domácich, ktorí stratili loptu, to využili hostia, Sterling sa s loptou dostal sám pred brankára Gomesa, z mierneho uhla ho však prekonať nedokázal, pretože Gomes sa prezentoval výborným zákrokom!
     
    28
    Následný rohový kop domácim nič nepriniesol, hostia sa opäť ubránili bez problémov. Domáci sú aktívnejším tímom, avšak ku častejšiemu ohrozeniu brány hostí sa dostať nemôžu.
     
    29
    Pri lopte sú opäť futbalisti v modrom drese, pomaly začínajú stupňovať svoj tlak na hostí, Watford sa však prezentuje výbornou defenzívou.
     
    30
    Futbalisti domáceho celku teraz presunuli svoju kombináciu na vlastnú polovičku, hostia tak musia čakať, čo si na nich domáci futbalisti prichystajú.
     
    31
    Napokon sa domáci celok prebojoval až pred 16-tku hostí, tam však opäť výborne zafungovala obrana hostí a loptu poslala do bezpečia. Domáci sa tak opäť do žiadnej zaujímavej situácie nedostali.
     
    32
    Netrvalo však dlho a domáci si podobnú situáciu zopakovali, avšak hostia nezaváhali ani teraz a Silva bol od lopty výborne odstavení.
     
    33
    Domáci to teraz skúsili aj vzdušným priestorom, center z pravej strany však hostia bez problémov odvrátili do bezpečia a navyše založili aj útočnú akciu.
     
    34
    Po veľmi dlhej dobe tu bola aj práca pre domáceho brankára Harta, ten však so slabšou strelou problém nemal lopta je následne v jeho náručí.
     
    35
    Watford mal dlhšiu loptu na kopačkách, ale nič z toho nevyťažili. Dopredu sa tak dostal domáci tím, avšak ani on sa zatiaľ ku žiadnej zaujímavej príležitosti nedopracoval.
     
    36
    Hostia však postupne všetky snahy o prihrávku či center domácich odvracajú do bezpečia. Pomaly sa blížime ku záveru prvého polčasu, uvidíme, či sa ešte nejakej zaujímavej situácii dostaneme.
     
    37
    Prödl teraz výborne čítal hru a dokázal zachytiť prihrávku smerujúcu na Sterlinga. Domáci však pri lopte ešte ostanú, momentálne sú však s ňou na polovičke ihriska.
     
    38
    Domáci teraz chybovali vo svojej rozohrávke, loptu zachytili hostia, tá sa následne dostala na Agüera, jeho prízemný pokus však smeroval len mimo brány hostí.
     
    39
    Ani táto prihrávka domácich do pokutového územia hostí neznamenala žiadne nebezpečenstvo, Watford pohodlne poslal loptu do bezpečia.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Vincent Kompany (Manchester City).
     
    41
    Aj naďalej platí, že častejšie sú pri lopte domáci futbalisti a aj útočia, žiadne nebezpečné situácie však nevidíme. Hostia sa v týchto momentoch teda musia viac sústrediť na defenzívu.
     
    42
    Po dlhšej dobe je tu šanca aj pre hostí založiť útočnú akciu, tá je však veľmi pomalá a domáci futbalisti sa už stihli sformovať a napádajú rozohrávku hostí.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Allan Nyom (Watford FC).
     
    44
    Domáci futbalisti po predchádzajúcom faule od Nyoma, za čo videl futbalista hostí aj žltú kartu, zahrávali priamy kop, avšak žiadne nebezpečenstvo sa nekonalo.
     
    45
    V závere prvého polčasu sú pri lopte hostia a nachádzajú sa aj na útočnej polovičke, avšak nemajú veľa priestoru na kombináciu. Uvidíme, či sa ešte bude nadstavovať nad ráme riadneho hracieho času.
     
    45+1
    Hlavný rozhodca Mark Clattenburg nadstavuje ešte jednu minútu!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas, v ktorom sme gól nevideli. Aktívnejšie a častejšie sa smerom dopredu dostávajú domáci futbalisti, ale do šancí sa dostávajú len sporadicky. najväčšiu šancu v prvom polčase mal domáci Sterling, brankár hostí Gomes však jeho pokus kryl. Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, či budeme svedkami aj viacerých nebezpečných situácii.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:02!
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na hracej ploche, druhý polčas by sa tak mal čoskoro začať! Snáď sa už dočkáme aj nejakého gólu, City si zatiaľ stále od prvého kola drží na svojom konte 0 inkasovaných gólov!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Jesús Navas, prichádza Samir Nasri.
     
    47
    Druhý polčas sa nám už naplno rozbehol, výkop mali domáci a snažia sa o založenie útočnej akcie. V úvode druhého polčasu sme boli svedkami striedania v domácom tíme.
     
    48
    Manchester City dal gól!
    Famózny vstup domácich futbalistov do druhého polčasu! Od svojho výkopu prakticky mali loptu na kopačkách len domáci futbalisti, Sagna poslal center do pokutového územia hostí, lopta sa dostala na RAHEEM STERLING a ten krásnou prízemnou strelou prekonal brankára hostí – 1:0!
    48. Raheem STERLING - 1:0
     
    49
    Domáci futbalisti aj po góle naďalej útočia a hrajú veľmi aktívne. Hostia sa prakticky ešte nedostali ani poriadne ku lopte a musia sa len brániť.
     
    50
    Až teraz hostia vybojovali loptu na svoje kopačky a zdá sa, že si môžu od tlaku domácich oddýchnuť a majú šancu aj zaútočiť. Domáci však vysoko napádajú a snažia sa loptu získať späť.
     
    51
    Napokon sa hosťom podarilo dostať sa až dopredu a zaútočiť, avšak kapitán hostí Deeney sa ocitol v ofsajde a tak v útočnom ťažení pokračovať nemohol.
     
    52
    Na druhej strane sa domácim podarilo pomerne úspešne zaútočiť, Sagna sa dostal ku lopte, jeho center z ľavej strany hostia odvrátili na rohový kop.
     
    53
    Domáci šikovne rozohrali rohový kop, lopta smerovala na kapitána Kompanyho, ten však už presne zakončiť nedokázal a tak sa o žiadnu nebezpečnú šancu nejednalo.
     
    54
    Netrvalo dlho a domácim futbalistom sa opäť podarilo zaútočiť, hostia dokonca faulovali a tak to bude priamy kop pre Manchester City.
     
    55
    Jeho exekútorom bol napokon nový muž na ihrisku Nasri, jeho center však vo vzduchu zbiera brankár hostí a tak domáci zakončiť nemohli. Hostia sa skúšajú dostať do rýchleho brejku.
     
    56
    Manchester City dal gól!
    Zakrátko pridávajú domáci futbalisti svoj druhý gól a zaslúžene sa ujímajú vedenia 2:0! Domáci mali možnosť priameho kopu, Tourého pokus skončil na dobre postavenom múre, odrazená lopta sa však dostala ku domácim futbalistom, FERNANDINHO prenikol do pokutového územia a krásnou strelou z uhla nedal Gomesovi žiadnu šancu na zákrok!
    56. FERNANDINHO - 2:0
     
    57
    Domáci tím tak zaslúžene vedie už o dva góly, vo svojej aktivite však neprestáva a naďalej hrá svoju hru. Hostia síce nepôsobia až takým zlým dojmom, ich útočné akcie však končia niekde pri stredovom kruhu.
     
    58
    Brankár hostí Gomes teraz zachránil svoj tím od ďalšieho gólu! Agüero sa ocitol sám pred brankárom, ale strela mu nevyšla podľa predstáv a lopta je tak už v rukách brankára hostí!
     
    59
    Túto útočnú akciu domácich ťahal Kolarov, jeho aktivita napokon znamená ďalší rohový kop pre domácich futbalistov. Hostia sa tak budú musieť opäť brániť.
     
    60
    Po rohovom kope sa do hlavičkového zakončenia dostal Kompany, lopta však bránu netrafila a Gomes nemusel ani zasahovať.
     
    61
    Agüero si svojim pohybom pýtal prihrávku, tá napokon aj vyslaná bola, ale hostia dokázali tento úmysel prečítať a loptu zachytiť.
     
    62
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Almen Abdi, prichádza Ikechi Anya.
     
    63
    Do útoku sa opäť prebojoval domáci celok, Aguëro bol tesne pred 16-tkou hostí faulovaní a tak to bude nebezpečný priamy kop pre domácich!
     
    64
    Žltú kartu dostáva Sebastian Prödl (Watford FC).
     
    65
    Ku exekúcii priameho kopu sa napokon postavil Silva, avšak jeho strela skončila vysoko nad bránou hostí. Gomes tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    66
    Dopredu to teraz skúšali aj hostia, ale po chybnej prihrávke loptu stratili a tak ju majú na svojich kopačkách domáci futbalisti.
     
    67
    Loptu si však hostia vybojovali rýchlo naspäť, dostali sa do menšieho prečíslenia, skvelú prihrávku dostal nový muž na ihrisku Anya, ten vyslal tvrdú strelu, ktorú však domáci Sagna zblokovať na rohový kop!
     
    68
    Rohový kop domáci futbalisti ubránili a loptu získali na svoje kopačky. Domáci sa tak čoraz viac približujú ku ďalšej nule na konte inkasovaných gólov.
     
    69
    Lopta je stále na kopačkách domácich futbalistov, loptu si však pohodlne prihrávajú medzi sebou a nikam sa neponáhľajú. Hostia sú však stiahnutí na svojej polovičke.
     
    70
    Postupne sa prihrávkami domáci dostali až do pokutového územia hostí, smerujúca prihrávka do behu na Nasriho však končí len v náručí brankára Gomesa.
     
    71
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Odion Ighalo, prichádza Miguel Layún.
     
    72
    Hostia sa na chvíľu dostali ku lopte a skúšali aj nebezpečne zakombinovať, avšak po chybe loptu stratili a tak je lopta na kopačkách domácich futbalistov.
     
    73
    Domáci sú aj naďalej pri lopte, hostia sa snažia ich rozohrávku vysoko napádať, to však hráčom v modrom drese veľké problémy nerobí.
     
    74
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza David Silva, prichádza Fabian Delph.
     
    76
    Domáci futbalisti teraz krásne zakombinovali a vyšachovali obranu hostí, na konci celej akcie stále Touré, ktorý tvrdo vystrelil a bránu hostí minul len o malinký kúsok!
     
    77
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Ben Watson.
     
    78
    Na obraze hry sa stále nič nezmenilo, pri lopte sú stále častejšie domáci futbalisti a pohodlne kontrolujú priebeh hry. Hostia sa ku lopte nemôžu dostať, prehrávajú o dva góly a do konca zápasu už veľa času neostáva.
     
    79
    Sledovali sme ďalšiu útočnú akciu domáceho tímu, lopta po centri smerovala na Agüera, tá však napokon skončila mimo vymedzený priestor.
     
    80
    Na druhej strane tu bola ojedinelá útočná akcia domáceho tímu, po nedorozumení futbalistov hostí však loptu do svojho náručia zbiera brankár Hart, ktorý má v tomto zápase len minimum práce.
     
    81
    Domáci futbalisti sa snažili o rýchle zaútočenie, nerozumeli si však v kombinácii a loptu napokon strácajú. Hostia to skúšajú smerom dopredu, avšak nemajú pomaly kadiaľ, domáci dobre strážia každý priestor.
     
    82
    Hostia o lopty napokon aj rýchlo prišli a smerom dopredu išli domáci futbalisti, Kolarov však svojou prihrávkou pred 16-tkou hostí nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    83
    Lopta sa však rýchlo vrátila na kopačky domácich futbalistov, tí sa však nikam neponáhľajú, loptu si posúvajú medzi sebou a zrejme už čakajú na koniec tohto stretnutia.
     
    85
    Domáci sa teraz snažili preniknúť po krajoch ihriska, avšak hostia im túto snahu zatrhli výborným obranným zákrokom. Zrejme sa žiadneho veľkého náporu hostí v závere zápasu nedočkáme a domáci si už bez problémov ustrážia svoj výsledok.
     
    86
    Futbalisti v modrom drese teraz dobre zakombinovali, dostali sa tak až pred 16-tkou hostí, kde sa snažia ohroziť bránu hostí.
     
    87
    Napokon si Manchester City vybojoval rohový kop, ktorý však žiaden vzruch v pokutovom území hostí neznamenal. Hostia skúšajú ísť dopredu, domáci im však veľa priestoru na kombináciu neposkytujú.
     
    88
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza Kelechi Iheanacho.
     
    89
    Aj v závere tohto zápasu sú pri lopte domáci futbalisti, avšak smerom dopredu sa nijak nehrnú a pohodlne si loptu v zadných radoch posielajú medzi sebou.
     
    90
    Hlavný rozhodca Mark Clattenburg nadstavuje ešte dve minúty nad rámec riadneho hracieho času!
     
    90+1
    Zápas sa však v podstate už len dohráva, o víťazovi niet pochýb, Manchester City tak vytvorí nový rekord v histórii Anglickej Premier League.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme napokon videli dva presné zásahy domácich futbalistov, o ktoré sa postarali Sterling a Fernandinho a tak Manchester City vyhráva nad Watford FC 2:0! Domáci tak vyhrali piaty zápas v rade a bez inkasovaného gólu!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera! Onlajny.eu majú dnes pre Vás pripravené ešte veľa športových prenosov, sledujte nás tak aj naďalej! (17:51:16)

    Miroslav Revaj

    Góly: 48. Sterling, 56. Fernandinho

    Karty:   40. Kompany (MAC) – 43. Nyom (WAT), 64. Prödl (WAT)


    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Mangala, Kolarov – Y. Touré, Fernandinho – Navas (46. Nasri), Silva (74. Delph), Sterling (88. Iheanacho) – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Nasri, Delph, Demichelis, Roberts, Iheanacho, Maffeo.

    Watford FC: Gomes – Nyom, Prödl, Cathcart, Holebas – Capoue (77. Watson), Behrami – Abdi (62. Anya), Ighalo (71. Layún), Jurado – Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Diamanti, Vydra, Layún, Anya, Watson, Hoban.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – Simon Beck, Jake Collin, James Adcock