Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Novokuzneck 4:5 (1:2 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
D. Moskva – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavľ – Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | A. Mytišči – Záhreb 5:2 (kon.)
HC Slovan – Helsinki 2:4 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Severstaľ Čerepovec
Nedeľa 12.10.2014, 15:00 • Lužniki Palace of Sports. • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    30:56
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Myslím, že o víťazovi dnešného duelu je už naozaj definitívne rozhodnuté. Prostredná časť hry patrí jasne Moskovčanom. Severstal predvádzal v prvej tretine dobré momenty, no v druhej na ne absolútne nevie nadviazať a inkasuje gól za gólom. Po ďalšej asistencii Gorovikova prekonal Smirjagina backhandom MAT ROBINSON. Asistencia: Konstantin Gorovikov.
     
    27:28
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domácim sa podarilo navýšiť svoje vedenie na rozdiel troch presných zásahov. Po krásnej akcii Konstantina Gorovikova dokázal MAXIM PESTUŠKO úspešne dopraviť puk za chrbát Smirjagina. Asistencia: Konstantin Gorovikov.
     
    21:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    ALEXEJ CVETKOV sebavedomým zakončením premenil svoj samostatný nájazd. Dinamo opäť vedie o dva presné zásahy!
     
    10:29
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Severstal sa dokázal z ťažkého dvoj-úderu rýchlo spamätať a zásluhou kontaktného zásahu je opäť na dosah svojho moskovského súpera. Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Marek Kvapil zaviezol puk do útočného pásma, posunul ho na ľavý kruh ZACHAROVI ARZAMATSEVOVI, ktorý trafil odkrytú časť bránky. Asistencie: Vadim Berdnikov, Marek Kvapil.
     
    07:29
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak, to je pre hokejistov Severstalu po sľubnom vstupe do tretiny poriadne studená sprcha. Tesne po vhadzovaní totiž Novák poslal puk medzi krugy na MAXIMA KARPOVA, ktorý utešenou strelou do pravého horného bránu nedal Smirjaginovi najmenšiu šancu na zákrok. Asistencia: Filip Novák.
     
    07:16
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Čerepovec vo svojom obrannom pásme zle rozohral, čo domáci dokázali potrestať. Puku sa zmocnil Gorovikov, ktorý krásnou prihrávkou našiel v stopercentnej príležitosti DAUGAVINŠA KASPARSA, a ten prekonal Smirjagina. Asistencia: Konstantin Gorovikov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 8. Daugavinš Kaspars (Konstantin Gorovikov), 8. Maxim Karpov (Filip Novák), 22. Alexej Cvetkov, 28. Maxim Pestuško (Konstantin Gorovikov), 31. Mat Robinson (Konstantin Gorovikov) – 11. Zachar Arzamatsev (Vadim Berdnikov, Marek Kvapil)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Saričenkov) – Novák, Robinson, Jalasvaara, Osipov, Solovjov, Korjagin, Mironov – Karpov, Sojin, Cvetkov, Babenko, Žerdev, Karsums, Daugavinš, Kokarev, Gorovikov, Teresčenko, Pestuško.
    Severstaľ Čerepovec: Smirjagin (Magarilov) – Stasenko, Šinin, Shefer, Lukin, Urbom, Nekolenko, Amqvist, Arzamastsev – Kvapil, Berdnikov, Kagaritskij, Trubačjov, Ullstrom, Mons, Černov, Nikoncov, Stoljarov, Monachov, Buchnevič.

    Rozhodca: Bondar, Komarov – Morozov, Fatejev.