Jihlava – Kladno 3:5 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:4 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 2:5 (kon.)
Chomutov – Sparta Praha 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.)
HC Litvínov – Slavia 2:3 (0:1 po s.n.) | Pardubice – Třinec 0:5 (kon.)
koniec
HC Olomouc
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Sobota 04.10.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    52:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se znovu dostávají do vedení, které nyní může znamenat už opravdu hodně. Pálek totiž zastavil Markla v obranném pásmu Liberce a následně poslal puk po mantinelu na DOMINIKA HRNÍČKA, který nabral velkou rychlost a objel i bránícího Hese, a dostal se tak až před Urbische, kterému nedal žádnou šanci, protože pověsil puk přesně do pravého horního růžku olomoucké brány. Asistence: Roman Pálek.
     
    29:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora však bleskově vyrovnává! Brandýs vystřelil z pravého kruhu a Stezka jeho ránu vyrazil nad sebe a padající puk nakonec basebalově trefil ze vzduchu MARTIN KONEČNÝ, který poslal kotouč přesně mezi betony už stojícího brankáře Liberce. Asistence: Jan Brandýs, Šimon Beták.
     
    29:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Král zavezl kotouč do útočného pásma, kde nakonec i z pravé strany vystřelil a Urbisch jeho střelu jen vyrazil před sebe, kde se ve změti těl nejlépe zorientoval JOZEF HUŇA, který posílá Bílé Tygry znovu do vedení. Asistence: Zdeněk Král, Martin Šír.
     
    08:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak dnes to je zřejmě souboj dvou střelců, protože i o druhou branku Kohoutů se postaral tentýž hráč, a to JAN KROPÁČ, kterému na jeho druhou branku přihrál Markl. Asistence: Tomáš Markl.
     
    05:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovou hru! Hosté se usadili ve své útočné třetině, kde Mrázek předal puk ZDEŇKU KRÁLOVI, kterého střela z pravého kruhu skončila až v Urbischově bráně. Asistence: Jakub Mrázek.
     
    02:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vyrovnává stav utkání! Kohouti se také radují ihned ze své první střely, která letěla na Stezku, protože Kočíříkovo zakončení srazila hostující obrana na pravou stranu, kde byl JAN KROPÁČ, který se do dorážky doslova položil, a také pověsil puk přesně pod břevno hostující klece. Asistence: Lukáš Kočířík.
     
    01:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jsou to však hosté z Liberce, kteří se radují z první vstřelené branky v utkání. Bílí Tygři se dostali do útočného pásma, kde zpoza olomoucké brány našel Huňa ZDEŇKA KRÁLE, který dokázal trefit puk přesně pod břevno Urbischovy brány. Asistence: Jozef Huňa.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 3. Kropáč (Kočířík), 9. Kropáč (Markl), 30. Konečný (Brandýs, Beták) – 2. Král (Huňa), 6. Král (Mrázek), 30. Huňa (Král, Šír), 53. Hrníčko (Pálek)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Nesvadba, Kraigher, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Kočířík, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Melichárek.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek (C), Šír, Arlt, Havlín, Pálek, Divila, Tržický – Babec, Hrníčko, Huňa, Král, Jedlička, Solenský, Vondráček, Kačírek, Havlas, Heřmánek.

    Rozhodca: Kika – Novotný, Šimčík