CFC Janov – Bologna 0:0 (kon.) | Udinese – Livorno 5:3 (kon.) | Parma – Sampdoria 2:0 (kon.)
Chievo – Turín 0:1 (kon.) | Catania – AS Rím 4:1 (kon.) | AC Miláno – Inter 1:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:0 (0:0)
Inter Miláno
Nedeľa 04.05.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    85
    Ihrisko opúšťa i ľavý bek Constant, ktorý dnes predviedol veľmi slušný výkon. Na jeho miesto príde taliansky reprezentačný bek Abate.
     
    82
    Na hraciu plochu sa dostane i najlepší strelec milánskeho derby, ktorého obsahujú jednotlivé súpisky. Diego Milito nahrádza Icardiho.
     
    78
    V stretnutí skončí aj Jonathan, ktorý už v druhej časti nebol tak aktívny. Na poslednú zhruba štvrťhodinu ho nahradí Ricky Álvarez.
     
    76
    Po predchádzajúcom skôr defenzívnom striedaní teraz Seedorf obrátil list a na trávnik posiela druhého zakončovateľa Pazziniho. Miesto mu prepustil unavený Kaká.
     
    72
    Clarence Seedorf sa pokúsi pritvrdiť muziku v strede poľa. Pomerne nevýrazného Andreu Poliho totiž nahradí bitkár Sulley Muntari.
     
    70
    Prvé striedanie milánskeho derby obstaral Walter Mazzarri, ktorý stiahol svojho kapitána Cambiassa. Na jeho miesto príde obletovaný Fredy Guarín.

    Erik Farkaš

    Góly: 65. Jong(Balotelli)

    Karty:   16. Mexès (ACM), 89. Jong (ACM), 90+2. Abbiati (ACM) – 40. Cambiasso (INT), 75. Samuel (INT), 80. Ranocchia (INT)


    AC Miláno: Abbiati – De Sciglio, Rami, Mexès, Constant – Poli, N. de Jong, Montolivo (C) – Taarabt, Kaká – Balotelli
    Náhradníci: Amelia, Gabriel – Muntari, Robinho, Honda, Pazzini, Essien, C. Zapata, Abate, Bonera, Emanuelson, El Shaarawy
    Manažér: Clarence Seedorf (NED)

    Inter Miláno: Handanovič – Ranocchia, Samuel, Rolando – Jonathan, Hernanes, Cambiasso (C), Kovačič, Nagatomo – Icardi, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – J. Zanetti, Andreolli, R. Álvarez, Guarín, Campagnaro, Kuzmanovič, Botta, Taider, D. Milito, D´Ambrosio
    Manažér: Walter Mazzarri (ITA)

    Rozhodca: Mauro Bergonzi – A. Giallatini, G. Dobosz – R. Iannello