Almería – Real Betis 3:2 (kon.) | Levante – Atlético Madrid 2:0 (kon.) | Sevilla – Villarreal 0:0 (kon.)
Real Madrid – Valencia 2:2 (kon.)
koniec
UD Almería
3:2 (0:0)
Real Betis
Nedeľa 04.05.2014, 12:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Almería dala gól!
    Rafita posunul loptu na pravú stranu Fernandovi Sorianovi, ktorý poslal prudký center pred bránu hostí. Pred Adánovou svätyňou najvyššie vyskočil RAMÓN AZEEZ a svojím premiérovým gólom zrejme dáva dnešnému zápasu definitívnu gólovú bodku.
     
    77
    Almería dala gól!
    Po rohu hostí sa dostal ALEIX VIDAL do brejku a zoči-voči gólmanovi vystrelil z ľavej strany vápna. Adán sa síce lopty dotkol, ale len ju tečoval do siete a VIDAL tak dáva svoj piaty gól v aktuálnom ročníku.
     
    71
    Real Betis dal gól!
    Najskôr Sevilla posielal krížnu prihrávku pomedzi dvoch domácich bekov, ale tá neprešla a dopredu chcela ísť Alméria, lenže Zongo loptu stratil. Po centri z pravej strany spracoval vo vápne loptu Rodríguez a posunul ju na hranicu šestnástky, kde bol voľný SALVA SEVILLA a ten krásnou strelou posiela hostí do vedenia.
     
    60
    Real Betis dal gól!
    Po krížnej prihrávke od Juana Carlosa z ľavej strany sa pri protiľahlej tyčke ocitol nikým neatakovaný BRAIAN RODRÍGUEZ a Carlsov prízemný center zráža do siete, čím vyrovnáva na 1:1. Pre autora gólu je to prvý presný zásah v tomto ročníku.
     
    52
    Almería dala gól!
    Aleix Vidal dokázal po rýchlom šprinte z pravej strany odcentrovať do vápna, kde sa najlepšie zorientoval ÓSCAR DÍAZ a prekonáva hosťujúceho gólmana. Domáci útočník sa predsa len dnes dočkáva štvrtého presného zásahu v tomto ročníku.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 52. Diáz, 77. Vidal, 90+4. Azeez – 60. Rodríguez, 71. Sevilla

    Karty:   47. Vidal (ALM), 59. Rodri (ALM), 90+5. Mané (ALM), 90+6. Zonga (ALM) – 28. N'Diaye (RBE), 59. Perquis (RBE), 90+2. Matilla (RBE), 90+5. Figueras (RBE), 90+6. Baptistão (RBE)   53. Suso (ALM)


    UD Almería: Esteban - M. Torsiglieri, Mané, Rafita, Fran Vélez, Corona (K), Verza, Aleix Vidal, Suso, Óscar Díaz, Rodri
    Náhradníci: Marcos Tébar, Hélder Barbosa, J. Zongo, Nélson, Soriano, Julián, R. Azeez

    Real Betis: Adán – D. Perquis, Jordi Figueras, A. N'Diaye, Javier Matilla, L. Reyes, Juan Carlos, B. Rodríguez, Rubén Castro, Jorge Molina (K) , Juanfran
    Náhradníci: Javi Chica, Paulão, Léo Baptistão, Salva Sevilla, C. Mabwati, Pedro López, Dani Ceballos

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos