NJ Devils – Toronto 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 0:2 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:4 (po pr.)
Vancouver – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Florida 6:2 (kon.)
koniec po predl.
Detroit Red Wings
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Minnesota Wild
Pondelok 24.03.2014, 00:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:15
    Minnesota Wild dáva gól!
    Brodin sa odhodlal k strele z pravej strany, ktorú tečoval do brány MATT MOULSON a rozhoduje tak o výhre Wild v dnešnom stretnutí. Asistencie: Jonas Brodin, Charlie Coyle.
     
    51:43
    Detroit Red Wings dal gól!
    Smith našiel z ľavej strany TOMÁŠA TATARA, ktorý predviedol peknú zasekávačku, zbavil sa beka a peknou strelou z pravého kruhu prekonáva Ilju Bryzgalova a vyrovnáva na 3:3. Asistencia: Brendan Smith.
     
    46:18
    Minnesota Wild dáva gól!
    Po vyrovnávajúcom góle neutíchal tlak Wild a z obliehania Howardovej brány pramení tretí gól hostí, keď sa presadil dorážkou ZACH PARISE. Asistencie: Mikael Granlund, Jared Spurgeon.
     
    44:33
    Minnesota Wild dáva gól!
    Veľký tlak dokázala Minnesota využiť na vyrovnanie, keď sa po zblokovanej strele z medzikružia dostal na ľavej strane k puku CHARLIE COYLE, ktorý sa nenechal odzbrojiť Kronwallom a na dvakrát prepasíroval puk za Howardov chrbát. Asistencie: Matt Moulson, Mikko Koivu.
     
    31:57
    Minnesota Wild dáva gól!
    Koivu pekne kombinoval na pravej strane, posunul puk na modrú Suterovi, ktorý ho ešte posunul na JASONA POMINVILLEA a ten svojou prudkou ranou spoza ľavého kruhu využíva už po desiatich sekundách presilovú hru Wild a znižuje na 2:1. Asistencie: Ryan Suter, Mikko Koivu.
     
    18:28
    Detroit Red Wings dal gól!
    Suterova strela od modrej bola zblokovaná a Tomáš Tatar dokázal následne vysunúť do brejku GUSTAVA NYQUISTA, ktorý svoj samostatný nájazd premieňa a nádherným blafákom zvyšuje na 2:0 pre Red Wings. Asistencia: Tomáš Tatar.
     
    13:45
    Detroit Red Wings dal gól!
    Red Wings sa presilová hra nedarila, ale po spätnej prihrávke z pravého kruhu sa Kronwall oprel do puku z modrej čiary, jeho strela bola vyrazená do ľavej strany, kde stál pripravený GUSTAV NYQUIST a ten pohotovo poslal puk do odkrytej brány a presilovkovou trefou otvoril skóre dnešného duelu. Asistencie: Niklas Kronwall, Daniel Alfredsson.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 14. Nyquist (Kronwall, Alfredsson), 19. Nyquist (Tatar), 52. Tatar (Smith) – 32. Pominville (Suter, Koivu), 45. Coyle (Moulson, Koivu), 47. Parise (Granlund, Spurgeon), 63. Moulson (Brodin, Coyle)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Smith, Quincey, DeKeyser, Kindl, Lashoff – Franzen, Legwand, Alfredsson – Tatar, Sheahan, Nyquist – Miller, Glendening, Andersson – Ferraro, Helm, Emmerton
    Minnesota Wild: Bryzgalov (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Brodin, Blum, Prosser – Parise, Granlund, Pominville – Moulson, Koivu, Coyle – Heatley, Haula, Niederreiter – Cooke, Brodziak, Fontaine

    Rozhodca: L'Ecuyer, Pochmara – Galloway, Kovachik

    Diváci: 20 066