NJ Devils – Toronto 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 0:2 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:4 (po pr.)
Vancouver – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Florida 6:2 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Toronto Maple Leafs
cz Pondelok 24.03.2014, 00:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostujícímu celku se hra bez brankáře zatím osvědčila a minutu a půl před koncem se dostávají na rozdíl jediné branky. Z levého křídla se před brankáře Schneidera natlačil PHIL KESSEL a doslova po hlavě dotlačil puk do domácí brány. Zároveň se hlavou udeřil o brankovou konstrukci a delší dobu se zvedal z ledu. Měl by být ale v pořádku. Asistence: Dion Phaneuf.
     
    25:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují stav dnešního duelu! Z levého křídla našel Rielly střílenou přihrávkou mezi kruhy na chvíli osamoceného TYLERA BOZAKA, který jemnou tečí dopravil puk za záda brankáře Schneidera. Ten byl proti takhle rychlé změně letu puku absolutně bez šance. Asistence: Morgan Rielly, Jake Gardiner.
     
    21:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí pokračují ve svém parádním nástupu do druhé třetiny a přidávají hned další branku! Po dalších zmatcích kolem hostující brány se k volnému puku na levém kruhu dostal obránce JON MERRILL a tvrdou pumelenicí propálil vše, co mu stálo v cestě. Zdá se, že hosté budou střídat brankáře. Asistence: Ryane Clowe, Peter Harrold.
     
    21:18
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí vlétli do druhé třetiny jako uragán a svůj nástup podtrhli druhou brankou v síti hostujícího brankáře. PATRIK ELIÁŠ unikl všem obráncům Toronta, na levím křídle naznačil střelu příklepem, místo toho si však puk potáhl na bekhend a pohotově ho poslal do prázdné brány. Reimer mu jeho trik spolkl i s navijákem. Asistence: Jon Merrill.
     
    14:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí využívají svoji herní převahu a jdou do vedení! Po chybě hostí ve středním pásmu se domácí utrhli do rychlého přečíslení dva na jednoho. Henrique přenechal puk DAMIENU BRUNNEROVI, který se z pravého křídla proti Reimerovi nemýlil a propálil ho nad lapačkou. Asistence: Adam Henrique, Marek Židlický.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 15. Brunner (Henrique, Židlický), 22. Eliáš (Merrill), 22. Merrill (Clowe, Harrold) – 26. Bozak (Rielly, Gardiner), 59. Kessel (Phaneuf)


    New Jersey Devils: Schneider – Greene, Fayne, Merrill, Židlický, Salvador, Gelinas, Harrold – Ruutu, Zajac, Jágr – Henrique, Eliáš, Ryder – Clowe, Brunner, Zubrus – Carter, Gionta.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (od 22. MacIntyre) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Kulemin – Raymond, Bolland, Clarkson – Bodie, McClement, Orr.

    Rozhodca: Skilliter, Lee – Cameron, Pancich