Nové Zámky – Brašov 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (1:0, 1:2, 0:0- 1:0)
ASC Corona Brašov Wolves
Pondelok 10.03.2014, 17:45MOL play-off
Partner:
     
    60:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky potrestali vylúčenie Bálinta a hneď na úvod predĺženia rozhodol presnou strelou pomedzi Polcove betóny VLADIMÍR KAMEŠ. Asistencia: Marek Uram.
     
    58:33
    Zsók nešetrne atakoval Hrudíka pri mantinely a vyslúžil si trest 2 minúty plus osobný 10 minútový trest. Ideálna možnosť pre domácich na rozhodnutie.
     
    58:02
    Hra je prerušená pre zakázané uvoľnenie hostí a hosťujúci tréner si vyžiadal oddychový čas.
     
    54:44
    Obrovské príležitosti domácich!!! Najskôr sa do strely oprel Kowalczyk, potom Podstavek a nakoniec aj Hrudík, ale všetky skončili na výborne chytajúcom Polcovi. Tak zdá sa, že dnes to je súboj brankárov.
     
    51:23
    Frolík potiahol akciu po pravej strane, vystrelil bekhendom, k dorážke sa dostal Weissmann, no Polc sa výborne presunul a tento pokus zneškodnil.
     
    48:26
    V zápätí obrovská príležitosť Mira Štefanku, ten vystrelil spoza obrancu a následne si aj puk sám dorazil, no mimo úplne odkrytej brány hostí.
     
    47:30
    Prečíslenie domáci 2:1 riešil Weissmann strelou, no k dorážke sa už nik z jeho spoluhráčov nedostal.
     
    39:55
    Obrovská šanca hostí! Saluga obkorčuľoval okolo brány Chovana, snažil sa zasunúť puk, no v poslednej chvíli zakročil domáci gólman. Ten už dokonca ležal a poradil si aj s následnou dorážkou Nagya.
     
    37:56
    HC Nové Zámky dali gól!
    Kowalczyk nastrelil puk do útočnej tretiny, ten sa tam toľko odrážal, až sa dostal pred Polca a pred ním sa najlepšie zorientoval MAREK URAM a dorazil ho do prázdnej brány. Asistencie: Miroslav Štefanka, Jakub Hrudík.
     
    31:19
    Do dvoch dobrých príležitostí sa dostal Weissmann, no ani jedno z jeho bekhendových zakončení neslávi úspech.
     
    27:12
    Brašov Wolves dal gól!
    Tak toto je veľmi studená sprcha pre domácich! Chovan nahodený puk iba vyrazil pred seba a tam stál pozorný MARTIN SALUGA, ktorý puk dorazil do prázdnej brány. Asistencie: Zsolt Molnár, Kevin Wehrs.
     
    25:52
    Brašov Wolves dal gól!
    Hostia vyrovnávajú! Saluga posunul na modrú čiaru CSABOVI NAGYOVI a ten strelu od žrdky vyrovnáva. Asistencia: Martin Saluga.
     
    22:20
    Hneď na úvod druhej tretiny tu máme vylúčenie. Na trestnú lavicu odchádza Wehrs za vhodenie puku.
     
    19:00
    Ďalší trest pre hostí. Na trestnú lavicu putuje Masteleriu za vyhodenie puku.
     
    13:58
    Bálint zbytočne fauluje v útočnom pásme Čaládiho, ten zostáva ležať na ľadovej ploche a verdikt pre rumunského hráča je jasný. Trest 5 minút a do konca stretnutia za napadnutie hlavy a krku.
     
    11:40
    Obrovská chyba domácich! Bálint sa rútil sám na Chovana, no ten jeho klučku do bekhendu vystihol.
     
    07:50
    Tak až teraz! Pred Chovana sa snažil natlačiť Saluga, puk poskakoval na bránkovisku, no Kameš ho poslal do stredného pásma.
     
    06:26
    Na trestnú lavicu odchádza Hurtaj za nedovolené bránenie. Je to prvá presilová hra pre Brašov.
     
    01:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci otvárajú skóre! Puk prevzal v strednom pásme ERIK WEISSMANN a presnou strelou popod lapačku prekonáva Polca. Asistencia: Martin Frolík.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 2. Weissmann (Frolík), 38. Uram (Štefanka M., Hrudík), 61. Kameš (Uram) – 26. Nagy (Saluga), 28. Saluga (Molnár, Wehrs)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Hrudik, Kowalczyk, Podstavek, Hurtaj, Uram – Baron, Kames, O. Stefanka, Weissmann, Frolik – Sucharda, Siska, Caladi, Uhnak, Polcik – Kral, Korytko, Dubec, Ruzicka, M. Stefanka
    ASC Corona Brašov Wolves: Polc (Fülöp) – Wehrs, Nagy, Molnár, Saluga, Dornic – Mastaleriu, Hietamaki, Zsók, Péter, Gliga – Pysarenko, János, Antal, Butochnov, Petres – Bálint, Márton

    Rozhodca: Haszonits Miklós, Kincses Gergely- Németh Márton Gangel László