Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Osasuna – Bilbao 1:5 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético Madrid 2:4 (kon.)
Barcelona – Malaga 3:0 (kon.)
koniec
UD Almería
1:0 (0:0)
Getafe CF
Nedeľa 26.01.2014, 12:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Pekné nedeľné poludnie Vám prajem a Vítam Vás pri zápase 21. kola najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom stretnutí na seba narazia tímy z druhej polovice tabuľky, konkrétne to budú UD Almería a Getafe CF.

    UD Almería

    Dnešný domáci tím je na tom o poznanie horšie, Almeríi momentálne patrí až 18. priečka, čo by momentálne znamenal zostup do Segunda División. Hráči v doterajších 19tich zápasoch nazbierali 18 bodov. Horšími tímami sú už len Rayo Vallecano so 16timi bodmi a Real Betis, ktorý zatiaľ získal iba 11 bodov. Almeríi sa v posledných dvoch zápasoch absolútne nedarilo. Je však pravdou, že išlo o zápasy s mimoriadne zdatnými súpermi. Najprv Almería prehrala na pôde Athletic Clubu vysoko 1:7 a následne na ihrisku Villarrealu 0:2. Predošlé zápasy však už neboli tak márne. V decembri dokázala Almería doma získať bod za remízu s Espanyolom a následne šesť bodov za víťazstvá proti Realu Betis a Granade. Rovnaký počet bodov ako Almería má aj Real Valladolid, na Málagu a Elche stráca dva body. Aj preto bude mať dnešný prípadný bodový zisk cenu zlata. Pre zranenia dnes zrejme nenastúpia Martínez, Nélson a Rodri.


    Getafe CF

    Po výborných výkonoch zo začiatku sezóny sa postupne Getafe prestávalo dariť a v nelichotivej sérii zápasov bez víťazstva pokračuje aj po dvadsiatom kole. Getafe naposledy zvíťazilo ešte v novembri na domácej pôde proti Levante. Odvtedy získalo v piatich dueloch len jediný bod a to za domácu remízu proti Realu Sociedad. Ostatné zápasy proti Málage, Barcelone, Seville a Rayu Vallecano sa skončili prehrou. Aj preto momentálne patrí Getafe 12. miesto v tabuľke, napriek tomu, že na začiatku sezóny sa pohybovalo v prvej sedmičke. Hráči nazbierali v doterajšom priebehu sezóny nazbierali 24 bodov rovnako ako aj ich súperi z Levante, Granady a Valencii. Na ôsmy Espanyol strácajú tieto tímy jeden bod, na Sevillu je to už 7 bodov. Naopak, v pätách sú im Celta Vigo a Osasuna s dvojbodovým mankom. Za Getafe dnes určite nenastúpi Borja, ktorý si nezahrá pre kartový trest. Pre rôzne zranenia taktiež môžu v zostave chýbať aj Alexis, Lafita, Gavilán a Juan Valera.
     
    História vzájomných zápasov:

    Getafe 2-2 Almería
    Getafe 2-0 Almería
    Almería 2-3 Getafe
    Getafe 2-2 Almería
    Almería 1-0 Getafe
     
    Stávkové kancelárie dnes očakávajú vyrovnaný zápas, dokazujú to aj kurzy na jednotlivé výsledky zápasu. Kurz na víťazstvo domáceho tímu sa pohybuje okolo hodnoty 2,35, na remízu 3,2 a na výhru Getafe 2,92.
     
    Úvodné zostavy:

    UD Almería: Esteban – Dubarbier, Torsiglieri, Ángel Trujillo, Rafita – Azeez, Marcos Tébar – Suso, Soriano, Aleix Vidal – Zongo
    Náhradníci: Julián – Silva, Óscar Díaz, Hélder Barbosa, Corona, Mané, Martínez

    Getafe CF: Moyá – Sergio Escudero, López, Rafa, Álvaro Arroyo – Mosquera, Míchel – Diego Castro, Pablo Sarabia, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Lacen, Lopo, Lafita, Adrián Colunga, Roberto Lago, Juan Valera

    Rozhodca: Eduardo Prieto – Moisés Mateo, Francisco García.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na trávniku, domáci tím dnes bude hrať v červeno-bielych pruhovaných dresoch, hostia nastúpia v modrom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa ujali hráči Getafe, tí okamžite na ľavom krídle vysúvali Sarabiu, ten ale stratil loptu pri rohovej zástavke.
     
    1
    Hosťom sa ešte podarilo dostať sa pred šestnástku súpera, k ohrozeniu brány však ani tentoraz nedošlo.
     
    2
    Na opačnej strane sa o útok pokúšajú domáci hráči, pozorná obrana Getafe ich však drží skrátka.
     
    3
    Po centri z pravej strany na ktorý nedokázal ani jeden z hráčov Almeríe zareagovať končí lopta znova na kopačkách hostí.
     
    4
    Tí sa vydali do opatrného prechodu do útoku, Almería ale dobre bráni. Celý prechod zastavuje faul Zonga v blízkosti stredového kruhu.
     
    5
    Z priameho kopu nič nebolo, hostia ho nezahrali dobre, lopta končí mimo hracej plochy bez toho, aby musela domáca defenzíva vôbec zasiahnuť.
     
    6
    Pablo Sarabia zahodil prvú veľkú príležitosť na skórovanie v zápase! Po chybe v domácej rozohrávke sa sám rútil na Estebana, no Sarabia iba tvrdohlavo napálil loptu priamo do domáceho gólmana.
     
    7
    Na opačnej strane naopak pohrozil Aleix Vidal. Ten vystrelil z hranice šestnástky a lopta preletela milimetre nad spojnicou žrdí brány Getafe.
     
    8
    Tempo hry sa nám teda rozhýbalo, videli sme aj úvodné príležitosti na obidvoch stranách, gól však nepriniesli.
     
    9
    Tentokrát zakončoval domáci hráč Soriano, po centri si ale jeho hlavičku Moyá postrážil a loptu bez väčších problémov chytá.
     
    10
    Teraz pre zmenu chybovala obrana hostí, čo sa okamžite snažil využiť Aleix Vidal na postup do útoku, defenzíva však rýchlo napravila svoj omyl a postupujúceho hráča zastavila.
     
    11
    Marica sa stal obeťou nepekného šľapáka, hostia získavajú ďalší priamy kop na polovici súpera. Uvidíme, čo z toho bude.
     
    12
    Napokon iba rohový kop, Almería hrala na istotu a jeden z obrancov poslal loptu mimo hraciu plochu.
     
    12
    Z rohového kopu napokon nič nebolo, za zmienku ešte stojí následný pokus Leóna, ktorý vystrelil z väčšej vzdialenosti, no bránu netrafil.
     
    13
    Do postupného prechodu do útoku sa tak znova pustili domáci hráči, Zongo operoval na pravej strane a vybojoval pre svoj tím aspoň vhadzovanie takmer pri rohovej zástavke.
     
    14
    Z toho napokon pramení rohový kop, takže domáci tím stále zostane v príležitosti streliť prvý gól.
     
    15
    Ale ani z tejto možnosti nevzniklo väčšie nebezpečenstvo pre Moyovu bránu. Almería bola postupne vytlačená až na vlastnú polovicu, stále si však drží loptu na svojich kopačkách.
     
    16
    To ale netrvalo dlho, lopty sa zmocnili hostia, ktorí sa síce zdržujú na polovici domáceho celku, na dostrel brány však už nie.
     
    17
    Getafe kombinovalo v strede ihriska aj naďalej, hráči sa snažili vysunúť Álvara Arroya, ten v útoku ale fauloval a obral sa tak sám o loptu.
     
    18
    V 18. minúte sledujeme prvé postavenie mimo hry v zápase, ocitol sa v ňom Pablo Sarabia.
     
    19
    Hostia pokračujú v hre na polovici Almeríe, stále sa však nedostávajú k strele na bránu. León napokon získal aspoň rohový kop.
     
    20
    Hostia sa už tešili, Míchel zdvíhal ruky nad hlavu, podarilo sa mu prekonať domáceho gólmana, bolo to ale z ofsajdu, gól neplatí.
     
    21
    Getafe začína byť aktívnejším tímom, jeho kombinácie sú presnejšie, postup do útoku rýchlejší. Almería sa tak v posledných minútach viac-menej len bráni.
     
    22
    Domáci hráči občas vyrazia na útočný výlet, no všetky útočné akcie stroskotajú na pozornej defenzíve tímu hostí.
     
    23
    Máme za sebou prvú polovicu prvého polčasu, v nej sme príliš vzrušenia okrem dvoch šancí na začiatku stretnutia a neuznaného gólu nevideli. Uvidíme, či sa to zmení v zvyšných minútach prvého polčasu.
     
    24
    Hra sa presunula do strednej časti ihriska, prihrávky obidvoch tímov začínajú naberať ďalekonosný charakter, no väčšinou končia iba u brankárov súpera.
     
    25
    Ďalšiu rodiacu sa príležitosť Almeríe po dlhej prihrávke prerušuje hvizd rozhodcu, signalizované je ďalšie postavenie mimo hry.
     
    26
    Getafe opäť začína zvyšovať tlak, z čoho pramení ďalší rohový kop, domáci tím sa bude musieť znova brániť.
     
    26
    Po odkope lopty do bezpečia domácim obrancom sa bude celá situácia opakovať.
     
    27
    Nacvičený signál hosťom nevyšiel, tí sa bez väčších problémov znova oslobodili a presunuli hru naspäť do strednej časti ihriska.
     
    28
    Getafe však dlho netrvalo nasťahovať sa na polovicu súpera, dnes sa to darí hráčom najmä na pravom krídle.
     
    29
    Dočkáme sa ďalšieho rohového kopu, ktorý vybojoval León. Ten istý hráč ho bude aj zahrávať.
     
    29
    Ani táto nacvičená situácia neslávila úspech, naopak do protiútoku sa okamžite pustil Suso. Ten bol tiesnený dvojicou brániacich hráčov, preto jeho strela z rohu šestnástky nemohla spôsobiť Moyovi väčšie problémy.
     
    30
    Getafe sa snaží o ďalší prechod do útoku, tentoraz je ale obrana Almeríe dobre sformovaná a svojho súpera do ničoho nepúšťa.
     
    31
    Napokon sa ale Getafe podarilo prelomiť defenzívu súpera, z pravej strany priletel pred brankára center, ten ale končí práve v jeho rukaviciach.
     
    32
    Almería prepadla v útoku, čo sa okamžite snažila využiť štvorica hráčov Getafe. Sarabia pekne pätičkou vysunul Castra, ten posielal center do šestnástky na Maricu. Našťastie pre domáci tím dokázal jeden z obrancov zmeniť smer lopty a tá sa k rumunskému útočníkovi nedostala.
     
    33
    Hra sa opäť presunula do strednej časti ihriska, tam sa nám množia nielen nepresnosti v prihrávkach, ale už aj nedovolené zákroky.
     
    34
    Tento trend pokračuje aj naďalej, lopta často mení majiteľa, Almería sa zatiaľ úspešne bráni a znemožňuje súperovi prechod do útoku.
     
    35
    Marica si nabiehal na dobrý pass od Castra, zasahovať musel Rafita, ten poslal loptu do bezpečia, čo znamená ďalší rohový kop pre Getafe.
     
    36
    Rohový kop síce nebol nebezpečný, už to vyzeralo, že sa Almería opäť ubráni, no po chybe pred pokutovým územím sa k lopte dostal marica, ten prihral Castrovi, ktorý zvnútra šestnástky nebezpečne vypálil a Esteban musel predviesť pohotový zákrok.
     
    37
    Do okamžitého protiútoku sa pustili domáci hráči, Zongo bol zastavený nečisto, previnil sa Pablo Sarabia, ktorý uvidí aj žltú kartu.
     
    38
    Domáci tím následne získal rohový kop, po ktorom prišla strela z väčšej vzdialenosti. Tá sa ale medzi tri žrde nevmestila.
     
    39
    Almería naberá na obrátkach, hráči vybojovali ďalší rohový kop a tým ďalšiu možnosť podkúriť obrane hostí.
     
    40
    Nestalo sa však tak, Getafe sa tentoraz ubránilo pomerne ľahko, hra sa presunula do strednej časti ihriska. Stav je tak po 40tich minútach stále bezgólový.
     
    41
    Šikovný Rafita vybojoval ďalší rohový kop, obrana Getafe je úplne rozhodená, hráči sa akosi nevedia sformovať.
     
    41
    Celú útočnú akciu zmaril faul Zonga, na trávniku sa ocitol Sergio Escudero. Ten sa drží za členok a opúšťa hraciu plochu v sprievode lekárskeho tímu.
     
    42
    Hra po kratšom prerušení pokračuje, Sergio Escudero sa zatiaľ nezapája, uvidíme či sa tak stane do konca tohto polčasu.
     
    43
    Tak napokon to zrejme nebude tak vážne, Getafe v strede ihriska kombinuje už aj s Escuderom.
     
    44
    V samom závere uvidíme predsa len ešte jeden rohový kop, po útočnej aktivite ho získal tím hostí. Loptu si už chystá León.
     
    45
    S domácou obranou teraz mala súcit šťastena, po hlavičke Castra opečiatkovala loptu spojnicu žrdí. Následná dorážka bola zblokovaná na ďalší rohový kop.
     
    45
    Ten už také nebezpečenstvo pre domácu bránu nepredstavoval, uvidíme koľko minút bude štvrtý rozhodca nadstavovať nad rámec riadnej hracej doby.
     
    45+1
    Napokon sa bude hrať ešte 1 minúta navyše.
     
    45+1
    V nadstavenom čase sa ešte o útok snažia hráči Almeríe, pozorná obrana Getafe ich však do streleckej pozície nepúšťa.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase tak už gól neuvidíme, po 45tich minútach je tak skóre bezgólové. Viac z hry mali hráči hostí, ktorí sa do nebezpečných situácii dostávali častejšie, navyše Castro opečiatkoval aj brvno. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 13:03.
     
    Hráči obidvoch tímov dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Almería sa po rozohrávke okamžite vydala do útoku, na pravej strane získal Rafita aspoň rohový kop.
     
    47
    Ten sa im ale nevydaril, Getafe posúva hru až na polovicu domáceho celku.
     
    48
    Tentoraz sa domáci hráči s útokom neponáhľajú, skôr sa zdržiavajú na vlastnej polovici, odkiaľ budú zakladať postupný prechod vpred.
     
    49
    To sa im napokon podarilo na pravom krídle, Suso vybojoval ďalší rohový kop pre svoj tím.
     
    49
    Almería dala gól! Center z rohového kopu smeroval k vzdialenejšej tyči, kde si najvyššie naskočil JONATHAN ZONGO a hlavou prekonáva bezmocného Moyu.
     
    50
    Tak toto je veľmi zlý začiatok druhého polčasu pre Getafe, uvidíme ako sa s tým hráči vysporiadajú.
     
    51
    Hostia sa okamžite pustili do útoku s cieľom rýchlej odpovedi. Tí síce získali priamy kop, no využiť sa im ho nepodarilo, Almería sa úspešne ubránila.
     
    52
    Po strete pri vzdušnom súboji sa hlavami zrazili Marica a Ángel Trujillo. Prvý menovaný zostal na trávniku otrasený, no nevyzerá to s ním vážne.
     
    53
    Almería zostáva pri útočnej chuti, je vidieť, že strelený gól domácich hráčov nebudil a tí si budú chcieť gólový náskok ešte navýšiť.
     
    54
    Po ďalšom peknom prechode do útoku po pravom krídle sa do zakončenia z uhla dostal Rafita. Jeho pokus ale Moyá videl a tak strelu kryje.
     
    55
    Hostia sa stále nevedia spamätať z inkasovaného gólu, hráčom sa nedarí dostať sa do útoku, domáci brankár v tomto polčase ešte zasahovať nemusel.
     
    56
    Možno sa to zmení teraz, Pedro León to skúsil individuálne, vypýtal si faul a tak získava Getafe priamy kop na súperovej polovici.
     
    56
    León sa rozhodol strieľať, jeho strela nebola prudká, ale za to dobre umiestnená, ľavej žrdi. Domáci brankár strelu chytil, no lopta mu následne vypadla, hostia budú mať k dispozícii ešte rohový kop.
     
    57
    Ten ale nebol nebezpečný, domáci hráči odkopávajú loptu až na polovicu Getafe.
     
    58
    Následne pálil Castro spoza obrancu, no jeho pokus bol veľmi nepresný.
     
    59
    Rafita na opačnej strane posielal nebezpečnú strieľanú prihrávku priamo pred Moyu, kde si už nabiehal Zonga. Ten ale druhý gól nepridal, brankár loptu chytil v poslednej chvíli.
     
    60
    Hra sa nám momentálne presúva z jednej strany na druhú, tentoraz bude zahrávať ďalší priamy kop Getafe, ktorý pramení z nedovoleného zákroku domáceho hráča.
     
    61
    Ten napokon nebol nebezpečný, Marica si však tentoraz vypýtal faul v oveľa výhodnejšej pozícii, Getafe tak bude mať ďalšiu príležitosť vyrovnať.
     
    61
    Predtým ale ešte prichádza striedanie na strane Getafe, dnes si zahrá aj Roberto Lago, ktorý na trávniku nahradí Sergia Escudera.
     
    62
    Priamy kop zahrával Pedro León, ktorý sa rozhodol pre strelu. Tú ale domáci gólman videl a loptu bez väčších problémov znova chytá.
     
    63
    Podobnú situáciu, avšak z väčšej vzdialenosti sme mali možnosť sledovať aj na opačnej strane. Aj v tomto prípade končí lopta v rukaviciach brankára.
     
    64
    Aj naďalej sledujeme hru z jednej strany na druhú, určite ide o atraktívnejší futbal ako v prvom polčase.
     
    65
    Rafita perfektne vystihol rozohrávku súpera, výborne ju napadol a získal tak loptu pred hranicou pokutového územia. Na pomoc mu prišla dvojica spoluhráčov, lopta sa dostala na pravú stranu na Soriana, ten trošku zbytočne prihrával späť a loptu už zachytila defenzíva hostí. Strela by bola v tomto momente určite lepším riešením.
     
    66
    Následne prichádza druhé striedanie na strane hostí, z ihriska odíde Mosquera, ktorého dnes na ihrisku príliš vidieť nebolo, jeho miesto zaujme Lafita.
     
    67
    Ten sa okamžite dostával do nebezpečnej situácie, po Maricovom centri hlavičkoval smerom na bránu súpera, tú však tesne minul.
     
    68
    Getafe sa ešte chvíľu zdržiavalo na polovici súpera, k strele sa už hráči nedostali, postupne sa museli stiahnuť až na svoju polovičku.
     
    69
    Tempo sa nám trošku zmiernilo, momentálne nemá ani jeden z tímov výraznejšiu prevahu, zachvíľu nám začne posledná dvadsaťminútovka.
     
    70
    V nej si už však nezahrá Soriano, toho na ihrisku vystrieda Óscar Díaz.
     
    70
    Napokon strieda aj tréner Luis García, ten v poslednom striedaní svojho tímu z ihriska sťahuje Míchela, opačnou stranou vybieha Lacen.
     
    71
    Getafe sa okamžite nasťahovalo pred súperovu šestnástku, môžeme čakať zvyšovanie tlaku na domácu bránu.
     
    72
    Almería sa však úspešne ubránila, dobre sa vrátili aj útočníci, domáci tím sa teraz zrejme bude spoliehať na pozornú defenzívu.
     
    73
    Obranná činnosť Almeríi zatiaľ vychádza, hráči svojho súpera do ničoho väčšieho nepúšťajú, do konca stretnutia však zostáva ešte cca 16 minút.
     
    75
    Getafe bolo postupne vytlačené až k vlastnému gólmanovi, odtiaľ sa individuálne pustil León, Rafita ho zastavil, avšak za cenu rohového kopu.
     
    76
    Lafita a Castro dobre kombinovali na pravej strane, loptu sa im pretlačiť do šestnástky napokon nepodarilo.
     
    77
    Prenikajúceho hráča sa snažil za každú cenu zastaviť striedajúci Lacen. Ten si však počínal nedovolene, píska sa faul a navyše uvidí aj žltú kartu.
     
    78
    Na opačnej strane trest v podobe žltej karty uvidí aj Marcos Tébar, za faul zozadu.
     
    78
    Domáci tím strieda po druhý raz v zápase, z ihriska odchádza tentoraz Suso, na jeho miesto príde Hélder Barbosa.
     
    79
    Takmer všetci hráči Almeríe sa zapojili do obrannej časti a vytvorili tým nepriestupný val, s ktorým si hráči hostí nevedia dať rady. Výnimkou je jedine Zonga, ktorý zostáva vysunutý v okolí stredového kruhu.
     
    80
    Na ľavom krídle sa o prienik za defenzívu hostí snažil Aleix Vidal, jeho snaha bola prerušená zdvihnutou zástavkou postranného arbitra. Postavenie mimo hry.
     
    81
    Dubarbier fauloval súpera na vlastnej polovici, daroval tak priamy kop Getafe v čase kedy sa to zrejme najmenej hodí.
     
    82
    Do pokutového priletel nebezpečný center, ktorý hlavou upratal Ángel Trujillo. Hostia získavajú aspoň rohový kop.
     
    83
    Ten napokon končí v rukaviciach pozorného Estebana, navyše jeden z hráčov Getafe si v pokutovom území počínal nedovolene, píska sa aj faul.
     
    84
    Roberto Lago fauloval súpera v strede ihriska, domáci hráči sa s rozohrávkou pochopiteľne veľmi neponáhľajú. Do konca riadneho hracieho času zostáva niečo cez 5 minút.
     
    85
    V nich hostia získali ešte jeden rohový kop, ale ani ten sa im nepodarilo využiť. Dnes sa hráčom Getafe zjavne vôbec nedarí.
     
    86
    Zongo sa stretol s Leónom, rozhodca to posúdil ako faul, hráči sa do seba pustili, ich spoluhráči však kľudnia situáciu, nieje potrebný ani rozhodca.
     
    87
    Domáci tím drží loptu ďaleko od svojej brány, záverečný tlak Getafe akosi stále neprichádza. Ak to bude pokračovať takto aj ďalej, tak si Almería tesný náskok už udrží.
     
    88
    Naopak, práve domáci hráči sú tí, ktorí hrozia neustálymi kombináciami pred šestnástkou súpera. Tým zamestnávajú hráčov Getafe už na ich vlastnej polovici.
     
    89
    V strede ihriska trošku zbytočne fauloval zozadu Dubarbier, za svoj zákrok napokon vidí aj kartu žltej farby.
     
    90
    Priamy kop neohrozil domácu bránu, naopak do rýchlej kontry sa pustila trojica domácich hráčov, ktorá zahodila obrovskú šancu na potvrdenie výsledku! Po krásnej kombinácii nechali vyniknúť brankára Moyu, ktorý výborne vystihol smer strely a odvrátil aspoň na roh.
     
    90
    Pred ním však ešte prichádza posledné striedanie v zápase, z ihriska odchádza zatiaľ jediný strelec dnešného zápasu Zonga, na jeho miesto príde Corona.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa budú nastavovať 3 minúty.
     
    90+2
    Rohový kop neznamenal veľké nebezpečenstvo, domáci hráči sa skôr sústredili na udržanie lopty pred šestnástkou súpera.
     
    90+3
    To sa im darí, navyše získavajú ďalší rohový kop, po ktorom zrejme príde ukončenie zápasu.
     
    90+4
    Domáci hráči opäť pozbierali cenné sekundy na súperovej polovici, navyše Aleix Vidal sa ešte snažil ohroziť bránu, no jeho strela bola zablokovaná.
     
    Koniec zápasu.
     
    To je z dnešného duelu všetko, Almería si nakoniec ustrážila tesné jednogólové vedenie, o ktoré sa v 49. minúte postaral Zongo. Getafe sa ešte snažilo o vyrovnanie, no v samom závere to boli paradoxne domáci hráči, ktorí mohli udrieť aj po druhý raz.

    Po dnešnom zápase Almería poskočí o 3 miesta nahor, čo znamená 15. miesto v tabuľke. Naopak Getafe skončí najlepšie na 12. mieste, či poputuje nižšie bude záležať od výsledkov ostatných zápasov 21. kola.

    Odomňa je to dnes všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (13:53:07)

    Andrej Marienka

    Góly: 49. Zongo

    Karty:   78. Tébar (ALM), 89. Dubarbier (ALM) – 37. Sarabia (GET), 77. Lacen (GET)


    UD Almería: Esteban – Dubarbier, Torsiglieri, Ángel Trujillo, Rafita – Azeez, Marcos Tébar – Suso, Soriano, Aleix Vidal – Zongo
    Náhradníci: Julián – Silva, Óscar Díaz, Hélder Barbosa, Corona, Mané, Martínez

    Getafe CF: Moyá – Sergio Escudero, López, Rafa, Álvaro Arroyo – Mosquera, Míchel – Diego Castro, Pablo Sarabia, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Lacen, Lopo, Lafita, Adrián Colunga, Roberto Lago, Juan Valera

    Rozhodca: Eduardo Prieto – Moisés Mateo, Francisco García