Chabarovsk – Petrohrad 1:6 (kon.) | Vladivostok – Jaroslavľ 3:0 (kon.) | Novokuzneck – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – A. Mytišči 3:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Lev 4:2 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 5:2 (kon.)
Čeljabinsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Kazaň – Jekaterinburg 1:3 (kon.) | Nižnekamsk – Riga 1:2 (po pr.)
Viťaz – Omsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Novgorod – Jugra Chanty-Mansijsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
4:5 (1:1, 2:3, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Nedeľa 05.01.2014, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:04
    Jugra dal gól!
    A hostia sa bleskovo vracajú do vedenia. Hostia získali buly v útočnom pásme a po vyhratom vhadzovaní Dixona, sa pohotovou strelou nad vyrážačku Kovala presadzuje ARŤOM BULJANSKIJ. Asistencia: Stephen Dixon.
     
    45:17
    Torpédo Novgorod dal gól!
    VADIM KRASNOSLOBODCEV získal puk v rohu klziska a odtiaľ sa dokázal natlačiť až pred Birjukova, položiť si ho na ľad a pohodlne zakončiť. Bez asistencie.
     
    37:57
    Jugra dal gól!
    Tak po tomto góle sa musí Koval pekne červenať. VELI–MATTI SAVINAINEN prekonáva Kovala strelou z bránkovej čiary takmer z rohu klziska, ale zásluhu na góle má hlavne Buljanskij, ktorý za bránou súpera vybojoval puk. Asistencia: Arťom Buljanskij.
     
    30:06
    Jugra dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru. VELI–MATTI SAVINAINEN si šikovne sklepol medzi kruhmi vysokú nahrávku od Melarta a pohotovo zakončil k pravej tyčke Kovalovej brány. Asistencia: Ilari Melart.
     
    26:48
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hneď po začatí presilovej hry domáci roztočili obrovský kolotoč pred Birjukovom a ten sa nestíhal otáčať za pukom, až napokon všetko vyvrcholilo Makarovou prihrávkou na SAKARIHO SALMINENA, ktorý zakončoval do odkrytej brány. Asistencia: Alexander Makarov, Jarkko Immonen.
     
    24:04
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domáci pekne zakombinovali a strelou z prvej od ľavého kruhu sa presadzuje PAVEL VALENTANKO, ktorý vymietol šibenicu BIrjukovej brány. Asistencia: Sakari Salminen, Juuso Hietanen.
     
    21:23
    Jugra dal gól!
    Žukov po nahrávke od Smoleňáka nebezpečne vystrelil, ale Koval včas vysunul svoj betón, no proti dorážke VITALYHO SITNIKOVA už nemal nárok a hostia idú do vedenia. Asistencia: Michajl Žukov, Radek Smoleňák.
     
    17:27
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Galuzin zachytil vyhodený puk rukavicou, vypálil na Birjukova, ale ten stihol predviesť zákrok betónom, no proti dorážke VJAČESLAVA KULJOMINA bol bezmocný a stav zápasu je tak 1:1. Asistencia: Vladimir Galuzin.
     
    09:55
    Jugra dal gól!
    Po peknej presilovkovej kombinácii, sa pred bránou presadil EVGENY CHVOSTOV. Asistencia: Denis Sokolov, Michajl Žukov.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 18. Kuljomin (Galuzin), 25. Valentanko (Salminen, Hietanen), 27. Salminen (Makarov, Immonen), 46. Krasnoslobodcev – 10. Chvostov (Sokolov, Žukov), 22. Sitnikov (Žukov, Smoleňák), 31. Savinainen (Melart), 38. Savinainen (Buljanskij), 47. Buljanskij (Dixon)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Koval – Hietanen, Makarov, Valentanko, Bernackij, Grigorev, Denisov, Belochvostikov – Paršin, Immonen, Salminen – Wolski, M. Potapov, A. Potapov – Kuljomin, Galuzin, Krasnoslobodcev, Dvurečenskij, Badjukov, Žarkov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov – Melart, Starosta, Sokolov, Chvostov, Sčvidenko, Tjuljapkin, Shefer, Djakov – Buljanskij, Dixo, Savinaine – Sitnikov, Žukov, Smoleňák – Magogin, Kručinin, Gusev – Knjazev, Jacenko, Plotnikov.

    Rozhodca: Safjullov, Cyplakov – Aljošin, Ivanov