Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Třinec 4:0 (kon.) | Hradec Králové – Slavia 1:6 (kon.)
Liberec – Sparta Praha 5:2 (kon.) | Pardubice – Kladno 5:1 (kon.) | Chomutov – Litvínov 0:4 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 13.12.2013, 18:20 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    46:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté rozehráli bleskovou akci a na modré čáře se napřáhl JAKUB ČERNÝ a jeho střela k překvapení všech prošla výstrojí Růžičky, který měl zakrytý výhled. Verva tak vede už 4:0 a má utkání pevně ve svých rukou. Asistence: Roman Pšurný, Petr Chaloupka.
     
    23:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kotouč se za bránou Růžičky dostal na hůl JAKUBA ČERNÉHO, který ho jen poslal před bránu a domácí obránce ho bruslí srazil za Růžičku. Tentokrát smůla pro Chomutov. Bez asistence.
     
    07:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Neskutečná situace. MICHAL TRÁVNÍČEK se dostal do kontaktu na hranici pravidel s gólmanem Růžičkou, který záhy přestal hrát. Trávníček ale dostal puk na hůl a v klidu ho poslal do brány. Růžička okamžitě po uznání branky mrštil po hlavním rozhodčím vyrážečku, za což byl poté potrestán. Asistence: Jiří Gula, Matěj Stříteský.
     
    00:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Piráti začali obrovskou chybou. Nechali za sebou VIKTORA HÜBLA, který jel sám na Růžičku a nemilosrdně ho propálil pod vyrážečkou. Verva vede rychle 1:0! Asistence: Peter Jánský.

    Kryštof Kousal

    Góly a asistencie: 1. Hübl (Jánský), 8. Trávníček (Gula, Stříteský), 23. Černý, 47. Černý (Pšurný, Chaloupka)


    Piráti Chomutov: Růžička – Pulpán, Mrázek, Krstev, Novák, Trefný, Rutta, Šulák, Prošek – Hřebejk, Divíšek, D. Hruška – Šagát, J. Straka, Bombersback – Kubinčák, Kämpf, Kaše – Gajovský, Račuk
    HC VERVA Litvínov: Francouz – Zeman, Stříteský, Chaloupka, Gula, Kousalík, Posmyk – Ručinský, Hübl, Jánský – Trávníček, Piroš, Martynek – Pšurný, Černý, Majdan – Gerhát, Jurčík, Písařík

    Rozhodca: Hrubý, Pavlovič – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 4499