Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Třinec 4:0 (kon.) | Hradec Králové – Slavia 1:6 (kon.)
Liberec – Sparta Praha 5:2 (kon.) | Pardubice – Kladno 5:1 (kon.) | Chomutov – Litvínov 0:4 (kon.)
koniec
Berani Zlín
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 13.12.2013, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté ale bleskově potrestali power-play domácích. MICHAL VACHOVEC úspěšně dopravil kotouč do opuštěné klece. Asistence: Tomáš Micka, Martin Zaťovič.
     
    50:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští jsou na dostřel jediné branky! Nahození JIŘÍHO MARUŠÁKA od modré čáry zaplulo přímo do horního růžku Závorkovy klece. Asistence: Petr Leška, Ondřej Veselý.
     
    39:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín ve vlastním oslabení snižuje na rozdíl dvou branek. PATRIK URBANEC se po vyhraném vhazování opřel do kotouče a kotouč smolně propadl přes lapačku Závorky až do sítě. Asistence: Petr Čajánek.
     
    32:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie vstřelila třetí branku do zlínské sítě. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu přímo před branku, kde jej uklidil do sítě PETR POHL. Asistence: Martin Zaťovič, Stanislav Balán.
     
    29:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    STANISLAV BALÁN se dnes prosazuje do zlínské sítě podruhé a Karlovy Vary už vedou o dvě branky! Exzlínský útočník dorazil pohotově kotouč do prázdné klece za přesunujícího se Horčičku. Asistence: Jiří Drtina, Martin Zaťovič.
     
    12:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    STANISLAV BALÁN úspěšně dorazil ze vzduchu kotouč do sítě a posílá svůj celek v dnešním utkání do vedení. Asistence: Radim Bičánek.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 40. Urbanec (Čajánek), 51. Marušáka (Leška, Veselý) – 13. Balán (Bičánek), 30. Balán (Drtina, Zaťovič), 33. Pohl (Zaťovič, Balán), 60. Vachovec (Micka, Zaťovič)


    Berani Zlín: Horčička (Kašík) – Urbanec, Marušák, Řezníček, Zámorský, Horák, Valenta – Veselý, Leška, Balaštík – Čech, Holík, Kubiš – Köhler, Čajánek, Honejsek – Sedláček, Melenovský, Okál.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Rýgl, Drtina, Schusser, Gulaši, Dresler – Zaťovič, Balán, Pohl – Dlouhý, Vachovec, Hovorka – Kytnár, Vlach, Micka – Koblasa, Hruška, Látal.

    Rozhodca: Šír, Mikula – Bryška, Lučan

    Diváci: 3924