Chabarovsk – D. Moskva 1:4 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 0:1 (kon.) | Novokuzneck – Kazaň 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Novgorod 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Záhreb 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 3:2 (kon.)
Ufa – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Nižnekamsk – Doneck 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.)
Riga – Jekaterinburg 3:1 (kon.) | Lev – Barys 2:3 (po pr.) | HC Slovan – Omsk 3:1 (kon.)
koniec po predl.
CSKA Moskva
3:4 (3:2, 0:0, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Utorok 19.11.2013, 16:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:48
    Jugra dal gól!
    Po individuálnej akcii MAREKA TROČINSKÉHO sa puk odrazil od gólmana do domáceho obrancu a od neho za bránkovú čiaru. Hostia tak v dnešnom zápase nakoniec víťazia 4:3 po predĺžení.
     
    41:05
    Jugra dal gól!
    Hostia vyrovnávajú už v úvode tretej tretiny. Po presnej prihrávke Dixona sa presadil RADEK SMOLEŇÁK. Asistencie: Stephen Dixon.
     
    17:24
    CSKA Moska dala gól!
    Domáci využívajú presilovú hru po trefe ALEXEJA MOROZOVA a po tretí krát sa v zápase ujímajú vedenia. Asistencie: Alexander Radulov, Nikita Zajcev.
     
    13:55
    Jugra dal gól!
    Už to vyzeralo, že sa hosťujúci útočník dostane do samostatného brejku, ale Proskurjakov bol pri puku skôr, lenže následne rozohral len na hokejku ARŤJOMA BULJANSKIJA, ktorý už nemal problém vyrovnať na 2:2. Bez asistencie.
     
    09:04
    CSKA Moska dala gól!
    Domáci sa opäť dostávajú do vedenia! Presnou strelou sa prezentoval IGOR GRIGORENKO. Asistencie: Nikola Prochorkin, Alexander Radulov.
     
    04:58
    Jugra dal gól!
    Za hostí veľmi rýchlo využíva presilovú hru a vyrovnáva MAREK TROČINSKÝ. Asistencie: Stephen Dixon, Radek Smoleňák.
     
    03:36
    CSKA Moska dala gól!
    Krásnou presilovkovú súhru úspešne zakončuje ALEXANDER FROLOV, ktorý krásne tečoval strieľanú prihrávku Radulova. Asistencie: Alexander Radulov, Jakov Rylov.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 4. Frolov (Radulov, Rylov), 10. Grigorenko, 18. Morozov (Radulov, Zajcev) – 5. Tročinský (Dixon, Smoleňák), 14. Buljanskij, 42. Smoleňák (Dixon), 62. Tročinský


    CSKA Moskva: Proskurjakov (Kramar) – Mišarin, Zajcev, Rylov, Eminger, Denisov, Jegoršev, Gimajev – Grigorenko, Radulov, Prochorkin – Reid, Frolov, Morozov – Saprykin, Něprjajev, Ljubimov – Fefelov, Nemirovsky, Fjodorov, Zajnullin.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuzněcov (Birjukov) – Chvostov, Šefer, Starosta, Trončinský, Sokolov, Pepeljajev, Djakov – Žukov, Sitnikov, Buljanskij – Smoleňák, Dixon, Savinainen – Gusev, Knjazev, Krysanov – Jacenko, Chlyncev, Plotnikov, Petrov.

    Rozhodca: Bulanov, Rogačjov – Birin, Pavlov.