Carolina – Boston 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 3:1 (kon.) | Winnipeg – Calgary 4:5 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
Winnipeg Jets
4:5 (0:0, 1:2, 3:2 - 0:0)
Calgary Flames
cz Utorok 19.11.2013, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    Autorem branky je SEAN MONAHAN.
     
    59:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácímu týmu se daří vyrovna šest vteřin před koncem základní hrací doby! Berra střelu z pravé strany vyrazil přímo na BRYANA LITTLA, který v pohodě trefil odkrytou branku a nadchnul domácí tribuny! Asistence: Evander Kane, Blake Wheeler.
     
    56:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Smolný okamžik pro domácí výběr. Montoya upadl na led a nebyl v brankářském postoji. Toho využil JIŘÍ HUDLER, který dělovou ranou z pravého kruhu trefuje k bližší tyči. Asistence: T. J. Brodie, Sven Baertschi.
     
    52:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets ale přesilovou hru nakonec přeci jen proměňují v gól, opět je tak srovnáno. Flames se dostali opět pod velký tlak, k volnému puku se dostal DUSTIN BYFUGLIEN, který pohotovou dorážkou k pravé tyči překonává Berru v brance. Pro domácího obránce je to třetí přesilovková trefa z posledních třech utkání. Asistence: Blake Wheeler, Bryan Little.
     
    51:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames dávají gól ve vlastním oslabení! Stajan pohledným průnikem dojel až do útočného pásma, kde byl na přihrávku ideálně najetý LANCE BOUMA. Ten už poté snadno překonal Montoyu rychlým blafákem. Asistence: Matt Stajan.
     
    48:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je srovnáno, nutno dodat, že zaslouženě. OLLI JOKINEN využil toho, že měl Berra výrazně ztížený výhled, a z levého kruhu střelou na pravou tyč překonává jinak vynikajícího brankáře Flames. Asistence: Devin Setoguchi, Grant Clitsome.
     
    35:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská smůla pro Jets. Frolík si za záda vlastního brankáře tečuje puk při střele T. J. BRODIEHO od modré. Asistence: Kris Russell, Mike Cammalleri.
     
    31:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Berra ránu od modré jen vyrazil, o úspěšnou dorážku k levé tyči se postaral český útočník MICHAEL FROLÍK! Asistence: David Clitsome, Dustin Byfuglien.
     
    29:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru a jdou jako první do vedení. Stempniakovu přihrávku přes pásmo zleva doprava uklízí do branky z první MIKE CAMMALLERI! Asistence: Lee Stempniak, Sean Monahan.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 32. Frolík (Clitsome, Byfuglien), 49. Jokinen (Setoguchi, Clitsome), 53. Byfuglien (Wheeler, Little), 60. Little (Kane, Wheeler) – 30. Cammalleri (Stempniak, Monahan), 36. Brodie (Russell, Cammalleri), 52. Bouma (Stajan), 57. Hudler (Brodie, Baertschi), rozh. náj. Monahan


    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Clitsome, Byfuglien, Enstrom, Ellerby, Pardy, Redmond – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Kane – Frolík, Scheifele, Peluso – Thornburn, Wright, Tangradi.
    Calgary Flames: Berra – Brodie, Butler, Wideman, Russell, O´Brien, Šmíd – Stempniak, Stajan, Cammalleri – Hudler, Monahan, Baertschi – Jones, Backlund, Galiardi – McGrattan, Colborne, Bouma.

    Rozhodca: Dwyer, VanMassenhoven – Brisebois, Nelson

    Diváci: 15 015