Třinec – Kladno 2:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 4:2 (kon.) | Zlín – Chomutov 7:1 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 0:2 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Mountfield HK
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Utorok 19.11.2013, 18:20Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    60:52
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vylučovat se ale nebude, protože Hradečtí výhodu proměňují ve vítězný gól! Vydareného rána se od zadního hrazení odrazila před dojíždějícího kapitána JIŘÍHO ŠIMÁNKA, který ho okamžitě napálil do druhého růžku – 2:1 po prodloužení! Asistence: René Vydarený.
     
    41:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No tak to je gól! Vítkovicím se konečně podařilo něco vymyslet na hradeckou obranu, a hned to znamená vyrovnání stavu. Rudolf Huna zpoza brány našel KAROLA SLOBODU, jenž z první vypálil přesně mezi Kantorovy betony a jedeme zase od nuly – 1:1! Asistence: Rudolf Huna, Vladimír Svačina.
     
    18:01
    Mountfield právě vstřelil branku!
    V klasické přesilovce se už Hradec Králové prosazuje a otevírá skóre! Peter Mikuš tvrdě pálil z levé strany a Dolejš vyrazil puk jen do chumlu hráčů před sebe. Tam ho jako první našel Martin Podlešák, který ho posunul na RUDOLFA ČERVENÉHO, jenž z druhé dorážky neomylně trefil prázdnou bránu – 1:0! Asistence: Martin Podlešák, Peter Mikuš.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 19. Červený (Podlešák, Mikuš), 61. Šimánek (Vydarený) – 42. Sloboda (Huna, Svačina)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Jank, Plášil – Škoda, Mertl, Šimánek "C" – Švagrovský, Knotek, Podlešák – Švihálek, Červený, Rousek – Nedvídek, Langhammer, Suja. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Málek) – Hruška, Barinka, Sloboda, Kudělka, Stehlík, Kovář, Štencel – Strapáč, Burger "C", Húževka – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Hlinka, Szturc – Kolouch, Valčák, Kucsera. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodca: Polák, Wagner – Lučan, Bryška.

    Diváci: 3098