Vladivostok – Riga 3:0 (kon.) | Chabarovsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Lev 5:3 (kon.)
Novokuzneck – HC Slovan 1:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Novgorod – Čerepovec 0:2 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (kon.) | Kazaň – Jaroslavľ 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Severstaľ Čerepovec
Nedeľa 29.09.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Hráči Severstal Čerepovec si pripusujú veľmi dôležité 3 body, keď sa o ich víťazstvo postaral švédsky center prvého útoku Videll. Prvý gól vsietil na konci prvej tretiny a o druhý presný zásah sa postaral až v posledných sekundách zápasu, strelou do prázdnej brány domácich. Hosťujúci brankár Štepanek pochytal všetkych 22 striel domácich a pričinil sa tak veľkou mierou o zisk všetkych bodov. Hostia vyslali na bránku súpera o jednu strelu viac. Domáci v tomto zápase kráľovali hlavne na buly, keď ich vyhrali pomerom 49:13, no ani to a ani 26 minút hostí na trestnej lavici (pri 7 vylúčeniach) im na gól nestačilo.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod – Severstal Čerepovec 0:2! (17:24:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:41
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Druhý gól Čerepovca a aj svoj druhý gól v zápase strieľa do prázdnej brány VIDELL. Asistencie: Stasenko, Bushuyev.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme nevideli žiadny gól a tak hostia aj naďalej vyhrávajú po 40 minútach najtesnejším jedno gólovym rozdielom. V druhej tretine boli opäť strelecky aktívnejší hostia keď vyhrali 12:8 na strely. Domáci hrali opäť raz v oslabení, kým hostia sa v 2. tretine nechali vylúčiť až 2 krát. Na buly boli už tradične lepší domáci, keď prevalcovali svojho súpera v pomere 16:4.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Po prvej tretine vedú hostia 0:1 zásluhou gólu Vidella z 18. minúty. Hostia v úvodnej tretine aj prestrielali domácich v pomere 9:6. V prvej tretine sme videli na každej strane po jednom vylúčení na 2 minúty. Domáci predčili hostí akurát vo vhadzovaniach v pomere 15:5.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    17:49
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Gól striela hráč s číslom 26 VIDELL. Asistencia: Bushuyev
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Koval – Hietanen, Valentenko – Galuzin, Potapov, Kulyomin; Grigorev, Denisov – Parshin, Salminen, Immonen; Lukin, Khomitsky – Wolski, Potapov, Brent; Belokhvostikov, Krasnoslobodtsev – Tochitsky, Zharkov; Mashkovtsev

    Severstal Čerepovec: Stepanek – Andersen, Kiselevich – Bushuyev, Videll, Bumagin; Caslava, Popov – Berdnikov, Antipov, Klimenko; Stasenko, Sviyazov – Kazakovtsev, Buchnevich, Kovyrshin; Sakharusov, Fedoseyev – Dedunov, Gimbatov, Mons; Artemyev.
     
    V nedelnom zápase kontinentálnej hokejovej ligy sa stretne domáci celok Torpedo Nižnij Novgorod, ktorý je aktuálne na treťom mieste východnej konferencie, proti hosťom z Čerepovca.

    Hosťujúcemu celku sa nevydaril vstup do sezóny a sú aktuálne až na 12. mieste západnej konferencie a dokonca na poslednom mieste Tarasovej divízie.

    Domáci celok ťahá šnúru troch víťazstiev v rade, naopak hosťujúci celok ťahá šnúru troch prehier v rade. Je jasné, že buď sa obe série predĺžia, alebo sa obe ukončia. Domáci celok je favoritom stretnutia, ale ako sme sa presvedčili v minuloročnom Play Off, tím Severstal Čerepovec má svoje kvality a nemožno ich hráčov, aj po úvodnom zlom vstupe do sezóny, odpisovať.

    Takže podľa všetkého nás čaká veľmi zaujímavý zápas, ktorý začína už túto nedelu, 29.09.2013 od 15:00.
    Máme sa na čo tešiť!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Patrik Horváth

    Góly a asistencie: 18. VIDELL (Bushuyev), 59. VIDELL (Stasenko, Bushuyev)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Koval – Hietanen, Valentenko – Galuzin, Potapov, Kulyomin; Grigorev, Denisov – Parshin, Salminen, Immonen; Lukin, Khomitsky – Wolski, Potapov, Brent; Belokhvostikov, Krasnoslobodtsev – Tochitsky, Zharkov; Mashkovtsev
    Severstaľ Čerepovec: Stepanek – Andersen, Kiselevich – Bushuyev, Videll, Bumagin; Caslava, Popov – Berdnikov, Antipov, Klimenko; Stasenko, Sviyazov – Kazakovtsev, Buchnevich, Kovyrshin; Sakharusov, Fedoseyev – Dedunov, Gimbatov, Mons; Artemyev