Omsk – Novosibirsk 0:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:5 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 2:0 (kon.)
Kazaň – Nižnekamsk 3:0 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
3:5 (1:2, 1:3, 1:0)
Barys Nur-Sultan
cz Piatok 22.02.2013, 14:00Play-off KHL
Partner:
     
    45:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují stav zápasu a ještě rozhodně neskládají zbraně! VALERY NIŠUŠKIN si v mezikruží kličkami poradil s dvěma obránci Barysu a střelou bekhendem překonává Jeremejeva. Jedná se o jeho druhou branku v utkání. Asistence: Petri Kontiola.
     
    34:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra, další branka hostí, tentokrát ji však již nevstřelil kanadský útočník Dawes. Během přesilovkového zámku napřáhl na modré ALEXEJ LITVINĚNKO a střelou přes padajícího hráče domácích trefil přesně. Bez asistence.
     
    30:50
    Astana právě vstřelila branku!
    One man show! NIGEL DAWES přidává svoji čtvrtou branku, dle výrazu na své tváři tomu nemůže ani on sám uvěřit. Šikovný kanadský útočník tentokrát dostal přihrávku zpoza brány, v mezikruží udělal dvě rychlé kličky, kterými oklamal domácího obránce a střelou k tyči nedal domácímu Fokinovi šanci. Asistence: Brandon Bochenski,Dustin Boyd .
     
    28:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté využívají zkrácenou přesilovou hru a bleskově se dostávají znovu do vedení. NIGEL DAWES dostává přesnou přihrávku skrz brankoviště a střelou do volné části domácí brány nedává Fokinovi šanci. Hostující útočník v polovině zápasu zaznamenává hattrick. Asistence: Dustin Boyd, Mikhail Grigorjev.
     
    22:09
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Branka to byla, sudí pak následně po konzultaci s kolegou u videa přisuzuje domácím branku. A to správně, puk totiž netrefil tyčku, jak se všichni domnívali, ale byl v bráně, kde se od síťky odrazil rychle ven. Branka je tedy připsána PETRIMU KONTIOLOVI. Asistence: Maxim Jakucenja.
     
    10:32
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí sice hosty tlačí, ti však odpovídají z rychlých protiútoků. V rychlém přechodu do útočného pásma napřáhl na levém křídle NIGEL DAWES a střelou mezi betony propálil Garnetta. Tahle branka jde jistojistě na vrub právě domácímu gólmanovi, který na ránu dobře viděl, přesto nedokázal přiklapnout betony k sobě. Asistence: Dustin Boyd.
     
    05:40
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Rázem je ale vyrovnáno, vedení hostům nevydrželo ani minutu. Z rychlého protiútoku dvou proti dvěma vzal na sebe odpovědnost na levém křídle VALERY NIŠUŠKIN, který přebruslil svého obránce a zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Vladimír Antipov.
     
    05:02
    Astana právě vstřelila branku!
    Parádní individuální akce NIGELA DAWESE, který nejprve vystřelil přes obránce, tuhle ránu zvládl Garnett ještě vyrazit před sebe. Hostující útočník se však dokázal vyraženého puku ujmout a v pádu ho dopravit za záda domácího gólmana. Asistence: Brandon Bochenski.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 6. Nišuškin (Antipov), 23. Kontiola (Jakucenja), 46. Nišuškin (Kontiola) - 6. Dawes (Bochenski), 11. Dawes (Boyd), 29. Dawes (Boyd, Grigorjev), 31. Dawes (Bochenski, Boyd), 35. Litviněnko


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (od 11. Fokin) – Vasilčenko, Bělov, Rjabjkin, Quint, Katičev, Razin, Šinin – Kontiola, Jakutsenja, Panov – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Antipov, Nišuškin, Dugin – Popov, Glinkin, Karpov.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Poluektov) – Muchangalijev, Trosčinsky, Hutchinson, Novopašin, Fadějev, Grigorjev, Savčenko, Litviněnko – Spiridonov, Solarjov, Rachmanov – Ruděnko, Upper, Starčenko – Dawes, Bochenski, Boyd – Krasnoslobocev, Alexandrov, Poliščuk.

    Rozhodca: Čerenkov, Karabanov – Pavlov, Sadovnikov