Hr. Králové – Č. Budějovice 0:1 (kon.) | Brno – Dukla Praha 1:3 (kon.) | Sigma Olomouc – Příbram 6:1 (kon.)
Slavia – Plzeň 0:1 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
0:1 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 04.11.2012, 15:00Gambrinus liga
     
    90+3
    Jiří Poděbradský napřáhl z pětadvaceti metrů, jeho střela měla gólové parametry, hostující strážce svatyně ale vyráží mimo. Hradec má k dispozici ještě jeden roh!
     
    90+1
    Do šance se dostal ještě Emir Halilovič, který ale českobudějovickou branku přestřelil!
     
    90+1
    A na řadě je i poslední střídání. České Budějovice šetří čas, z placu pomalu odchází Jakub Řezníček, přišel Aleš Hanzlík.
     
    90
    A změna i na hradecké straně. Jaroslav Zelený přichází místo Harise Harby, dokáže Hradec ještě zápas zdramatizovat?
     
    89
    České Budějovice šetří čas taktickým střídáním. Na travnatou plochu míří zkušený Rudolf Otepku, do sprch odchází Jose Ferreira Sandro.
     
    88
    A mohlo být rozhodnuto. Jakub Řezníček pálil z hranice velkého vápna, Tomáš Koubek ale jeho ránu vyboxoval.
     
    86
    Střídá i Jiří Plíšek. Ligové tempo poprvé okusí talentovaný mladík Asim Zec, ten nastupuje místo Radka Hochmeistera.
     
    86
    Střídání na obou stranách. Nejprve změnu v sestavě provádí českobudějovický trenér, který na hřiště posílá Miroslava Markoviče. Dolů putuje Ivo Táborský.
     
    84
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté s nabídnutou příležitostí naložili nejlépe, jak mohli. Penaltové exekuce se ujal JAKUB ŘEZNÍČEK, který napálil nekompromisně míč doprostřed branky. Tomáš Koubek byl proti jeho ráně krátký.
     
    83
    Jan Šisler dostává za tento zákrok červenou kartu!
     
    82
    Penalta! Hosté budou zahrávat pokutový kop. Ivo Táborský běžel sám na Tomáše Koubka, přičemž jej ve vápně stáhl Jan Šisler!
     
    79
    Harisu Harbovi dnes zjevně není přáno. Emir Halilovič si navedl balón do středu, ten se odrazil k volnému Harbovi. Posledně jmenovaný hráč zakončoval z hranic malého vápna, hostující branku netrefil jen o pár decimetrů!
     
    70
    V téže minutě dochází ke střídání na domácí straně. Na hřiště se podívá Emir Halilovič, který nahradí Vojtěcha Štěpána.
     
    70
    Hradečtí se mohli dostat do vedení! Vojtěch Štěpán totiž poslal krásný centr do pokutového území, kam nabíhal Haris Harba. Zmiňovaný záložník napálil balón z první, ten mířil vysoko nad.
     
    60
    Hradec se dopředu natlačil znovu a málem udeřil. Poděbradský si narazil s Harbou a následně cpal na malé vápno, kam ve skluzu dojížděli Uškovič s Dvořákem. Ani jeden z nich balón netrefil, oba však byli velmi blízko.
     
    59
    Krátce nato zahrávali domácí rohový kop, přičemž se do zakončení tlačil Vojtěch Štěpán, ale zahrál rukou. Akce je tak zmařena a Štěpán dostává žlutou kartu.
     
    56
    Jan Šisler nevybíravě spálil na půli hřiště Filipa Rýdela. Hradecký fotbalista je za tento zákrok potrestán žlutou kartou.
     
    51
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 2652 diváků.
     
    49
    Uškovič se dostal do dobré příležitosti. Vojtěch Štěpán ho našel z otočky, přičemž stejným způsobem střílel i hradecký Dušan Uškovič. Jeho střela pořádně protáhla Michala Daňka, ten ale nakonec míč chytl.
     
    44
    Tak to je neuvěřitelné! Co teď Sandro zahodil? Rychlé přečíslení táhl Táborský, který poslal míč před branku. Tam se nacházel právě zmiňovaný Sandro, jenž z malého vápna napálil míč hlavou do břevna. Ten se k němu však ještě jednou odrazil, nic platné. Snad z metru totiž nepochopitelně přestřelil. Tohle může České Budějovice v závěru hodně mrzet. Chce to pořádný kus umění, nedat takovou příležitost.
     
    40
    Sandro posadil míč na hlavu Táborskému, ten v dobré pozici hradeckou branku míjí!
     
    36
    Harba dnes po gólu opravdu touží. Nyní mu nabil Vojtěch Štěpán, Haris Harba kroutil balón na zadní tyčku. Ten nakonec skončil zhruba o půl metru mimo svatyni Budějovic.
     
    33
    Hradecký Haris Harba upadl po jednom ze soubojů a dostává žlutou kartu za nafilmovaný pád.
     
    31
    Filip Rýdel nešetrně spálil hradeckého Štěpána, za což si hostující fotbalista vysloužil kartu barvy žluté.
     
    26
    Haris Harba je dnes při chuti! Opět to zkusil levačkou, jeho přízemní rána nadělala Daňkovi problémy, hostující brankář nakonec míč vytěsnil mimo tři tyče.
     
    8
    Petr Benát si parádně narazil s Ivem Táborským a následně vyslal na hradeckého muže v rukavicích pořádnou jedovku! Tomáš Koubek měl dobrý výhled a míč vyráží na rohový kop. Zajímavá šance hostů.
     
    6
    Agilní Haris Harba se opět hnal do útoku. Jan Šisler mu postrčil míč a před bosenským fotbalistou se objevila doslova dálnice. Harba pak napřáhl zpoza vápna, jeho rána jen o kousek minula hostující branku!

    Sanny Muharem

    Góly: 84. Řezníček (Táborský)

    Karty:   33. Harba (HKR), 56. Šisler (HKR), 59. Štěpán (HKR) – 31. Rýdel (CEB)   83. Šisler (HKR)


    FC Hradec Králové: Koubek – Holeš, Jánošík, Fukal, Poděbradský – Hochmeister (86. Zec), Šisler, Štěpán (70. Halilovič), Harba (90. Zelený) – Dvořák, Uškovič
    SK Dynamo Č. Budějovice: Daněk –Novák, Lengyel, Halama, Machovec – Sandro (89. Otepka), Rýdel, Javorek, Benát, Táborský (86. Markovič) – Řezníček (91+1. Hanzlík)

    Rozhodca: Nenadál – Kovařík, Gallo

    Diváci: 2652