Levante – Elche 3:0 (kon.)
koniec
Levante UD
3:0 (1:0)
Elche CF
cz Piatok 25.02.2022, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Předehrávka 26. kola španělské LaLigy skončila vítězstvím posledního Levante, které zdolalo 3:0 Elche a ukázalo, že ještě zdaleka nevzdalo boj o udržení se v nejvyšší soutěži.

    První poločas přinesl větší aktivitu ze strany Elche, přesto jako jediní skórovali domácí. Ve 37. minutě De Frutos vymyslel parádní nahrávku na Josého Luise Moralese, který vstřelil gól odrazem o břevno. Zbylé dvě trefy přidal poslední celek tabulky ve druhém dějství. Nejprve v 67. minutě doplnil Jorge De Frutos k asistenci i vstřelený gól a v momentě, kdy už Elche hrálo bez vyloučeného Gumbaua, upravil v 90. minutě na konečných 3:0 střídající Gonzalo Melero.

    Svěřenci kouče Lisciho se díky zisku tří bodů přiblížili předposlednímu Deportivu Alavés na rozdíl dvou bodů, na nesestupovou 17. příčku ztrácí bodů šest. Elche zůstává v klidných vodách tabulky na 13. pozici. (23:02:49)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:8.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Ještě si zaútočili i domácí, ale jejich akce neměla dlouhého trvání. Po levé lajně se rozběhl Jorge Miramón, Enzo Roco soka čistě odstavil tělem.
     
    90+7
    Sám proti třem si Guido Carrillo neporadil. Bojoval statečně, ale Coke jej skvěle vystál a nepovolil mu přemýšlet o případném zakončení.
     
    90+6
    V pozitivnějším světle o sobě dal Enis Bardhi vědět na opačné straně. Předběhl Bigase, jenže pak si posunul balón až moc před sebe a vyběhnuvší Badía ve skluzu zažehnal bezprostřední nebezpečí.
     
    90+5
    Johan Mojica dnes patří k nejaktivnějším fotbalistům v dresu Elche. Teď vybojoval faul u levé lajny, když si hodil míč kolem Bardhiho a konkurent mu nešťastně stoupl v průběhu rychlostního souboje na pravou nohu.
     
    90+4
    V ofsajdovém postavení byl přichycen Nikola Vukčević. Od Daniho Gómeze viditelně očekával nahrávku daleko dříve, situaci si s kolegou ještě vyříkává.
     
    90+3
    Josan kličkou k lajně vyřadil ze hry Pepelua a zvládl i odcentrovat. Balón ovšem nevyslal ideální, vyběhnuvší Dani Cárdenas měl poměrně snadnou práci.
     
    90+2
    Elche útočilo alespoň na čestný zásah. Po přetaženém centru jej měl na hlavě Guido Carrillo, z velkého úhlu ovšem nastřelil jen tyč z vnější strany.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby osm minut.
     
    90
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen přichází ještě jeden gól do hostující sítě. Mezi dvěma soupeři dostal výbornou nahrávku do vnitra šestnáctky Gómez. Píchl si míč kolem protihráče a stříleným pasem oslovil GONZALA MELERA, jemuž stačilo nastavit nohu a umístit míč do úplně prázdné brány.
     
    89
    Po ztrátě Raúla Gutiho vyrazilo Levante do protiútoku v pěti lidech. Akci zazdil Pepelu, když přihrál Bardhimu za paty. Aut pro Elche.
     
    88
    Sám byl Johan Mojica proti dvojici protihráčů bez šance. Bojoval statečně, ale Óscar Duarte před něj dal tělo a nechal míč doputovat mimo hrací plochu.
     
    86
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Martín Cáceres, přichází Coke.
     
    86
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Nikola Vukčević.
     
    86
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Mickaël Malsa, přichází Dani Goméz.
     
    85
    Faulovaný Miramón je nespokojený s verdiktem arbitra Gonzáleze, který neudělil Carrillovi žlutou kartu. Toto rozhodnutí si rozhodčí určitě obhájí.
     
    84
    K zemi spadl Jorge Miramón poté, co s hlavou sklopenou narazil do Carrilla. O faul určitě šlo, ale ne nijak zvlášť surový, do akce přesto míří zdravotníci.
     
    83
    Hráče se žlutou kartou na kontě doplnil Enzo Roco. Nepředvedl nijak zvlášť ostrý faul, ale zatažením Martího za dres ukončil slibně se rozvíjející protiútok.
     
    83
    Rober Pier se nepohodl s Enisem Bardhim, reprezentant Severní Makedonie za balónem za obranu vůbec neběžel. Balón přenechal hostujícímu brankáři.
     
    82
    Středopolař Mickaël Malsa si naběhl mezi tři protihráče, aby vzápětí vymyslel parádní nahrávku po levé ruce na Martího. Útočník udělal kličku na střed a na hranici šestnáctky pak vrátil míč Malsovi, jehož pokus k levé tyči Badía dokázal vyrazit.
     
    81
    Stále stejná písnička. Levante kombinuje a nikam se nežene, v deseti hrající Elche marně presuje. Na hráčích v bílých dresech je patrná velká frustrace.
     
    80
    Edgar Badía včas zareagoval na nákop Óscara Duarteho a kulatý nesmysl odpálil před Martím na útočnou polovinu, přičemž si možná i mohl dovolit zpracování.
     
    79
    Za třetí gól v síti hostů by se ale určitě nezlobili. A Jorge Miramón od něj nebyl vůbec daleko, po pěkném přetaženém centru Bardhiho střílel levačkou do boční sítě.
     
    78
    Son nikam nespěchal a z poloviny hřiště hrál malou domů na Daniho Cárdenase. Fanoušci tomuto řešení dokonce zatleskali, i oni si chtějí závěr střetnutí užít bez nervů.
     
    77
    Domácí kontrolují hru. Zbytečně své řady nezatáhli a proti oslabenému protivníkovi momentálně kombinují v blízkosti půlící čáry.
     
    76
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Jorge De Frutos, přichází Enis Bardhi.
     
    75
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Tete Morente, přichází Ivan Marcone.
     
    75
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Pere Milla, přichází Fidel.
     
    75
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Omar Mascarell, přichází Raúl Guti.
     
    74
    Není divu, že Pepelu zůstává v bolestech ležet na zemi. Nicméně s rozhodčími komunikuje a zdá se, že ani nebude potřeba lékařská pomoc.
     
    73
    Červená karta do hostujících řad je s velkou pravděpodobností definitivním razítkem na vítězství Levante. Gerard Gumbau nezvládl zpracování, načež chtěl zabránit v zisku míče Pepeluovi. Tato snaha mu ovšem vůbec nevyšla, pravou nohou šel ve vzduchu napřed a místo balónu sestřelil na trávník protihráče.
     
    72
    Narážečka mezi Martím a Pepeluem vyšla na jedničku. První jmenovaný následně střílel z pravé strany šestnáctky na zadní tyč, i on těsně minul.
     
    71
    A také střílet! Zhruba z dvaceti metrů od brány vypálil zajímavý projektil Jorge Miramón a Edgar Badía měl štěstí, že míč prosvištěl těsně vedle pravé tyče.
     
    70
    Levante je při chuti. Druhý gól domácím viditelně více rozvázal nohy a hráči v modro-červených dresech si jsou vědomi, že teď mohou začít více kombinovat.
     
    69
    Hrdina z před pár okamžiků Jorge De Frutos obdržel žlutou kartu. Vytáhl se proti Bigasovi, jehož chtěl obrat o míč, ale místo toho mu nataženou levou nohou bolestivě šlápl na levé lýtko.
     
    67
    Levante právě vstřelilo branku!
    Lisciho družina přidává druhý gól a se ziskem důležitých tří bodů už to vypadá velmi slibně! Znovu sehrál významnou roli De Frutos, jehož překvapivou střelu z úhlu nejprve Cárdenas jenom vyrazil před sebe. Posléze Malsa přetlačil protihráče a zřejmě nechtěně přisunul míč zpět k JORGEMU DE FRUTOSOVI, ten v záklonu vystřelil po zemi nechytatelně k levé tyči, Badíu proměnil v diváka.
     
    66
    Stoper Son vyslal dlouhý nákop po pravé lajně. Roger Martí prodlužoval naslepo za sebe, kde byl Pepelu, ale proti Gumbauovi kličkou na osu hřiště neuspěl.
     
    65
    Omar Mascarell ukázal přehled ve hře a po levé lajně posunul balón na Carrillovi. Po nepříliš povedeném zpracování následovala ještě hůře provedená klička dopředu, kterou Rober Pier bez problémů vystihl.
     
    64
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Gonzalo Melero.
     
    63
    Probíhá kontrola, zda Dani Cárdenas náhodou nemá otřes mozku. Na ten to podle prvních záběrů nevypadá, brankář se zřejmě chystá pokračovat v utkání.
     
    62
    Domácí gólman po střetu s protihráčem zůstal ležet na trávníku. Už se k němu sběhli lékaři, hráči si tedy dávají neplánovanou přestávku.
     
    61
    Guido Carrillo mohl střílet, ale ještě posunul míč na levou stranu šestnáctky k nohám Mascarella. Následoval střílený centr, na který Cárdenas nedosáhl, překvapený Ezequiel Ponce ovšem zamířil nad horní tyč!
     
    60
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Antonio Barragán, přichází Josan.
     
    60
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Ezequiel Ponce.
     
    59
    Kartónek žluté barvy si pěkně zblízka prohlédl Antonio Barragán. Do souboje s Miramónem přiběhl pozdě, v plné rychlosti soka navíc praštil pravou rukou do čela.
     
    59
    Po rohovém kopu zakončoval hlavou Gerard Gumbau. Ale z velké vzdálenosti, takže Cárdenasovi moc vrásek na čele nepřidal. Navíc nepřesně, hrací předmět skončil na horní síti.
     
    58
    Tete Morente kroutil balón přímo do brány. Dani Cárdenas s touto volbou viditelně nepočítal, avšak poradil si a levou rukou míč vyrazil nad břevno.
     
    57
    Standardka pro Elche. Po pravé lajně si posunul balón Pere Milla a Rober Pier jej zastavil jen za cenu faulu, konkurenta zezadu zatáhl za dres.
     
    56
    Za přílišné protesty vyfasoval kartu žluté barvy hostující trenér Francisco Rodríguez. Arbitr González mu postupně nasčítal všechny výlevy i z průběhu prvního poločasu, málo jich rozhodně nebylo.
     
    55
    Dobře zahrál i druhý gólman Edgar Badía. Včas vystartoval proti Martímu, jemuž odkopl balón téměř před nosem, navíc jej udržel ve hře.
     
    54
    Proti vysokému centru Morenteho vyrazil kupředu Dani Cárdenas. Ve vzduchu nezaváhal a kulatý nesmysl s velkou jistotou sebral do rukavic.
     
    53
    Do pokutového území soupeře vběhl Omar Mascarell. Nicméně na míč čekal marně, protože Martín Cáceres před ním rybičkou poslal míč mimo hrací plochu za cenu rohového kopu.
     
    52
    Potlesk fanoušků si vysloužil Jorge Miramón. Pod tlakem nevymýšlel nic složitého, nastřelil Gumbaua a vybojoval autové vhazování.
     
    51
    José Luis Morales číhal na úrovni penalty, zda k němu náhodou nepropadne balón. Nestalo se, Pedro Bigas i v pádu zvládl opálit hrací předmět mimo nebezpečí.
     
    50
    Svěřenci kouče Lisciho jsou prakticky pod neustálým tlakem. Většinou po zisku míče okamžitě odkopávají balón, přesně to udělal i Mickaël Malsa.
     
    49
    Ne, hosté prostě ve finální fázi nedokáží najít to ideální řešení. Lucas Boyé prostrkával míč mezi dvěma protihráči a byl to Óscar Duarte, kdo přihrávku vystihl.
     
    48
    Elche pokračuje v útočení, je si vědomo, že ztráta bodů je vážnou hrozbou. Centr Guida Carrilla z pravé strany obětavým skluze zblokoval Rober Pier.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:01.
     
    První poločas zápasu mezi Levante a Elche příliš fotbalové krásy nepobral. Jeden gól ale přeci jenom padl a postarali se o něj domácí. Ve 38. minutě De Frutos vymyslel parádní nahrávku před bránu na kapitána Josého Luise Moralese, který s přispěním břevna rozradostnil diváky v ochozech. Více ze hry má spíše Elche, ale tomuto týmu zatím vůbec nevychází finální fáze, většina jeho akcí končí ještě před soupeřovou šestnáctkou.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Poslední akci úvodního dějství mělo znovu Elche. Nebezpečí zažehnal gólman Dani Cárdenas, který vyběhl z brány a kulatý nesmysl schoval do koše.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Jenže z přímého kopu nevzešlo vůbec nic zajímavého. Tete Morente zvedl balón příliš vysoko, adresát Enzo Roco ani nezkoušel vyskočit.
     
    43
    Pod tlakem Pere Milla udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Pokryl si míč tělem a dočkal se nedovoleného zákroku od Duarteho.
     
    42
    Domácí na míči dlouho nezůstali. Po odkopu Cárdenase totiž vyhrál hlavičkový souboj Antonio Barragán, takže opět mohou vymýšlet hosté.
     
    41
    Ne, to se nepovedlo. Lucas Boyé už mohl střílet, leč ještě překvapivě hledal Carrilla. zaskočil i spoluhráče, který už dávno nepokračoval v pohybu.
     
    40
    Bude zajímavé sledovat, jak Elche na průběh střetnutí zareaguje. V dosavadním průběhu mělo více ze hry, nyní ovšem musí dotahovat jednobrankové manko.
     
    37
    Levante právě vstřelilo branku!
    Krásná, rychlá akce a Levante vede, jak je to jednoduché! Pravou stranou naběhl do pokutového území De Frutos a v pádu našel na středu kapitána JOSÉHO LUISE MORALESE, jenž i s přispěním břevna prostřelil bezmocného Badíu.
     
    37
    Hodně rychle musel jednat Tete Morente, zezadu se k němu blížili dva protihráči. S hlavou sklopenou sáhl ke střílenému centru, ten pohlídal Pier.
     
    36
    Vzdušnému prostoru kraloval Pedro Bigas, který nedal šanci Moralesovi. Nahrál míč Rocovi, ten pod tlakem volil dlouhý odkop na útočnou polovinu.
     
    35
    Jorge Miramón nastartoval po pravé lajny a povedeným centrem našel Martího. Tomu odskočil míč daleko od nohy, ale k jeho štěstí příhodně pro Moralese, jenž z voleje vypálil hodně nepřesně.
     
    34
    Dlouhý odkop gólmana Cárdenase pohlídal Gerard Gumbau. Poodstoupil od Martího a hlavou ještě dokázal sklepnout hrací předmět pro Roca.
     
    33
    Finální fáze výrazně pokulhávala i při dalším útoku Elche. Taktéž Guido Carrillo si vytvořil volný prostor kolem sebe, ale zpracování prudké nahrávky vůbec nezvládl.
     
    32
    Zpátky k fotbalu. Lucas Boyé si vytvořil prostor mezi dvěma stopery, jenže nedostal takovou nahrávku, jakou by si přestavoval, balón mu skončil na patách.
     
    31
    Španělská režie vložila do přenosu tabulku s nápisem "Stop war", v překladu konec válce. Tato věta odkazuje na události, které se v posledních dnech dějí na území Ukrajiny.
     
    30
    Na druhé straně arbitr González přerušil pro hru rukou Carilla. Hostující forvard se hodně zlobí, ale opakované záběry daly rozhodčímu za pravdu.
     
    29
    Dobré oko ukázal Roger Martí, když včas zaregistroval za obranu zabíhajícího Moralese. Jenže oblouček mu nevyšel, poslal míč na hruď Gumbaua.
     
    28
    José Luis Morales skutečně vyslal balón do vnitra pokutového území. Králem vzduchového prostoru byl bránící Gerard Gumbau, kulatý nesmysl odhlavičkoval mimo vápno.
     
    27
    Domácí vybojovali volný přímý kop ze zajímavé vzdálenosti od brány. Balón tělem výborně pokryl Pepelu, Omar Mascarell jej atakoval nepovoleným způsobem. Na střelu je balón nejspíše ještě příliš daleko bráně, lze očekávat centr.
     
    26
    Rovněž Levante podniklo velmi zajímavou rychlou akci. De Frutos na středu uvolnil Miramóna, následovala nahrávka k pravé lajně na Moralese. Zpětný pas na Martího odkopl špičkou kopačky do zámezí Roco.
     
    25
    Jorge Miramón ztratil míč ve středu hřiště a umožnil konkurentovi slibný útok. Boyé prodloužil balón na Carilla, jenž měl proti sobě posledního protihráče, Sona však neobešel.
     
    24
    Po centru zprava zakončoval hlavou Lucas Boyé. Netrefil balón ideálně, ten proletěl zhruba o metr nad břevnem. Cárdenas měl situaci pod kontrolou.
     
    23
    Protiútok Levante neměl dlouhého trvání. José Luis Morales dlouhým nákopem hledal Martího, toho bez větších potíží pokryl Pedro Bigas.
     
    22
    Ta zatím nepřichází. Tete Morente vyzval k souboji jeden na jednoho Óscara Duarteho, přičemž ze souboje vzešel vítězně domácí stoper.
     
    21
    Pokračuje kombinace Rodríguezových svěřenců na útočné polovině. Hosté se nikam zvlášť neženou, čekají na tu pravou chvílí útoku.
     
    20
    Jorge De Frutos využil fyzických proporcí a po nepříliš povedeném pasu Roca udržel Millu na zádech do té dobu, dokud míč neopustil hrací plochu.
     
    19
    Tentokráte zkusili fotbalisté v bílých dresech štěstí po pravé lajně. Omar Mascarell přesprintoval Pepelua, aby následně odcentroval do prvního bránícího soupeře.
     
    18
    Vzduchem to zatím hostujícímu mužstvu příliš nevychází. Antonio Barragán vyslal hodně nepovedený centr, balón neměl žádnou šanci najít některého ze spoluhráčů.
     
    17
    S malou domů si Edgar Badía věděl rady. Ještě stihl zvednout hlavu a přenést hru k pravé lajně, kde číhal nikým nehlídaný Enzo Roco.
     
    16
    Těžkou situaci vyřešil Dani Cárdenas na jedničku. Vystartoval proti přetaženému centru na zadní tyč, konečky prstů levé ruky balón vyrazil do bezpečí.
     
    15
    Kolem dvou protihráčů se protáhl Tete Morente, načež vyslal příliš vysoký centr na Lucase Boyého. Útočník vyskočil vysoko, přesto na hrací předmět nedosáhl.
     
    14
    Elche je v dosavadním průběhu střetnutí aktivnějším týmem, o tom není sporu. Nicméně stále platí, že největší šanci měl domácí Martí, který nečistě trefil balón.
     
    13
    Jenže Levante vůbec nevyšla rozehrávka z vlastní poloviny. Miramón ještě nahrál Moralesovi, ale ten pod tlakem a naslepo našel jenom Millu.
     
    12
    Pochvalu za práci v defenzivě zaslouží Jorge Miramón. Do poslední chvilky vyčkal, co Guido Carrillo vymyslí, kličku na střed pak bez problémů vypíchl.
     
    11
    Stadiónem to jen zahučelo. Po pravé lajně utekl José Luis Morales a i střílený centr na penaltu byl povedený, leč Martímu nevyšlo zakončení, míč slabě prodloužil za sebe.
     
    10
    Útočným faulem se provinil Mickaël Malsa. Zezadu tvrdě přišlápl pravý kotník Peremu Millovi, ten se okamžitě skácel k zemi.
     
    9
    Pod tlakem volil Martín Cáceres zakončení z poměrně velkého úhlu. Balón nabral příliš velkou výšku, Edgar Badía mohl zůstat v tomto případě klidným.
     
    8
    Rozehrávka rohu se vůbec nepovedla. José Luis Morales přihrál na krátkou vzdálenost Pepeluovi, který váhal příliš dlouho a přízemní pas ve finále poslal ke kopačkám protihráče.
     
    7
    Levante ukázalo, že také umí zaútočit. Mickaël Malsa pousnul míč po levé straně na Moralese, jehož střílený centr srazil Roco na rohový kop.
     
    6
    Více volného prostoru využil k centru od levé lajny Pere Milla. Adresáta přesto nenašel, před Boyém odkopl hrací předmět do bezpečí Pepelu.
     
    5
    Pohybem si řekl o balón za obranu Guido Carrillo. Gerard Gumbau ovšem jeho rychlostní schopnosti výrazně přecenil, kulatý nesmysl nasměroval za postranní čáru.
     
    4
    Chytře si chtěl José Luis Morales pustit balón po pravé lajně, avšak osobní strážce Enzo Roco tsituaci výborně přečetl a před soka natlačil tělo.
     
    3
    Dani Cárdenas na první zákrok dlouho nečekal. Z levé strany šestnáctky jej prověřil Guido Carrillo, technickou střelu gólman vyrazil před sebe, načež míč zalehl před dobíhajícím Boyém.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-modrých dresech. Hosté pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy zeleno-bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Levante UD: Cárdenas – Miramón, Pier, Ó. Duarte, M. Cáceres, Son – De Frutos, Pepelu, Malsa, Morales (C) – Martí.
    Náhradníci: Aitor Fernández – E. Bardhi, Cantero, C. Clerc, Coke, Franquesa, Goméz, Leal, Melero, Pubill, Soldado, N. Vukčević.
    Trenér: Alessio Lisci

    Elche CF: E. Badía – Barragán, Roco, Bigas, Mojica – Morente, Mascarell, Gumbau, Milla – Boyé, Carrillo.
    Náhradníci: Casilla, L. Andreu – Fidel, González, Guti, Josan, K. Pérez, Marcone, Olaza, Piatti, Ponce, Verdú.
    Trenér: Francisco Rodríguez

    Rozhodčí: González – Rodríguez, Bárcena.
     
    Elche CF

    Elche podobné problémy jako soupeř řešit nemusí, alespoň prozatím. V tabulce nejvyšší španělské soutěže sídlí na 13. místě, přičemž náskok na momentálně 18. Cádiz disponuje devítibodovým náskokem. Rodríguezova družina v letošním roce prohrála jedinkrát, a to je parádní počin. Nestačila pouze na Sevillu, s níž prohrála 2:0, jinak zaznamenala čtyři ligová vítězství a dvě remízy, naposledy zdolala výsledkem 2:1 Vallecano. Elche sympaticky bojovalo i v poháru, leč vypadlo v osmifinále po nezvládnutém prodloužení proti Realu Madrid. Nejlepší střelci týmu jsou dva, Lucas Boyé a Pere Milla vsítili shodně po sedmi gólech.
     
    Levante UD

    Nad Levante se smráká. V tabulce okupuje poslední příčku a na nesestupovou 17. Granadu ztrácí už devět bodů, což není málo. Nicméně svěřenci kouče Lisciho bojují a v posledních dvou zápasech předvedli velmi pěkné výkony. Nejprve senzačně vyloupili Wandu Metropolitano, místní Atlético porazili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Následně byli střelecky aktivnější v utkání proti Celtě Vigo, kde získali alespoň bod za remízový výsledek 1:1. Střelecké produktivitě celku vévodí zkušený čtyřiatřicetiletý Španěl José Luis Morales s šesti trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování předehrávky 26. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Levante a Elche.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Milan Huppert

    Góly: 37. Morales (De Frutos), 67. De Frutos (Malsa), 90. Melero (Goméz)

    Karty:   69. De Frutos (LVN) – 59. Barragán (ELC), 83. Roco (ELC)   73. Gumbau (ELC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:8.
    Levante UD: Cárdenas – Miramón, Pier, Ó. Duarte, M. Cáceres (86. Coke), Son – De Frutos (76. E. Bardhi), Pepelu, Malsa (86. Goméz), Morales (C) (64. Melero) – Martí (86. N. Vukčević).
    Náhradníci: Aitor Fernández – E. Bardhi, Cantero, C. Clerc, Coke, Franquesa, Goméz, Leal, Melero, Pubill, Soldado, N. Vukčević.

    Tréner: Alessio Lisci

    Elche CF: E. Badía – Barragán (60. Josan), Roco, Bigas, Mojica – Morente (75. Marcone), Mascarell (75. Guti), Gumbau, Milla (75. Fidel) – Boyé (60. Ponce), Carrillo.
    Náhradníci: Casilla, L. Andreu – Fidel, González, Guti, Josan, K. Pérez, Marcone, Olaza, Piatti, Ponce, Verdú.

    Tréner: Francisco Rodríguez

    Rozhodca: González – Rodríguez, Bárcena

    Diváci: 14 237