AS Rím – Kluž 5:0 (kon.) | Rapid Viedeň – Dundalk 4:3 (kon.) | Slavia – Nice 3:2 (kon.)
Be'er Sheva – Leverkusen 2:4 (kon.) | Benfica – Rangers 3:3 (kon.) | Lech Poznań – Liége 3:1 (kon.)
Solún – Eindhoven 4:1 (kon.) | Omonia Nikózia – Granada 0:2 (kon.) | Sociedad – Alkmaar 1:0 (kon.)
Rijeka – Neapol 1:2 (kon.) | Sivasspor – Karabach 2:0 (kon.) | Razgrad – Tottenham 1:3 (kon.)
YB Bern – CSKA Sofia 3:0 (kon.) | Arsenal – Molde 4:1 (kon.) | Leicester – Braga 4:0 (kon.)
Zorja Luhansk – AEK Atény 1:4 (kon.) | Celtic – Sparta Praha 1:4 (kon.) | AC Miláno – Lille 0:3 (kon.)
Antverpy – Linz 0:1 (kon.) | D. Záhreb – Wolfsberger 1:0 (kon.) | Feyenoord – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
CZ Belehrad – Gent 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Liberec 5:0 (kon.) | Villarreal – Tel Aviv 4:0 (kon.)
koniec
Villarreal CF
4:0 (1:0)
Maccabi Tel Aviv
cz Štvrtok 05.11.2020, 22:10 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Európska liga • Skupina I
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Villarrealu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:0. Španělský celek předvedl výborný vstup i do druhého poločasu, přičemž se v úvodu dostal do dvoubrankového vedení. Žlutá ponorka měla i po zbytek zápasu mnohem více ze hry, navíc přidala další dva zásahy, což plně stačilo na pohodlné vítězství. Maccabi Tel-Aviv toho v tomto duelu zrovna moc nepředvedl, za celý zápas si připravil pouze jednu slušnou šanci, kterou ovšem obránce Saborit nedokázal zužitkovat. (00:00:21)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 7:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Již nám běží třetí minuta nastaveného času, v tuto chvíli to na žádnou další změnu skóre nevypadá. Žlutá ponorka se snaží udržet čisté konto.
     
    90+1
    Zdravotní problémy měl hostující obránce Ben Bitton, který nakonec musel ven z hrací plochy. Na nic vážného to ale nevypadalo, proto se hostující zadák vrátil.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je delší dobu rozhodnuto. Otázkou ale zůstává, zda budeme čekat nějaké nastavení.
     
    88
    Také domácí brankář Rulli se zapojil do kombinace svého celku, přičemž rozehrávkou na jistotu oslovil vedle stojícího Moriho, který okamžitě hledal Triguerose.
     
    86
    Do akce se dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení v podání naběhnuvšího Shechtera. Opakovaný záběr ale žádný ofsajd Maccabi neprokázal.
     
    85
    Avšak standardní situace nakonec nepřinesla nic nebezpečného, ve vzduchu se totiž dokázal prosadit domácí Mori, který odehrál balón ven ze šestnáctky.
     
    84
    Tam v rychlostním souboji dokázal uspět hostující Biton, který se nechal fauloval Estupiñánem. Na řadu přijde další standardní situace, ovšem z velkého úhlu.
     
    83
    Nyní se do kombinace zapojil brankář Daniel, který raději rozehrávkou nakrátko oslovil vedle stojícího obránce Hernándeze, jenž dostal míč na druhou stranu.
     
    82
    Izraelský celek tak inkasoval už čtvrtou branku, což pochopitelně znamená ještě složitější práci. Na body to dnes nebude, dočká se Maccabi alespoň čestné branky?
    81. Fernando NIÑO - 4:0
     
    81
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost, naopak přidávají čtvrtou branku! Moreno ve středu hrací plochy zvedl hlavu, načež se mu průnikovou nahrávkou povedlo na levém křídle oslovit Estupiñána, který z jedničky předkládal do vyložené šance na střídajícího FERA NIŇA, jenž s přehledem překonal brankáře Daniela.
     
    79
    Následná standardní situace nakonec nabídla slušnou šanci pro Maccabi! Na střílenou nabídku si totiž naskočil Saborit, který nechal vyniknout Rulliho.
     
    78
    Tel-Aviv se po hezké kombinaci pokoušel dostat k centru z pravé strany, nicméně s nedovoleným zákrokem přispěchal Albiol. Následovat bude standardka.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Ramiro Funes Mori (Villarreal CF).
     
    76
    Také střídající Moreno se zapojil do útočné snahy svého celku, přičemž to zkoušel vzít sám na sebe. Po navedení míče se pokouše o centr, který nebyl přesný.

    David Suchý

    Góly: 4. Bacca (Parejo), 52. Bacca (Kubo), 71. Baena (Bacca), 81. Niño (Estupiñán)

    Karty:   77. Ra. Funes Mori (VLR) – 56. Glazer (MTA), 59. Saborit (MTA)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 7:12.
    Villarreal CF: Rulli – Peña, Albiol, Ra. Funes Mori, J. Costa (65. Moisés Gómez) – Kubo, Parejo (59. Estupiñán), Iborra (C) (59. Trigueros), Baena (74. G. Moreno) – Bacca (74. Niño), Pino.
    Náhradníci: Asenjo – Alcácer, Trigueros, P. Torres, M. Gaspar, Pedraza, G. Moreno, Niño, Chukwueze, Chakla, Estupiñán, Moisés Gómez.

    Maccabi Tel Aviv: Daniel – B. Bitton, L. Hernández, Tibi (C), Baltaxa, Saborit – Karzev (61. Golasa), Glazer (68. Dor Peretz), Cohen (68. Shechter) – Blackman (50. Pešić), Ben Chaim I (61. Dan Biton).
    Náhradníci: Daniel Peretz – Dan Biton, Davidzada, Guerrero, Golasa, Yeini, Shechter, Avraham Rikan, Pešić, Dor Peretz, Kandil, Almog.

    Rozhodca: Dabanović – Dukić, Todorović (všichni Černá hora)