Liége – Waregem 4:0 (kon.) | Kortrijk – Charleroi 1:1 (kon.) | Oostende – Cercle Brugge 3:1 (kon.)
Mechelen – Genk 3:1 (kon.)
koniec
Standard Liége
4:0 (2:0)
SV Zulte Waregem
cz Sobota 03.08.2019, 18:00 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgická Jupiler Pro League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    75
    Standard právě vstřelil branku!
    Dnešní výsledek se pomalu a jistě začíná dostávat k pořádné demolici. Anthony Limbombe je pár minut na hřišti a hned vymyslel velkou parádu. Dostal míč do vápna, kde ale nehamounil a poslal centrovaný míč na hlavu RENAUDA EMONDA. Ten se hlavou do prázdné nemýlil a přidal třetí trefu v sezóně.
     
    70
    Standard právě vstřelil branku!
    Nyní už Lutychu vítězství nikdo nevezme! Kapitán RENAUD EMOND se dostal s míčem za obranu a přesnou střelou z hranice vápna na vzdálenější tyčku dává třetí branku svého celku v utkání!
     
    45+1
    Standard právě vstřelil branku!
    Naprosto zapomenutý byl na pravé straně MAXIME LESTIENNE. Ten dostal centrovaný míč na pravou stranu, ve vápně pak nikterak nezpanikařil a přesnou střelou ke vzdálenější tyčce zvyšuje stav duelu na 2:0.
     
    2
    Standard právě vstřelil branku!
    A hned je z toho branka, no vida! Právě Selim Amallah dostal centrovaný míč do vápna, který měl jít na penaltu. Do míče ale vložil nohu obránce SANDY WALSH, jenž si dává opravdu výstavního vlastence. To je start ze říše snů pro domácí.

    David Panuška

    Góly: 2. Walsh (vla.), 45+1. Lestienne, 70. Emond, 75. Emond

    Karty:   44. Björdal (WAR), 72. Bruno (WAR)   46. Deschacht (WAR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 9:2. Rohy: 4:2.
    Standard Liége: Bodart – Kosanović, Vojvoda, Gavory, Laifis – M. Carcela-González (84. Boljević), Cimirot (71. Bokadi), Bastien – Amallah, Lestienne (73. Limbombe), Emond.
    Náhradníci: J-F. Gillet, V. Milinković-Savić – Bokadi, Boljević, Čop, Goreux, Halilović, Limbombe, Lavalée, Pocognoli, Miangue.

    SV Zulte Waregem: Bansen – de Fauw, Pletinckx, Walsh, Deschacht, Bürki – Bruno, Björdal (46. Soisalo), Govea, Zarandia (52. Timotheou) – Larin.
    Náhradníci: Bossut – Timotheou, Humphreys, Kainourgios, Marcq, Soisalo, M. De Smet.

    Rozhodca: Verboomen – Wyns, Theys