Watford – Crystal Palace 2:1 (kon.) | Swansea – Manchester City 2:3 (kon.) | Wolverhampton – Manchester United 2:1 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
2:1 (0:0)
Manchester United
Sobota 16.03.2019, 20:55 • Molineux Stadium, Wolverhampton • FA Cup • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Odo mňa je to pre dnešok už naozaj všetko. Ďakujem vám za pozornosť pri sledovaní priameho textového prenosu a teším sa na vás opäť niekedy nabudúce.

    Do čítania, priatelia! (22:54:28)
     
    Wolverhampton Wanderers zaslúžene postupuje do semifinále FA Cupu po výhre 2:1 nad Manchestrom United.

    Domáci ožili po v závere prvého polčasu, po zmene strán sa ukázala ich sila pri vyčkávaní a následnom prekvapení súpera. Romero síce chytil dve čisté gólové šance, avšak na zásahy Jiméneza a Jotu nemal nárok. Za United sa znížil v piatej nadstavenej minúte druhého polčasu Rashford.
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:5.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
    90+5. Marcus Rashford (MAN) - 2:1
     
    90+5
    Manchester United dal gól!
    Je už neskoro, Red Devils napriek tomu korigujú na 1:2. MARCUS RASHFORD skóruje z otočky rovnako ako Jiménez pri zásahu na 1:0, Ruddy nemal nárok.
     
    90+5
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Raúl Jiménez, prichádza Hélder Costa.
     
    90+4
    Zažltilo sa aj pred očami Dioga Dalota, ktorý podrazil nevyberaným spôsobom svojho krajana Moutinha.
     
    90+3
    Záverečné snahy hostí, s loptou dribluje Pogba.
     
    90+2
    Lopta ďaleko od Ruddyho, ktorý dnes nepredviedol jeden komplikovanejší zákrok. Wolverhampton ešte môže dvakrát striedať.
     
    90+1
    Nadstavuje sa päť minút.
     
    90
    Nie najlepší finiš od Traorého, rýchlonohý krídelník svojou strelou ani len netrafil bránu.
     
    89
    Fanúšikovia na Molineux Stadium si atmosféru užívajú a tešia sa na súpera v semifinále FA Cupu. Cesta United v tomto ročníku končí.
     
    88
    Červeným diablom už veľa šancí na skorigovanie či vyrovnanie nezostáva. Vlci budú pri každej možnej príležitosti hru kúskovať.
     
    87
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Diogo Jota, prichádza Adama Traoré.
     
    87
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Jesse Lingard, prichádza Scott McTominay.
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Juan Mata.
     
    86
    A zbavili sa jej takým štýlom, že je z toho žltá karta pre Coadyho po úmyselnom zastavení Rashforda v stredovom kruhu.
     
    86
    Lopta sa odrážala opäť v okolí bieleho bodu, napokon sa jej hostia dokázali zbaviť.
     
    85
    Domáci zahrali roh, za hostí príde pri najbližšom prerušení do hry Mata.
     
    84
    Victor Lindelöf vidí po vyše dvoch minútach "iba" žltú kartu. Omilostenie pre hostí, napriek tomu je vyrovnanie len v rovine utópie.
    83. Victor Lindelöf (MAN)
     
    83
    Stále sa preveruje udelená červená karta švédskemu stopérovi. Martin Atkinson ešte niečo komunikuje s rozhodcom za niekoľkými monitormi.
     
    81
    Je koniec. Victor Lindelöf vidí priamu červenú kartu po súboji s Jotom pri postrannej čiare na vlastnom území. Tvrdý sklz, ešte sa na to pozrie videorozhodca, no osobne si nemyslím, že sa niečo zmení.
     
    80
    Wolverhampton kontroluje dianie na ihrisku. Rohový kop pre The Wanderers síce nebezpečenstvo nepriniesol, ale doniesol cenné sekundy k dobru.
     
    78
    Do konca zostáva približne štvrťhodina, United majú na konte iba jedinú strelu na bránu. Veľká mizéria zo strany hostí, ktorí musia streliť dva góly, inak z FA Cupu vypadnú.
    76. Diogo Jota (WOS) - 2:0
     
    76
    Tím Wolves práve strelil gól! Dovolím si tvrdiť, že je rozhodnuté! Manchester nezvládol vlastný rohový kop, Shaw nedokázal loptu vrátiť späť do ohňa, musel tak bežať dozadu. Skvelý DIOGO JOTA ho v silovom súboji odstavil od lopty, k Portugalčanovi pribehol i Lindelof, no ani švédsky stopér už nezabránil strele na bližšiu tyč, na ktorú nestačil ani Romero!
     
    74
    A zase Andreas Pereira. Koncovka pravačkou na bližšiu tyč minula cieľ ani nie o meter.
     
    73
    Na seba to zobral druhý menovaný, ktorý svojou exekúciou triafa iba hráčov v múre.
     
    72
    Matt Doherty v poslednej chvíli fauluje Martiala pred šestnástkou, rozhodovali decimetre. Pri lopte sa stretávajú Rashford a čerstvý Pereira.
     
    71
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Andreas Pereira.
    70. Raúl Jiménez (WOS) - 1:0
     
    70
    Tím Wolves práve strelil gól! João Moutinho sa dostal do šestnástky cez trojicu protihráčov, aby prihral na RAÚLA JIMÉNEZA. Ten sa niekoľkokrát obtočil s loptou, až kým ju napokon nevystrelil z otočky presne do miest, z ktorých sa Romero premiestňoval do druhého smeru. Zaslúžená trefa do čierneho.
     
    69
    Jota si zbiehal na center vzduchom, narazil iba do Herreru. Napätie sa stupňuje. Hrať prípadnú odvetu nechce ani jedno z mužstiev.
     
    68
    Matt Doherty vystavil čistú stopku pri postrannej čiare Martialovi, ktorý dnes zhodne nie je vo svojej koži.
     
    67
    Kto príde so striedaním ako prvý? Aj to môže sčasti rozhodnúť. Manchester zostáva v hre o posledné dve trofeje, okrem FA Cupu musíme rátať ešte aj Ligu majstrov. Pre Wolves je toto posledná možnosť niečo v tejto sezóne vyhrať.
     
    66
    Ako tomu už býva, Rashford to priamo napálil. Strieľaný center odvrátil najskôr Coady.
     
    65
    Až teraz sa Rashfordovi zadarilo, hoci len čiastkovo. Mladík získal pre svoje mužstvo a seba priamy kop z ľavej strany po zákroku Romaina Saïssa.
     
    64
    Neves zachytil nohu Lingarda, bolo to bolestivé, nie však úmyselné. Rúben Neves si musí ale rovnako dávať pozor na druhú žltú kartu a z nej vyplývajúce vylúčenie.
     
    63
    The Wanderers sú United vyrovnaným súperom, ak nie viac. Pokojne aj viac, veď domáci mali tri šance na strelenie gólu, zatiaľ čo hostia ani jednu.
     
    62
    Dalot chcel kombinovať nakrátko s Lingardom, no celé, čo z toho vzišlo, je žltá karta pre Andera Herreru. Stalo sa tak za zabránenie protiútoku po faule na Jotu.
     
    61
    Niekoľko kritických zákrokov obrancov Wolves, dva prieniky Martiala prečítané domácimi. Hodina hry za nami.
     
    60
    Marcus Rashford musí byť opatrný, nesmie zbytočne dohrávať súboje, čomu sa teraz aj vyhol.
     
    59
    Bola to už v poradí ôsma štandardka spoza rohovej zástavky a asi aj najmenej nebezpečná. Nuž, nie každý deň je nedeľa.
    58. João Moutinho (WOS)
     
    58
    Sergio Romero a tretí, pomerne nie ľahký zákrok. João Moutinho zatočil loptu spred Herreru a Matića, pokus z vyše dvadsiatich metrov vyškriabal gólman Manchestru na roh.
     
    57
    Strieľaná prihrávka Nevesa, Jiménez bol v ofsajde, hre sa chytro vyhol. V nábehu bol ale Diogo Jota, neustrážil si ho Dalot. Krídelník domácich na loptu nedosiahol. Myšlienku celej domácej trojice musíme pochváliť.
     
    56
    Treba povedať, že sa nám to rozbehlo. United napriek tomu mierne zakríknutý, najmä v strede poľa a pri prechode dopredu je to biedne.
     
    55
    Pogba si spracoval loptu chrbtom k bráne v šestnástke súpera, no proti presile nemal šancu urobiť viac.
    54. Raúl Jiménez (WOS)
     
    54
    Rozohral ho zase Moutinho, ten ale na konci minúty iba fauluje Pogbu. Hosťujúci kapitán si pýtal pre ďalšieho z Portugalčanov v dnešnom zápase žltú kartu. Zbytočne.
     
    53
    Sergio Romero drží Red Devils nad vodou! Po rohovom kope Moutinha sa do hlavičky dostal Raúl Jiménez cez Victora Lindelöfa. Argentínsky brankár predviedol zákrok rukou na bránkovej čiare, od ktorého sa guľatý nezmysel odráža do brvna a von! Nasleduje ďalší roh.
     
    52
    Toto môžeme nazvať aj kartou z frustrácie. Stále len 21-ročný Marcus Rashford ju vidí po zbytočnom hodení sa pod nohy Leandera Dendonckera. Áno, bola tam snaha o spätný zisk lopty, avšak absolútne nezmyselná.
     
    51
    Kde sme v prvom polčase skončili, tam pokračujeme. Videli sme niekoľko streleckých pokusov, hoci ani jeden nešiel na bránu. Toto musí pokračovať, aby zápas neskĺzol do roviny nudného stretnutia.
     
    50
    Raúl Jiménez sa odpútal od Shawa aj Lindelofa a vystrelil z hranice šestnástky. Shaw svoju chybičku napravil a Jiméneza dôrazným bránením vyviedol z balansu.
     
    49
    John Ruddy si určite vydýchol. Prudká malá domov, brankár Wolverhamptonu si ju dokonale spracoval rukou mimo troch žrdí na bránkovej čiare.
     
    49
    Rúben Neves to vyskúšal. Veď prečo nie. Zakončenie z vyše tridsiatich metrov, Sergio Romero mal všetko pod najlepším drobnohľadom.
     
    48
    Jesse Lingard a jeho pekná individuálna robota. Ofenzívny univerzál poslal loptu iba do obrancu.
     
    47
    Nákop z pravej strany a z deliacej čiary chytá do náručia Romero, ktorého zákrok z 43. minúty bol dnes jednoznačne najdôležitejší.
     
    46
    Rashford bol v prvom dejstve márny, hneď po polminúte ale ušiel Coadymu a tvrdo vypálil... iba mimo brány. Hostia potrebujú nejakú iskru, aby sa vzopäli a šli razantne za postupom do semifinále.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Dočkali sme sa prestávky, pred ktorou nás aspoň prebrali tri žlté karty a vychytaný brejk ukončený koncovkou Jotu. Manchester vyhráva v držaní lopty 65% : 35%, no to je tak všetko, na čo môžu byť hostia hrdí.

    Druhý polčas sa začne približne o 21:57.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nemanja Matić po minúte s faulom na Raúla Jiméneza v strede poľa, po prerušení je z toho žltá karta. Z ponechanej výhody rezultovala zrazená strela a už ani nepočítam, ktorý je to roh.
     
    45
    Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    44
    Matić si odstavil telom protihráča, napriahol ľavačkou, no loptu netrafil podľa predstáv. John Ruddy bude vykopávať do stredového kruhu.
    43. Diogo Jota (WOS)
     
    43
    V krátkosti sa na listinu potrestaných hráčov pridáva i Rúben Neves, jeho terčom faulu bol Paul Pogba.
     
    42
    Rashford opäť raz skúsil strelu spoza veľkého vápna, to opäť to prepáli! Špičkový brejk od domácich, Diogo Jota šiel sám na Romera. Argentínčan v bráne United vybehol von, zmenšil strelecký uhol a Jota ho naozaj trafil. Tak sme sa dočkali aspoň nejakého vzrušenia.
     
    42
    Keď už neprichádzajú akcie z hry, tak tu máme nekončiace rohové kopy. Tímy sa striedajú v ich produkcii, za hostí jeden teraz rozohrá Dalot.
     
    41
    Paul Pogba sa efektívne vyhol dvom protihráčom, nedovolene ho zastavil až Willy Boly. Je z toho žltá karta pre obrancu Wolverhamptonu. Predtým sa pred Romerom zase raz padalo, zase v tom mal prsty Chris Smalling.
     
    40
    S koncom polčasu sa nám to začína rozbiehať. Victor Lindelöf v poslednej chvíli odvracia hlavou pred Raúlom Jiménezom na zadnej žrdi, rohový kop.
     
    39
    Nováčik Premier League sa bez problémov ubránil a bleskovo zaútočil. Čakali sme finálnu prihrávku, tá ale neprišla...
     
    38
    Toto pripomína situáciu z Paríža z osemfinále Ligy majstrov. Dalot napálil loptu z hranice šestnástky do protihráča, rozhodca ukazuje na roh. Napokon tu bola aj konzultácia s videorozhodcom, penalta však v tomto prípade nariadená nie je.
     
    36
    Raúl Jiménez získal ďalší roh pre svoje mužstvo, po nákope do ohňa padlo niekoľko hráčov pred Romerom. Smalling objal Bolyho, ktorý narazil tuším do Herreru s Dendonckerom. Na penaltu to bolo prísne.
     
    35
    Shaw pridržal ruky pri tele, lopta sa odráža od jeho hrude za postrannú čiaru. Kedy sa dočkáme nejakého futbalového momentu hodného štvrťfinále FA Cupu?
     
    34
    Defenzíva Wolves si dáva pozor na všetky typy prihrávok. Či už sú to krátke prihrávky po zemi, či dlhé loby vzduchom, všetko má pod kontrolou obrana postavená okolo Coadyho.
     
    33
    Nedarí sa a nedarí. Marcus Rashford sa dostal k odrazenej lopte po rohovom kope, okamžite to napálil smer brána. V tomto prípade skôr tribúna desať metrov od brány. Tragédia z oboch strán, akoby sme sledovali šachovú partiu.
     
    32
    Aspoň rohový kop, keď už žiadna zmysluplná akcia skončená zakončením. Dalot loptu cez Castra neprepasíroval, no aj tento typ štandardky je cenený.
     
    31
    Na strely je to prekvapivo 3:2 pre domácich, na pokusy do priestoru brány rovnako 2:1. Manchester nemá na lavičke vyloženého útočníka typu Lukaku či krídelníka ako Alexis Sánchez. Do ofenzívy môže prísť nanajvýš Mata a Pereira.
    30. Rúben Neves (WOS)
     
    30
    Presná lopta od Dohertyho na Jotu. Portugalčan proti Portugalčanovi, Dalot svojho krajana neubránil, volej Jotovi ale nevyšiel.
     
    28
    Rúben Neves s ranou spoza šestnástky, na akú sme od neho zvyknutí. Zhruba dvadsať dva metrov, prízemná koncovka skončila bez váhania u Romera.
     
    27
    Trochu viac odvahy od domácich. Príliš nezahriatí obrancovia United odvrátili center na istotu, a teda na roh.
     
    26
    Hostia pekne zakombinovali a v okolí bieleho bodu došlo aj k pádu. Lingard nezištne posielal loptu po zemi späť na os ihriska, žiaden z borcov v červenom ale nedokázal letiace teleso trafiť.
     
    25
    Sledujeme prakticky rovnaký obrázok hry každú minútu. Zo stereotypu nám dostala 40-metrová prihrávka Smallinga na Rashforda. United po ubránení od domáci s rohom.
     
    23
    Polovica polčasu za nami, môžeme byť len radi. Wolverhampton nejaví ani náznak toho, že by chcel útočiť. Manchester sa síce raz za dve-tri minútky dostane pred veľké vápno Ruddyho, no to je tak všetko.
     
    21
    Rashford sa zbavil troch strážcov, no zaškrípala prihrávka na Martiala. Zatiaľ je to nuda, to je ešte slabé slovo.
     
    20
    Anthony Martial sa na dvakrát dostal cez obrancu, no neodcentroval do ohňa, lebo jednoducho nemal komu.
     
    19
    Séria krátkych prihrávok na osi ihriska, Jesse Lingard bol už tri metre pred šestnástkou, keď od neho odskočil guľatý nezmysel.
     
    18
    Manchester z toho vyšiel aj so šťastím, pri lopte už Herrera v strede ihriska.
     
    17
    Štandardka zahraná na signál, k strele nedošlo. Rashford sa môže hnevať sám na seba, keď loptu odkopol iba ďaleko do autu.
     
    17
    Konečne trochu vzruchu ako na ihrisku, tak i na tribúnach. Raúl Jiménez získava rohový kop po dôkladnom bránení od Victora Lindelöfa.
     
    16
    Ponechaná výhoda po faule hostí, João Moutinho pri pokuse o strelu trafil iba brániaceho futbalistu v červenom drese.
     
    15
    Martial mal byť adresátom prihrávky od Matića. Spolupráca Srba a Francúza nezafungovala, naskytá sa šanca pre nováčika Premier League.
     
    14
    Taký uspávací úvod zápasu od oboch strán. Hostia sú na lopte, prihrávajú si, no zbytočne sa nikam nehrnú. Na druhej strane sú tu Vlci, ktorí trpezlivo bránia so všetkými desiatimi hráčmi v poli na vlastnej polovici.
     
    13
    Domáci bezzubí pri zakladaní útokov. Herrera získal loptu na deliacej čiare, posunul ju na Rashforda. Videli sme zakončenie z možno aj tridsiatich metrov, s ktorým 32-ročný John Ruddy nemal žiaden problém.
     
    12
    Držanie lopty dvojnásobne v prospech favorita. Čo však z toho, keď brankári ešte zasahovať nemuseli.
     
    10
    Udialo sa tak až teraz. Diogo Jota stratil loptu pred šestnástkou súpera, Matić ju získal, vyviezol a prihral na Rashforda. Odchovanec United s ňou prešiel do pokutového územia, vyšiel z neho späť, aby ho čistým blokom odstavil jeden z obrancov. Lopta sa dostala ku Pogbovi, ktorý po krátkom rozmýšľaní vypálil azda dva metre vedľa pravej žrde Ruddyho brány.
     
    9
    Žiaden z celkov sa nechce prehnane hnať dopredu. Aj to je dôvod, prečo sme za doterajších minút nevideli poriadnu futbalovú akciu.
     
    8
    Pokus o dlhý center za obranu na Rashforda prečítaný. Odrazenú loptu domáci pohodlne zbierajú, z druhej vlny tam od hostí nebol žiadny úmysel ďalej pokračovať.
     
    7
    Shaw sa dostal až na úroveň bránkovej čiary, odkiaľ prihrával pod seba, kde hľadal najskôr Rashforda. Lopta napokon prešla až mimo šestnástku.
     
    6
    Päť minút za nami, pri lopte Red Devils. K akémukoľvek zakončeniu ale neprichádza, Wolves bránia hlboko na vlastnej polovici.
     
    5
    Kapitánsku pásku po Youngovi dnes dostal Paul Pogba. Ten ju mal už aj na začiatku prebiehajúcej sezóny, no po nezhodách s bývalým manažérom Josém Mourinhom mu bola odobratá.
     
    4
    Conor Coady s jemným podkopnutím Lingarda, gravitácia zaúradovala. Do zostavy Manchestru sa vrátilo viacero borcov, ktorí laborovali so zraneniami približne mesiac.
     
    3
    Raúl Jiménez sa podľa skúseného arbitra Martina Atkinsona previnil faulom v šestnástke United. Voľný kop pre hostí.
     
    2
    Máme za sebou nepresné akcie na oboch stranách. Wolves s trojicou stopérov vzadu na čele s kapitánom Coadym. Nočné mory im budú mať robiť Rashford s Martialom, ktorí budú podporovaní najmä Lingardom a Pogbom.
     
    1
    Výkop zaobstarali hostia z Manchestru, ktorí dnes majú na sebe už ich tradičnú červenú farbu dresov. Futbalisti Wolverhamptonu so zlatou farbou svojich dresov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Wolverhampton Wanderers: Ruddy – Saiss, Coady, Boly – Doherty, Dendoncker, Moutinho, Neves, Jonny – Jimenez, Jota
    Náhradníci: Norris – Bennet, Cavaleiro, Costa, Gibbs-White, Traore, Vinagre

    Manchester United: Romero – Dalot, Smalling, Lindelöf, Shaw – Matić, Herrera, Pogba, Lingard – Rashford, Martial
    Náhradníci: de Gea – Jones, Rojo, McTominay, Fred, Pereira, Fred

    Rozhodca: Martin Atkinson.
     
    Wolverhampton Wanderers

    Vlci jsou v Premier League nováčkem. Vedou si ale velmi dobře, v tabulce soutěže jim totiž patří sedmá příčka. Z posledních osmi utkání v lize Wolves prohráli jen jediné. Naposledy dokázali remizovat 1:1 na Chelsea, kde navíc přišli o vítězství až v nastavení.

    Vlci vyřadili ve 3. kole FA Cupu favorizovaný Liverpool, doma tehdy vedoucí celek PL udolali 2:1. Proti třetiligovému Shrewsbury museli jít paradoxně přes opakovaný zápas. Po remíze 2:2 na půdě soupeře zvítězili 3:2 na Molineux Stadium. V osmifinále pak Wolves vyhráli 1:0 na hřišti druholigového Bristolu City.
     
    Manchester United

    Red Devils prožívají po odvolání Josého Mourinha z manažerského postu velké vzepětí. Pod vedením klubové legendy Ole Gunnara Solskjaera United prohráli zatím jen dvakrát. V domácím utkání osmifinále LM podlehli 0:2 PSG a naposledy padli v Premier League stejným výsledkem na Arsenalu. Před tím však hráči Manchesteru předvedli i v absencemi zdecimované sestavě heroický výkon v Paříži, kde si výhrou 3:1 zajistili čtvrtfinále Ligy mistrů. Norský trenér je oficiálně stále jen dočasným řešením a čeká se, zda si na Old Trafford vyslouží trvalé angažmá.

    Podívejme se na cestu Manchestru United do čtvrtfinále soutěže. Ve 3. kole United zdolali na domácí půdě 2:0 druholigový Reading. Poté Red Devis dokázali zvítězit i na hřištích dvou londýnských rivalů. Na Arsenalu 3:1 a na Chelsea 2:0.
     
    Vážení diváci, vitajte pri priamom textovom online prenose zo štvrťfinálového zápasu FA Cupu medzi celkami z Premier League.

    Medzi osmičku najlepších sa dostali Wolverhampton Wanderers a Manchester United. Favoritom bude bez pochýb celok z Manchestru, avšak futbal sa hrá od 0:0, stať sa tak môže všeličo.

    Stretnutie sa začne o 20:55.

    Viktor Kalinács

    Góly: 70. Jiménez, 76. Diogo Jota – 90+5. Rashford

    Karty:   41. Boly (WOS), 43. Neves (WOS), 86. Coady (WOS) – 45+1. N. Matić (MAN), 52. Rashford (MAN), 62. A. Herrera (MAN), 84. Lindelöf (MAN), 90+4. Dalot (MAN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:5.
    Wolverhampton Wanderers: Ruddy – Saïss, Coady (C), Boly – Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, J. Castro – Diogo Jota (87. Traoré), Jiménez (90+5. Costa).
    Náhradníci: Norris – R. Bennett, Cavaleiro, Traoré, Costa, Gibbs-White, Vinagre.

    Manchester United: Romero – Dalot, Smalling, Lindelöf, Shaw – A. Herrera (71. Pereira), N. Matić (86. Mata), P. Pogba (C) – Lingard (87. McTominay), Rashford, Martial.
    Náhradníci: de Gea – P. Jones, Mata, Pereira, Rojo, Fred, McTominay.

    Rozhodca: Martin Atkinson