Manchester United – Manchester City 1:2 (kon.) | Bournemouth – West Bromwich 1:0 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:1 (kon.)
Burnley – Hull City 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Stoke City – Tottenham 0:4 (kon.)
West Ham – Watford 2:4 (kon.) | Liverpool – Leicester 4:1 (kon.)
koniec
Stoke City FC
0:4 (0:1)
Tottenham Hotspur
Sobota 10.09.2016, 16:00 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    70. Harry Kane (TOT) - 0:4
     
    70
    Tottenham dal gól! Fanúšikovia kohútov môžu opäť jasať, ich miláčikovia vedú už 4:0! To, čo pred malou chvíľou nevyšlo Eriksenovi, sa podarilo HARRYMU KANEOVI, ktorému krásnou prihrávkou pred prázdnu bránu doslova daroval gól Son. Ten si tak k dvom gólom pripísal aj asistenciu.
    60. Dele Alli (TOT) - 0:3
     
    60
    Tottenham dal gól! Hostia vedú už rozdielom triedy, s nádejami Stoke City to vyzerá zle-nedobre! Kohúti predviedli učebnicovú a predovšetkým smrteľne rýchlu kontru. Loptu potiahol Lamela, posunul ju našprintovanému Walkerovi, ktorý prihrávkou z pravej strany ponúkol loptu do šestnástky DELE ALLIMU. Ten už vedel, ako sa v takejto situácii zachovať a prízemnou strelou z prvej ju poslal povedľa padajúceho Givena do brány!
    56. Son Heung-min (TOT) - 0:2
     
    56
    Tottenham dal gól! Kohúti upevňujú svoje vedenie po spolupráci rovnakých dvoch hráčov, ktorí Tottenhamu zabezpečili úvodný gól! Christian Eriksen šikovne obohral stopéra Shawcrossa, posunul loptu po svojej ľavici na SONA HEUNG-MINA, ktorý nádhernou technickou obaľovačkou prinútil Givena kapitulovať!
    41. Son Heung-min (TOT) - 0:1
     
    41
    Tottenham dal gól! Kohúti sa v záverečnej fáze prvého polčasu ujímajú vedenia! Gólovú akciu Tottenhamu započal Dele Alli, ktorý vyviezol loptu na útočné pozície a následne akciu roztiahol na pravé krídlo. Tam si Eriksen podarenou kľučkou poradil s protihráčom a veľmi dobrým centrom do šestnástky našiel nohu SONA HEUNG-MINA, ktorý prekonal bezmocného Givena!

    Michal Bakoš

    Góly: 41. Son Heung-min, 56. Son Heung-min, 60. Alli, 70. Kane

    Karty:   7. Whelan (STK), 34. Arnautović (STK), 90+1. Adam (STK) – 45+1. Wanyama (TOT), 90. Moussa Sissoko (TOT)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 10:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:17.
    Stoke City FC: Given – Cameron, Shawcross (C), Martins Indi, Pieters – Whelan (69. Krkić), Allen, Imbula Wanga (72. Adam) – Walters, Bony, Arnautović.
    Náhradníci: Grant – Bardsley, Muniesa, Adam, Crouch, Krkić, Sobhi.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Wanyama (55. Lamela) – Eriksen (78. Moussa Sissoko), Alli, Son Heung-min – Kane (73. V. Janssen).
    Náhradníci: Vorm – Trippier, Carter-Vickers, Winks, Lamela, Moussa Sissoko, V. Janssen.

    Rozhodca: Taylor – Kirkup, Beswick – Moss