Manchester United – Manchester City 1:2 (kon.) | Bournemouth – West Bromwich 1:0 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:1 (kon.)
Burnley – Hull City 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Stoke City – Tottenham 0:4 (kon.)
West Ham – Watford 2:4 (kon.) | Liverpool – Leicester 4:1 (kon.)
koniec
AFC Bournemouth
1:0 (0:0)
West Bromwich Albion
Sobota 10.09.2016, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Súboj dvoch rozdielnych polčasov končí výhrou domácich. Po prvom, nudnom, sa v druhom roztrhlo vrece so šancami a tie boli k videniu na oboch stranách. Gól sme ale videli len jeden a ten strelil Wilson elegantnou pätičkou. (17:54:24)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Bournemouth zas v ofenzíve. WBA nič v nadstavenom čase nevymyslelo, v podstate sa ani poriadne nepozrelo dopredu a tak sa zdá, že tri body ostanú doma.
     
    90+3
    Teraz sa už lopta dostala do rukavíc Fostera, ktorý veľmi rýchlo rozohral na krátko, lenže hostia sa nevedia sami dostať z vlastnej polky.
     
    90+2
    Domáci naťahujú čas a vychádza im to. Lopta sa drží na polovici WBA vedľa postrannej čiare pod kopačkami červeno-čiernych dresov.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Sam Field (West Bromwich Albion).
     
    90
    Domáci priamy kop využili na zbieranie času, ale to sa im dlho nedarilo. Prišiel totižto ofenzívny faul.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Jonny Evans (West Bromwich Albion).
     
    88
    Domácim síce zámer držať loptu pri rohovej zástavke nevyšiel, ale nemusia to ľutovať, pretože Evans fauloval Wilsona a tak tu bude priamy kop pre Bournemouth,
     
    88
    Gradel na krídle zamotal Dawsona a dokázal cez neho odcentrovať, ale obranca hostí sa napokon zorientoval a aspoň zrazil loptu na rohový kop.
     
    87
    Cook zrazil pokus súpera prehodiť si loptu cez neho takmer na roh. Takmer preto, že Boruc vybehol z brány a loptu v hre udržal.
     
    86
    Arter síce loptu nezískal, ale dostalo sa mu potlesku z tribún, pretože ponaháňal obrancov súpera a výdatne o ňu zabojoval. To sa v Anglicku cenní.
     
    84
    Callum Wilson zas s bojovnou náladou trielil dopredu za dlhým nákopom, ale v úplne poslednej chvíli ho zastavil Evans.
     
    83
    WBA má málo času na odpoveď. Gól domácich prišiel takmer v najlepší okamih a schyľuje sa k prvému tohtosezónnemu víťazstvu Bournemouthu. Avšak, ešte nie je zápas na konci. Vo futbale a hlavne v Premier League, sa môže udiať čokoľvek.
     
    82
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Claudio Yacob, prichádza Jonathan Leko.
    79. Callum Wilson (BTH) - 1:0
     
    79
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    Fantastický gól, o ktorý sa postaral CALUM WILSON. Prudký center z hranice šestnástky od Smitha našiel útočníka "Cherries" bráneného Evansom, lenže šikovnosť Angličana všetko predčila. Pätou nasmeroval loptu na prekvapenie všetkých a hlavne Fostera k žrdi.
     
    78
    Dlhý pas Gardnera zo stredu poľa mal byť ponukou pre Rondóna na rýchlu kontru, lenže ten mal k lopte ďaleko a aj preto skončila u Boruca.

    Matej Kubove

    Góly: 79. C. Wilson

    Karty:   53. Yacob (WBA), 89. J. Evans (WBA), 90. Field (WBA)


    AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Ibe (63. Wilshere), Arter, Surman, Stanislas (74. Gosling) – J. King (74. Gradel) – C. Wilson.
    Náhradníci: Federici – B. Smith, M. Wilson, Gosling, Wilshere, Gradel, Afobe.

    West Bromwich Albion: Foster – Galloway, J. Evans, McAuley, C. Dawson – Yacob (82. Leko), D. Fletcher (C) (72. C. Gardner) – Phillips, Field, Chadli – Berahino (63. Rondón).
    Náhradníci: Myhill – Nyom, J. Olsson, C. Gardner, Rondón, McClean, Leko.