Jihlava – Prostějov 4:3 (po pr.) | Třebíč – Přerov 5:3 (kon.) | Most – Ústí n/L 3:4 (2:3 po s.n.)
Havířov – Litoměřice 4:1 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 3:2 (po pr.) | Slavia – Motor ČB 5:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:1, 2:2, 0:0 - 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Streda 07.09.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:58
    Prostějov před koncem zápasu dostává znovu výhodu přesilové hry a Tomáš Čachotský z toho tedy rozhodně není nadšen. Zřejmě si o svém faulu v podobě sekání myslí své, ale Tomáš Veselý je neoblomný a posouvá jihlavského navrátilce na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 4-9.
     
    53:30
    Dukla se osvobozuje i napodruhé. Ba co víc, při kontru dva na dva přihrál Kajínek na pravý kruh pro Čachotského, jehož při kličce podrazil Martin Novák, střelec dnešního třetího gólu Jestřábů.

    Na vyloučení: 3-9.
     
    52:54
    Hra nemůže pokračovat pro ofsajd Prostějova a hlavně pro vyloučení Vlastimila Bilčíka, který poblíž střídaček hákoval soupeře.

    Na vyloučení: 3-8.
     
    49:08
    Druhý trest za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště, který přichází opět na straně Jestřábů. Nyní až příliš přizvedl touš Aleš Holík.

    Na vyloučení: 2-8.
     
    46:52
    Kaláb dal touš na Kajínka, který jej rychle nasměřoval na Jíchu, jehož našlápnutí kousek před obrannou modrou zastavil Vojtěch Zadražil držením. "Zadra" tak míří dnes podruhé na trestnou.

    Na vyloučení: 2-7.
     
    39:39
    Jihlavským ochozům dobře známý obránce Vojtěch Zadražil jde ven za podražení, kterého se dopustil před svojí brankou. Vypadá to, že i do třetí třetiny vstoupí Dukla přesilovkou.

    Na vyloučení: 2-6.
     
    33:32
    Hodně nebezpečná situace byla k vidění i na druhé straně. Před Kantorem se snažil dorazil puk do branky zřejmě Stoklasa, jenže byl zahákován Jiřím Půhoným a nemohl tak lépe zakončit. Jasný faul hráče hostí, který krátce hrál i v Dukle.

    Na vyloučení: 2-5
     
    25:05
    Za prostějovskou svatyní se snažil kotouč poslat ven z pásma Tomáš Protivný, jenže kotouč zvedl příliš. Proto dostává dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    23:05
    Druhý trest pro domácí plejery. Josef Skořepa, autor vyrovnávací branky, je potrestán dvěma minutami za podražení, kterým zastavil rozehrávku Jestřábů.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    19:52
    Jakub Šlahař sekl před brankou Škarka jednoho ze svých protihráčů a půjde na zbylých osm vteřin první třetiny ven. Podstatně delší část jeho trestu uvidíme ve druhé třetině.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    08:25
    Březina převzal ve středním pásmu nahození a touš ihned hodil za branku Kantora, kde o něj bojoval Lukáš Jícha s Alešem Holíkem. Jenže si počínal nedovoleně a jihlavský mladík dostává dvě minuty za vražení na hrazení.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    03:11
    Jenže krátce po návratu Švece na led fauloval ve středním pásmu Aleš Holík, jenž tak jde ven na dvě minuty za faul kolenem.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    00:34
    Aktivita Dukly hned po úvodním buly přináší první vyloučení Prostějova. Ven jde Marek Švec za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 16. Skořepa (Jergl, Stoklasa), 31. Březina (Dundáček), 39. Skořepa (t.s.), 63. F. Seman (Stoklasa) – 8. Venkrbec (Rudovský), 24. A. Holík, 33. M. Novák (J. Káňa)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Kaláb, Bilčík, Říha, Grebeňuk, Dundáček, Marcel – Stoklasa, Skořepa, Důras – Diviš, Zeman, Čachotský – Anděl, F. Seman, Jergl – Síkela, Jícha, Březina.
    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – T. Kvapil, A. Holík, D. Kolář, Protivný, V. Zadražil, Šafář – Rudovský, Venkrbec, Augustin – J. Káňa, Moskal, M. Novák – Půhoný, Šlahař, L. Krejčík – Fiala, Korhoň, Švec.

    Rozhodca: Veselý – Kis, Lučan

    Diváci: 1162