C1 1000 m - rozjazdy a semifinále (muži) sk (kon.) | K2 500 m - rozjazdy a semifinále (ženy) (kon.)
K1 200 m - rozjazdy a semifinále (ženy) sk (kon.) | K1 1000 m - rozjazdy a semifinále (muži) sk (kon.)
koniec udalosti
K1 200 m - rozjazdy a semifinále (ženy)

Pondelok 15.08.2016, 14:38Olympijské hry - rýchlostná kanoistika
     
    3. sem
    Záverečné semifinále vyhrala Novozélanďanka Lisa Carringtonová, priamy postup z druhého miesta si zabezpečila Španielka Teresa Portelová Rivasová, vďaka času postupuje z tretej pozície aj Kazaška Inna Klinovová. Slovenka Martina Kohlová finišovala štvrtá.
     
    2. sem
    Druhé semifinále ovládla ažerbajdžanská kajakárka Inna Osipenková-Rodomská, ktorá dosiahla výborný čas pod 40 sekúnd. Spolu s ňou priamo postupuje aj Francúzka Sarah Guyotová.
     
    1. sem
    Prvé semifinále dopadlo najlepšie pre Poľku Martu Walczykiewiczovú, priamy postup z druhého miesta si zabezpečila Švédka Linnea Stenslisová.
     
    Z tejto disciplíny sa vám opäť prihlásime o 16:00, keď je na programe prvá semifinálová jazda. Ďalšie dve sa uskutočnia o 16:07 a 16:14.
     
    4. roz
    Martina Kohlová mala slabší štart, ale v ďalších metroch predviedla výborný výkon a finišovala na druhej priečke. Vyhrala reprezentantka Azerbajdžanu Inna Osipenková-Rodomská.
     
    4. roz
    Vo štvrtej rozjazde bude prítomná aj slovenská reprezentantka Martina Kohlová, ktorej patrí tretia dráha. Na postup do semifinále stačí našej kajakárke predbehnúť jednu súperku.

    Tomáš Lengyel