Do 91 kg - popoludňajšie semifinále (muži) Vítěz: Vassiliy Levit (KAZ) (kon.) | Nad 91 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 75 kg - dopoludňajšie predkolá (ženy) (kon.) | Do 56 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopoludňajšie semifinále (muži) (kon.) | Do 64 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 81 kg - dopoludňajšíe štvrťfinále (muži) (kon.) | Do 49 kg - finále (muži) Vítěz: H. Dusmatov (UZB) (kon.)
Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (ženy) (kon.) | Do 56 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - popoludňajšie semifinále (muži) Vítěz: Sofiane OUMIHA (FRA) (kon.) | Do 64 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
koniec udalosti
Do 64 kg - popoludňajšie predkolá (muži)

cz Nedeľa 14.08.2016, 23:45 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - box
     
    Pat McCormack bojoval jako lev a nakonec Yasnierovi Toledovi z Kuby podlehl těsně 2:1 na body! Senzace se nekoná. (00:57:14)
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Yasnier Toledo během své kariéry získal dvě bronzové medaile, dvě stříbrné, no a také dvě zlaté. Pokud by Kubánec nepostoupil, byla by to obrovská senzace.
     
    2. kol
    Pat McCormack si z bronzového medailisty z olympijských her v Londýně 2012 nic nedělá a je mu vyrovnaným soupeřem, Yasnier Toledo je ovšem o něco lepší a i ve druhém kole získal na své konto dvě desítky!
     
    2. kol
    Pat McCormack má před sebou horké chvilky a otázkou je, zda se mu v hlavě honí myšlenka bojovat jako Mike Tyson, který byl jeho dětským idolem a určitě je jím stále.
     
    1. kol
    Pat McCormack bojoval v prvním kole velice slušně, nicméně jeho o pět let starší soupeř byl lepší. Yasnier Toledo získal ve čtvercích B a C deset bodů a těsně zvítězil. Před námi jsou ovšem další dvě kola.
     
    1. kol
    Pat McCormack je velice talentovaným boxerem, který byl v roce 2011 nominován britskou televizí BBC na ocenění talent roku poté, co vyhrál juniorské mistrovství světa AIBA.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Artem Harutyunyan, Batuhan Gozgec a před pár okamžiky Lorenzo Sotomayor Collazo postoupili do čtvrtfinále, ve kterém je ještě jedno místo, o něž se poperou Pat McCormack a Yasnier Toledo.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Hassan Amzile ve třetím kole přidal, odvrátit porážku ovšem nedokázal. Lorenzo Sotomayor Collazo v roli zkušeného boxera zvítězil těsně 2:1 na body a je ve čtvrtfinále!
     
    2. kol
    Lorenzo Sotomayor Collazo uštědřil Hassanovi Amzileovi tvrdý pravý hák a druhé kolo vyznělo výrazně pro něho, když od rozhodčích dostal třikrát deset bodů a je blízko vítězství!
     
    1. kol
    Lorenzo Sotomayor Collazo, zlatý medailista z evropského šampionátu 2015, vstoupil do utkání dobře a velice vyrovnané první kolo získal na svou stranu, když ve čtvercích A a C dostal deset bodů.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Polovina velterové váhy je za námi a ještě nás čekají dva zápasy, v tom prvním Lorenzo Sotomayor Collazo vyzve Hassana Amzileho z Francie.
     
    Batuhan Gozgec po úvodním vyrovnaném kole působil mnohem sebevědoměji a jakmile se dostal na koně, Joedison Teixeira se ho z něj marně snažil sesadit. Turecký boxer vítězí jednoznačně 3:0 na body a je ve čtvrtfinále.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    2. kol
    Zatímco první kolo bylo vyrovnané, to druhé k nelibosti brazilských fanoušků získal na svou stranu Batuhan Gozgec, a to poměrně razantním způsobem. Turek získal třikrát deset bodů. O vítězi rozhodne třetí a poslední kolo!
     
    1. kol
    Oba boxeři si v prvním kole nic nedarovali a souboj je od úvodní minuty hodně vyrovnaný, nicméně, z prvního zisku bodu se raduje domácí Joedison Teixeira. Brazilec za jásotu fanoušků dostal ve čtverci B a C deset bodů, zatímco Gozgec devět.

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské lehké velterové váhy (60-64 kg)
    Artem Harutyunyan (GER) v Arthur Biyarslanov (CAN) 2:0
    Batuhan Gozgec (TUR) v Joedison Teixeira (BRA) 3:0
    Lorenzo Sotomayor Collazo (AZE) v Hassan Amzile (FRA) 2:1
    Pat McCormack (GBR) v Yasnier Toledo (CUB) 1:2