1. štvrťfinále 4:2 (kon.) | 2. štvrťfinále 1:2 (kon.)
3. štvrťfinále 3:1 (kon.)
koniec udalosti
1. štvrťfinále

4:2

(1:0, 1:0, 2:1, 0:1)

cz Pondelok 15.08.2016, 15:00 • Olympic Hockey Centre • Olympijské hry - pozemný hokej - ženy • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    58:34
    Austrálie právě vstřelila branku!
    KATHRYN SLATTERYOVÁ snižuje na rozdíl dvou branek po bleskurychlé akci, k postupu to ale velmi pravděpodobně stačit nebude.
     
    42:56
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    OLIVIA MERRYOVÁ napálila míček na středu hřiště a přesně zamířila do volného místa u tyčky. Nový Zéland tak vede už o tři branky!
     
    38:48
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    GEMMA FLYNNOVÁ si s ničím nepárala hlavu a opřela se do míčku ze střední vzdálenosti, gólmanka měla částečně zakrytý výhled a na míček nedosáhla. Novozélanďanky se tak opět dostávají do dvoubrankového vedení!
     
    32:46
    Austrálie právě vstřelila branku!
    KATHRYN SLATTERYOVÁ získala míček ihned po rozehrání trestného rohu a následnou střelou snížila na rozdíl jediné branky!
     
    23:02
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Anita McLarenová, která sama skórovala po prvním tresném rohu, tentokrát tuto standardní situaci rozehrávala a přesně našla spoluhráčku KELSEY SMITHOVOU, která propálila obranný val a zvýšila vedení na 2:0!
     
    06:25
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    ANITA MCLARENOVÁ se šikovně uvolnila po zahrávání trestného rohu, po kterém zamířila přesně do místa, kam neměla šanci gólmanka Nanceová zasáhnout. Po první vážnější šanci je tu tak první gól a vedení Nového Zélandu!

    Dario Becci

    Statistiky
    Branky: 7. McLarenová, 24. Smithová, 39. Flynnová, 43. Merryová - 33. Slatteryová, 59. Slatteryová

    Zelené karty: 46. Websterová, 57. Pearceová (obě NZL)
    Sestavy
    Nový Zéland: Whitelocková - Merryová, Websterová, Rutherfordová, Nealová, Charltonová, Thomsponová, Cocksová, Pearceová, Flynnová, Harrisonová, Keddellová, Smithová K., Haywardová, Michelsenová, McLarenová

    Austrálie: Nanceová - Perisová, Sablowskiová, Dwyerová, Kennyová, McMahonová, Blythová, Boneová, Morganová, Claxtonová, Parkerová, Slatteryová, Williamsová, Smithová E., Lynchová, Stewartová