Mladá Boleslav – Olomouc 4:0 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Olomouc
cz Utorok 23.02.2016, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec se Středočeši přeci jen prosadili. K brance si najel STANISLAV BRZÁK, který i v pádu dokázal zakončit do horní části branky. Asistence: Denis Pätoprstý, Dominik Tůma.
     
    22:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté neuhlídali rychlého LUKÁŠE MOTLOCHA, který si najel do levého kruhu, odkud ukázkově zamířil pod břevno Pospíšilovy branky. Asistence: Radek Pořízek, Jan Mašek.
     
    19:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělá spolupráce těch nejstarších hráčů, které mají dnes Bruslaři k dispozici. Zdeněk Borovec vybojoval za brankou puk, který nahrál přímo na hůl STANISLAVA BRZÁKA, na kterého zívala horní část branky úplně prázdná. Bolelslavský útočník tedy zvedl puk, a prolomil tak své střelecké trápení. Asistence: Zdeněk Borovec.
     
    18:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na modré se napřáhl Jan Mašek a před brankou byl šikovně připravený LUKÁŠ MOTLOCH, od kterého se puk odrazil přímo do branky. Asistence: Jan Mašek, Denis Pätoprstý.

    Vojtěch Drbohlav

    Góly a asistencie: 19. Motloch (Mašek, Pätoprstý), 20. Brzák (Borovec), 23. Motloch (Pořízek, Mašek), 45. Brzák (Pätoprstý, Tůma)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (David Marek) – Mašek, Mattis, Uřidil, Mlčoch, Tůma, Žalud, Červinský – Musliu, Brzák, Pätoprstý, Rypar, Dančišin, Borovec (C), Pořízek, Planý, Němec, Motloch
    HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal) – Nesvadba (C), Spurný, Klvaňa, Beutl, Holiš, Kališ, Kolovratník – Heža, Kropáč, Fejko, Malý, Horák, Ministr, Macuh, Dominik Marek, Jeklič, Beier, Kuba

    Rozhodca: Battěk – M. Svoboda, Beránek

    Diváci: 65