CSKA Moskva – HC Slovan 3:2 (po pr.) | Jaroslavľ – Petrohrad 2:3 (kon.) | Soči – D. Moskva 2:3 (kon.)
Helsinki – Novgorod 4:3 (kon.)
koniec
HK Soči
2:3 (1:1, 0:1, 1:1) Stav série: 0:2
Dynamo Moskva
cz Utorok 23.02.2016, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Série se tedy přesouvá do Moskvy a my vám samozřejmě oba duely nabídneme. Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek dne. (17:29:41)
     
    Domácí hokejisté nakonec nedokázali svůj závěrečný tlak přetavit ve vyrovnávací branku, a tak jede Dinamo na svůj led s nejlepším možným výsledkem.

    Do vedení se dostali ve druhé minutě hosté po teči před brankou, odkud se prosadil Daniil Tarasov. Domácí ovšem dokázali vyrovnat po podobné akci. Střelu Jalasvaary tečoval útočník Denis Kazjonov.

    Druhá třetina nabídla jedinou branku, ze které se radovali hostující hokejisté. Po chybě brankáře Barulina se puku zmocnil útočník Brjukvin, který poslal svůj celek do trháku.

    Dvojnásobné vedení vystřelil hostům po individuální akci Maxim Karpov, který svou akci zakončoval krásným bekhendem. Domácím se sice z hole Peterssona povedlo snížit, ale na vyrovnání to již nestačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Puk na pravou stranu dostal jeden z domácích, kterému se ovšem z úhlu nepovedlo překonat pozorného brankáře!
     
    59:49
    Jedna z posledních střel z hokejky Denise Baranceva skončila zblokovaně. Vhazovat se bude před Jerjomenkem.
     
    59:29
    Po dlouhém obléhání zkoušel střelou překonat brankáře obránce Vladimir Malevič. Ten ale napálil jen bránícího hráče před sebou.
    Jak daleko se může Jokerit v play-off dostat?

    Jokerit Helsinky se dostal i v tomto ročníku do play-off KHL! Finský celek narazí na Novgorod, a do tohoto souboje půjde i se zkušeným brankářem Henrikem Karlssonem. Jak daleko se Jokerit dokáže probojovat? :-)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 21. únor 2016
     
    58:23
    Vezla se třetí domácí branka! Soči ujížděli sami na brankáře ve třech hráčích, ale přihrávka před branku byla na poslední chvilku zachycena!
     
    57:42
    Akce, kterou domácí naprosto vyšachovali hostující obranu, mohla být zakončena střelou. Hráč na pravém kruhu ale nezpracoval puk.
     
    57:10
    Opravdu nesportovní zákrok nyní předvedl Denis Kokarev, který zasáhl projíždějícího hráče krosčekem do obličeje. Přesilovka pro Soči!
     
    57:03
    Každá příležitost je nyní zakončena střelecký pokusem. Jerjomenko bude mít nejspíše ještě hodně práce. Střelu po buly nyní zneškodnil.
     
    57:00
    Vyrovnávací branka byla sakra blízko! Michail Anisin dostal puk k pravé tyčce, kde se z otočky trefoval do odkryté branky. Tu ale nakonec netrefil, protože betonem zasáhl Jerjomenko!
     
    56:55
    Domácí nyní udělají pro vyrovnání vše. Do útočné třetiny najel Ilja Krikunov, kterému se ale rychlou střelou nepovedlo překonat brankáře.
    56:29 Andre PETERSSON - 2:3
     
    56:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ale pozor! Inkasovaná branka jakoby nabudila právě domácí celek, který se po velkém tlaku prosazuje. Michail Anisin našel před brankou ANDREHO PETERSSONA, který překonal dezorientovaného brankáře! Asistence: Michail Anisin.
    55:58 Maxim KARPOV - 1:3
     
    55:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A nyní, po chybě domácí obrany, přichází nejspíše definitivní tečka za utkáním. MAXIM KARPOV vystihl přihrávku na modré čáře a unikal sám na brankáře, kterého následně skvělým bekhendem překonal! Bez asistence.
     
    55:20
    Ani další útok domácích nebyl zakončen nějakou šancí. Ve třetí třetině sledujeme opravdu bídnou hru ze strany obou celků.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 15. De. Kazjonov (Jalasvaara, Dm. Kazjonov), 57. Petersson (Anisin) – 2. Tarasov (Osipov, Korjagin), 30. Brjukvin (Tereščenko), 56. Karpov


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Semenov, Malevič, Pajgin, Jalasvaara, Glazkov, Mamašev – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Petersson, Maxwell, Skačkov – Ščastlivij, Warn, Anisin – De. Kazjonov, Ščegolkov, Dm. Kazjonov – Morozov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višněvskij, Mironov, Barancev, Robinson, Osipov, Korjagin, Hietanen – Igumnov, Karpov, Šipov – Tereščenko, Pestuško, Brjuvkin – Kokarev, Gorovikov, Tarasov – Cvetkov, Alexejev, Galimov – Fjodorov

    Rozhodca: Bulanov, Vasiljev – Gorděnko, Tomilov
    Soči 0 4 D. Moskva
    #1 Nedeľa 21.02.2016 • 15:00
    Soči - D. Moskva 1:4
    #2 Utorok 23.02.2016 • 15:00
    Soči - D. Moskva 2:3
    #3 Štvrtok 25.02.2016 • 17:30
    D. Moskva - Soči 3:0
    #4 Sobota 27.02.2016 • 15:00
    D. Moskva - Soči 1:0 koniec po predl.