Calgary – Anaheim 4:6 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:1 (2:1 po s.n.) | Nashville – Dallas 2:3 (po pr.)
Chicago – Toronto 7:2 (kon.) | Arizona – Montreal 6:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 2:5 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
Montreal Canadiens
cz Utorok 16.02.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:59
    Bude se vylučovat na obou stranách. Z domácích řad míří do boxu trestoměřičů Max Domi (ARI) za krosček, stejně tak si odpočine hostující Brendann Gallagher (ARI) za sekání.
     
    27:40
    Jenže tu bude trest pro domácí, ještě předtím se strhla před brankovištěm Canadiens strkanice, do které se zapojil i brankář Condon. Max Domi (ARI) každopádně dostane 2 + 2 minuty za hrubost. Vše si ještě od rozhodčího nechal vysvětlit domácí trenér Dave Tippett. Poté vyloučen také hostující Greg Pateryn (MTL), takže se bude hrát ve čtyřech. Pateryn dostává i osobní trest na 10 minut.
     
    20:27
    Jenže ve stejnou chvíli je tu první vyloučení zápasu pro domácí mužstvo a Brad Richardson (ARI) musí sedět dvě minuty za vysokou hokejku. Takže možnost pro Montreal na vyrovnání a problémy pro Coyotes.
     
    17:11
    Máme tu další dvě minuty pro hostující partu, tentokráte vyloučen hráč Montreal Canadiens P. K. Subban (MTL) za podražení. Podruhé v krátkém časovém intervalu tedy početní výhody pro Coyotes.
     
    14:15
    Máme tu před koncem první třetiny také první vyloučení utkání, a to na straně Montrealu. Na dvě minuty za podražení si musí jít sednout hostující hokejista David Desharnais (MTL), ten fauloval domácího gólmana. Přesilovka pro Arizonu.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 5. Hanzal (Stone, Duclair), 16. Duclair (Hanzal, Ekman-Larsson), 29. Richardson (Ekman-Larsson, Rieder), 32. Ekman-Larsson (Domi, Hanzal), 36. Connauton (Chipchura, Gaudet), 45. Vermette (Boedker, Michálek) – 10. Weise (De La Rose, Mitchell), 31. Gallagher (Beaulieu)


    Arizona Coyotes: Domingue (Schoenfeld) – Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Michálek, Grossmann, Stone – Martinook, Vermette, Boedker – Rieder, Richardson, Doan – Domi, Hanzal, Duclair – Connauton, Gaudet, Chipchura
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov, Subban, Beaulieu, Gilbert, Jemelin, Pateryn – Pacioretty, Desharnais, Andrighetto – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – Fleischmann, Eller, Byron – Weise, Mitchell, Rose

    Rozhodca: Skilliter, Kowal – Sharrers, McElman

    Diváci: 14 338