Calgary – Anaheim 4:6 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:1 (2:1 po s.n.) | Nashville – Dallas 2:3 (po pr.)
Chicago – Toronto 7:2 (kon.) | Arizona – Montreal 6:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 2:5 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Minnesota Wild
cz Utorok 16.02.2016, 04:07 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, děkuji za pozornost a příště na počtenou! (06:47:19)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Ryan Suter (MNS) 0+2
    2. Zach Parise (MNS) 1+0
    3. Christopher Tanev (VAN) 1+0
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Radim Vrbata (VAN) 0+0, 3 střely, -2, čas na ledě 16:01
     
    Je dobojováno! John Torchetti zažil parádní premiéru v roli kouče Minnesotských, Divočina totiž díky přesvědčivé výhře 5:2 dnes ukončila sérii osmi porážek v řadě. Canucks ještě mohl za stavu 2:4 z jejich pohledu vykřesat naději Daniel Sedin, ten ale orazítkoval tyč a o chvilku později zvýšil na konečných 2:5 Nino Niederreiter, který využil až neuvěřitelné laxnosti bránících Kosatek. Canucks tak doma prohráli popáté v řadě a jejich šance na play-off se zase o něco ztenčily.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Nahození právě z hole Bena Huttona nenadělalo Dubnykovi žádné problémy, strážce minnesotské svatyně s ledovým klidem přerušil hru.
     
    58:39
    Oba týmy nyní střídají, Ben Hutton vyčkává s kotoučem na holi na vlastní obranné třetině a nikam nespěchá.
     
    58:04
    Dvě minuty před koncem se Vancouverští usadili v útočném pásmu, ale vydrželi tam pouhých deset sekund. Hosté dnes dokráčí za kýženým vítězstvím zcela zaslouženě.
     
    57:34
    Pátá domácí prohra Canucks v řadě se nezadržitelně blíží, některým divákům už navíc došla trpělivost a tribuny Rogers Areny jsou nyní opravdu prořídlé.
    56:48 Nino NIEDERREITER - 2:5
     
    56:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí defenzíva teď naprosto propadla a zdá se, že je tedy rozhodnuto! Hned čtyři hráči v modrém přihlíželi tomu, jak NINO NIEDERREITER před jejich očima doráží Granlundovo nahození do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Christian Folin.
     
    56:07
    Hamhuisův prudký a skákavý pas si rozjetý Luca Sbisa nedokázal zpracovat, domácí tak budou muset začínat znovu od píky z hloubi vlastní třetiny.
     
    55:16
    Ou! Drama mohlo být na světě, jenže Daniel Sedin orazítkoval z levého kruhu pravou tyč Dubnykovy svatyně!
     
    54:45
    Bartkowski nabil na modrou Alexovi Biegovi, jenž to zkusil z první, ale strážce minnesotské svatyně tentokrát bez problémů zasáhl.
     
    54:17
    Velezkušený domácí zadák Hamhuis vybojoval jednoduchým nahozením buly v útočném pásmu, svěřencům Willieho Desjardinse už se čas na vyrovnání začíná krátit.
     
    53:47
    Stadionem to jen zahučelo! Ihned po buly vypálil Sbisa, nicméně Dubnyk hodně nejistým způsobem vytěsnil puk na plexisklo.
     
    53:38
    Tanev se neohroženě prokousal do útočného pásma a nabil na střelu Danielu Sedinovu, jehož pokus z levé strany Devan Dubnyk bezpečně uschoval ve své výstroji.
     
    53:13
    Další nahození ze Sbisovy hole Dubnyk pro jistotu ukryl ve své náruči, před námi tak je další komerční pauza. Do Rogers Areny se společně vrátíme za pár okamžiků.
     
    52:46
    Friesenova střela z otočky byla zblokována a Niederreiter poté vyhodil do středního pásma, Minnesotští s přehledem stráží své vedení.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 16. Tanev (H.Sedin, Vey), 31. H.Sedin (D.Sedin, Hutton) – 10. Parise (Koivu), 17. Spurgeon (Haula, Suter), 23. Fontaine (Haula), 34. Coyle (Spurgeon, Suter), 57. Niederreiter (Granlund, Folin)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hamhuis, Tanev, Hutton, Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Bärtschi, Horvat, Virtanen – Friesen, Vey, Vrbata – Burrows, McCann, Dorsett.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Folin – Parise, Koivu, Coyle – Zucker, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodca: Rehman, Morton – Lazarowich, Barton