Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Ufa – Novokuzneck 3:4 (kon.) | Togliatti – Nižnekamsk 3:6 (kon.)
Jaroslavľ – Záhreb 4:2 (kon.) | Kazaň – Barys 5:2 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 4:5 (po pr.)
CSKA Moskva – Viťaz 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – S.Moskva 2:5 (kon.) | Helsinki – Petrohrad 3:1 (kon.)
Soči – HC Slovan 5:2 (kon.) | Riga – D. Moskva 1:0 (kon.)
koniec
HK Soči
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Utorok 16.02.2016, 17:30 • Ľadový palác Boľšoj, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas v Soči sa skončil víťazstvom domácich, ktorí štyrmi gólmi v druhej tretine rozhodli o zisku troch bodov. Najlepším hráčom zápasu v tíme hostí vyhlásený Michal Sersen, v tíme domácich hattrickový Andre Petersson. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 9:17, celkom 34:44. Slovan sa presunie do Jaroslavli, kde si o dva dni zmeria sily s domácim Lokomotivom. Pekný večer a dobrú noc všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (19:58:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    V záverečnej minúte zápasu nám puk lieta z pásma do pásma, strelu na tú ktorú bránku sme však nezaznamenali.
     
    59:00
    Začala sa nám posledná minúta duelu a Slovan ani vo štvrtom vzájomnom meraní síl s HK Soči nezíska s týmto súperom ani len bod, vzájomná bilancia v KHL tak bude po dvoch sezónach 0:4.
     
    58:17
    Semionov vystrelil na bránku hostí, Garnett puk pred bránkoviskom v pokľaku schoval medzi betóny a domáci sa k dorážke už nedostali.
     
    57:44
    Hostia v plnom počte, Slovan oslabenie umne ubránil a prežil bez ujmy.
     
    57:19
    Lušňák pri modrej zobral puk Glazkovovi a založil akciu belasých, Slovan puk vyviezol z pásma a tuším zakončoval Rosandič, Barulin puk poslal späť do hry, toto by sme už mali ubrániť.
     
    56:55
    Domáci sa previnili proti pravidlám ofsajdom a tak im čiarový rozhodca musel akciu zastaviť.
     
    56:15
    Soči malo belasých v pásme a kombinovalo tam s pukom, po chybne prihrávke však puk končí v strednom pásme.
     
    55:44
    Príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, Slovan zle striedal, presilovku si zahrá Soči. Trest za klub odsedí Bačík.
    54:56 Pavol Skalický - 5:2
     
    54:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan umne zakombinoval s pukom v pásme domácich, puk dostal na modrú Sersen, ktorý príklepom vystrelil, do dráhy puku vložil hokejku PAVOL SKALICKÝ a puk usmernil za chrbát Barulina. Asistencie: Michal Sersen a Lukáš Kašpar.
     
    54:23
    Kašpar z pravého kruhu poslal puk na modrú, Barker puk na bránku domácich, ten letel tesne nad ľadom, Barulin ho chytil do lapačky a ešte aj rozohral na hokejky svojim spoluhráčom, nuž...
     
    54:05
    Sersen poslal puk na bránku domácich z ľavej strany, Barulin mužom na mieste, v pokľaku puk zneškodnil na svojej hrudi.
     
    53:40
    Za hákovanie dostal dve minúty Semionov a Slovan dostal k dispozícii výhodu jedného muža v poli.
     
    53:27
    Bačík poslal puk na bránku domácich od modrej z pravej strany, Barulin aj tento puk zneškodnil a drží v tejto tretine čisté konto.
     
    52:47
    Nagy vystrelil svojim klasickým švihom z ľavého kruhu, keď si puk prevzal na modrej, Barulin v pokľaku cez hruď puk zrazil pred seba, pritiahol si ho hokejkou a ihneď schoval pod rukavicu.
    52:04 Andre Petersson - 5:1
     
    52:04
    Soči dáva gól!
    ANDRE PETERSSON dnes predsa len dosiahol hattrick, keď s pukom zo stredného pásma nakorčuľoval na pravý kruh, spoza obrancu vystrelil a jednoducho prestrelil Garnetta v bránke hostí. Asistencie: Ben Maxwell a Clay Wilson.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 30. Denis Kazionov, 32. Petersson (Maxwell), 34. Petersson (Maxwell, Skačkov), 38. Skačkov (Maxwell, Anisin), 53. Petersson (Maxwell, Wilson) – 9. Nagy (Barker, Sersen), 55. Skalický (Sersen, Kašpar)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Semionov, Jalasvaara, Wilson, Pajgin, Glazkov, Mamašev, Malevič – Krikunov, Ignatuškin (C), A. Kosticyn – Skačkov, Maxwell (A), Petersson – Ščegolkov, Dmitrij Kazionov (A), Denis Kazionov – Morozov, Jakupov, Anisin
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Pavlas) – Barker, Sersen (A), Starosta, Švarný, Bačík, Rosandič – Tvrdoň, Kašpar, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Šiška, Bartovič (C) – Miklík, Lušňák, Nagy (A)

    Rozhodca: Kiseľov, Olenin – Palej, Otmachov

    Diváci: 6.789