Karviná – Góra 4:1 (kon.) | MFK Zvolen – B. Bystrica 1:1 (kon.) | Spiš. N. Ves – Košice 0:0 (zruš.)
Olomouc B – Senec 6:0 (kon.) | Ostrava – Trnava 0:2 (kon.) | Opava – ROW Rybnik 0:0 (zruš.)
Hr. Králové – Miedź 1:0 (kon.) | Nitra – Znojmo 0:0 (kon.) | Prešov – Sandecja Nowy Sącz 1:3 (kon.)
FCSB – Trenčín 0:1 (kon.) | Jihlava – Pardubice 2:1 (kon.) | Zlín – Senica 4:1 (kon.)
Teplice – Varnsdorf 0:1 (kon.) | Levski Sofia – Brno 1:0 (kon.) | Razgrad – Slovan Bratislava 0:0 (kon.)
Plzeň – Groznyj 0:3 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
1:3 (0:2)
Sandecja Nowy Sącz
Sobota 06.02.2016, 13:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    90
    Prešov dal gól!
    A Prešovčanom sa predsa podarilo skórovať. Keresteš poslal do šestnástky súpera nadýchaný center, Prešovčania si so súperom zahrali "hlavičkové" bago a po sérii štyroch hlavičiek domácich poslal loptu medzi tri žrde kapitán Jacko.
     
    83
    Sandecja dala gól!A Nowy Sacz vyhráva už rozdielom triedy. Do streleckej listiny sa zapisuje Dudzic, ktorý zužitkoval výborný center Sobotku z ľavej strany.
     
    80
    Do ďalšej šance sa dostal Filip Voda. Prešovčania sa pred bránou súpera ocitli v prečíslení, Voda vzal zodpovednosť na seba, no jeho strelu krásnym zákrokom zneškodnil hosťujúci brankár, ktorý loptu vytlačil na roh.
     
    63
    Keresteš sa prezentoval skutočne perfektnou kopacou technikou. Jeho priamy kop bol zahraný prvotriedne, no jeho pokus len lízol hornú žrď brány.
     
    61
    Kamil Staby sa teraz odhodlal k ďalekonosnej strele, ktorá len tesne minula hornú žŕdku. Hostia z Poľska mohli viesť už o tri góly.
     
    49
    Do úniku sa teraz dostal Sobotka, no nedokázal dostať loptu za chrbát prešovského brankára. Domáci celok mohol prehrávať už o tri góly.
     
    35
    Sandecja dala gól!A Prešovčania druhýkrát v dnešnom zápase inkasujú. Pisczcek odviedol perfektnú prácu pri bráne, Barátovi nedovolil chytiť loptu do rúk, lopta sa dostala k Trochimovi a ten ju pohodlne zasunul do prázdnej brány.
     
    34
    Rozhodca Ziemba teraz nemal ľahkú situáciu. Bujňák doslova nabehol do osobného súboja s Trochimom. Hosťujúcemu hráčovi sa to vôbec nepáčilo a prešovskému futbalistovi uštedril jednu "výchovnú" facku, za ďalšie protesty videl od arbitra dnešného súboja žltú kartu.
     
    27
    Po jednom z osobných súbojov v šestnástke Prešova ostal na zemi ležať zranený Luberda. Na ihrisku jeho miesto zaujme Dávid Keresteš.
     
    24
    Matnodski sa po ľavej strane predral do šestnástky, presnou prihrávkou vysunul do stopercentnej tutovky Trochima, no ten z dobrých šiestich metrov prepálil bránu.
     
    19
    Sandecja dala gól!A o otvárací gól dnešného stretnutia sa postaral hosťujúci hráč FILIP PISCZCEK, ktorý sa prezentoval utešenou strelou z hranice šestnástky a poslal svoj tím do vedenia.

    Dávid Lech


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 90. Jacko – 19. Pisczcek, 35. Trochim, 83. Dudzic

    Karty:   34. Trochim (SAN)


    FC Tatran Prešov: Barát – Bujňák, Jacko, Luberda, Kačala, Dzurík, Cicman, Katona, Voda, S. Kraľovič, M. Kraľovič.
    Náhradníci: Talian – Lukáč, Hector, Keresteš, Mikluš, Timko, Hruška, Jacko

    Sandecja Nowy Sącz: Radzinski, Bartkon, Baran, Csech, Staby, Pisczcek, Nather, Kasprzak, Matnodski, Trochim, Aleksander.
    Náhradníci: Gliba, Danek, Szeliga, Szczepanski, Tarasenko, Dudzic, Kuzma, Sobotka, Ctvrtnicek

    Rozhodca: Ziemba – Klovanič