Atlético Madrid – Eibar 3:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Las Palmas 2:0 (kon.) | Bilbao – Villarreal 0:0 (kon.)
Gijón – La Coruña 1:1 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
0:0 (0:0)
Villarreal CF
Sobota 06.02.2016, 20:30 • San Mamés Barria, Bilbao • Španielska LaLiga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Napokon sme ani v druhom polčase gól nevideli, videli sme však v nadstavenom čase dve červené karty! Keďže gól nepadol, zápas končí remízou 0:0 a tímy si body podelia!

    Ďakujem Vám za pozornosť, prajem pekný zvyšok neskorého sobotného večera a dobrú noc! (22:22:28)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+4. Daniele Bonera (VLR)
     
    90+3
    A ďalšia červená karta! Tesne pred koncom zápasu je tu vylúčenie aj na strane hostí, konkrétne to je Bonera, ktorý vidí druhú žltú kartu, čo sa rovná červenej karte!
     
    90+2
    V závere nadstaveného času sú častejšie pri lopte hostia, ktorí majú o jedného hráča v poli viac, ale nič im to však nie je takto v závere zápasu platné.
     
    90+1
    Napokon hlavný rozhodca nadstavoval až 4 minúty! Hostia po predchádzajúcom faule zahrávali priamy kop, ten však žiadny vzruch nepriniesol.
    90. Iňaki Williams (ATB)
     
    90
    V 90.minúte zápasu prichádza červená karta na domácej strane! Williams nechutne fauloval, dostáva druhú žltú kartu a tak v tomto zápase dohral! Hostia si tak zahrajú tesne pred koncom zápasu o jedného hráča viac!
     
    89
    Čakáme už aj na údaj o nadstavovanom čase, nemalo by to byť veľa minút, ak vôbec sa bude niečo nadstavovať, veľa prerušení v druhom polčase nebolo.
     
    88
    V záverečných minútach sledujeme skôr nepresnosti na oboch stranách, to skôr sa prikláňa k tomu, že dnes sme na gól čakali márne.
     
    87
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Mikel San José, prichádza Ander Iturraspe.
     
    85
    Lopta teraz lieta zo strany na stranu, avšak nič zaujímavého to do hry neprináša. Všetko nasvedčuje tomu, že dnes v tomto zápase gól neuvidíme a oba tímy si zo zápasu odnesú jeden bod.
     
    84
    Ani tento rohový kop však prvý gól tohto zápasu nepriniesol, domáci tím sa mu ubránil bez problémov. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého v samotnom závere tohto zápasu dočkáme.
    83.
     
    83
    Tak predsa len sme sa mohli v závere zápasu dočkať gólu! Po chybe domácej obrany sa ku odrazenej lopte dostal Soldado, Iraizoz však včas vybehol z brány a dokázal loptu svojou hruďou poslať na rohový kop!
     
    82
    Oba tímy sa však ja v závere zápasu snažia zakladať nebezpečné útoky, avšak sa im v tom moc nedarí. Často oba tímy chybujú vo finálnej prihrávke.
     
    81
    Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, domáci sa ubránili bez problémov. Už sa nachádzame v záverečných minútach zápasu, vypadá to tak, že sa v tomto zápase gólu nedočkáme.
     
    80
    Po individuálnej akcii Suaréza hostia vybojovali rohový kop. Domáci sa tak už formujú v zadných radoch.
     
    79
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Jonathan dos Santos, prichádza Samuel Castillejo.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   29. I. Williams (ATB), 41. San José (ATB), 61. Lekue (ATB), 69. Sabin (ATB) – 27. J. Costa (VLR), 40. Bakambu (VLR), 76. Soldado (VLR), 77. V. Ruiz (VLR)   90. I. Williams (ATB) – 90+3. Bonera (VLR)


    Athletic Club Bilbao: Iraizoz (C) – Lekue, Bóveda, Laporte, Balenziaga – San José (87. Iturraspe), Etxebarria – Susaeta (63. Sabin), Eraso (71. Muniain), I. Williams – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – Etxeita, G. Elustondo, Iturraspe, M. Rico, Muniain, Sabin.

    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio (73. Bonera), V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos (79. Castillejo), B. Soriano (C), Trigueros, Denis Suárez – Bakambu (46. Baptistão), Soldado.
    Náhradníci: Barbosa – Antonio Rukavina, Bonera, Castillejo, Leiva, Baptistão, Hernández Cascante.

    Rozhodca: Mario Melero – Manuel Torre, José Martínez