Barcelona – Atlético Madrid 2:1 (kon.) | Eibar – Malaga 1:2 (kon.) | Getafe – Bilbao 0:1 (kon.)
Villarreal – Granada 1:0 (kon.) | Sociedad – Real Betis 2:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:1 (2:1)
Atlético Madrid
Sobota 30.01.2016, 16:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
    38. Luis Suárez (BAR)
     
    38
    Barcelona dala gól!
    Hostia sa snažili v útoku, ale o loptu prišli a domáci tím sa bleskovo presunul na opačnú polovicu trávnika. Tam sa LUIS SUÁREZ pretlačil pomedzi dvojicu obrancov, počkal si na prihrávku a loptu bez zaváhania napálil do siete súpera.
    30. Lionel Messi (BAR)
     
    30
    Barcelona dala gól!
    Je vyrovnané. Domáci futbalisti strávili posledné minúty v útoku a ich tlak sa postupne zvyšoval. Napokon vyvrcholil prihrávkou na Albu, ktorý mal loptu na kopačke na ľavej strane šestnástky. Odtiaľ sa rozhodol prihrávať priamo pred bránku, kde si priestor vytvoril LIONEL MESSI, ktorý bez prípravy zakončil k pravej žrdi Oblakovej bránky.
    10. Koke (ATM)
     
    10
    Atlético dalo gól!
    Hosťujúci futbalisti zaskočili Barcelonu a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to KOKE, ktorý ostal úplne osamotený v strede šestnástky, dostal presnú prihrávku a bez prípravy ju okamžite napálil do siete.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 30. Messi, 38. L. Suárez – 10. Koke

    Karty:   24. Godín (ATM), 25. Gabi (ATM), 41. Torres Juanfran (ATM), 90+2. Partey (ATM)   65. Godín (ATM)   44. Luís (ATM)


    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves (82. Roberto), Piqué, Mascherano, Alba – Rakitić (67. Arda Turan), Busquets, Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Arda Turan, Munir, Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Vermaelen.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís – Koke, Ñíguez, Gabi (C) (46. Gámez), Augusto Fernández (76. Partey), Ferreira-Carrasco – Griezmann (67. Savić).
    Náhradníci: Moyà – Ó. Torres, Jackson Martínez, Savić, Gámez, Partey, Vietto.

    Rozhodca: Undiano – Díaz, Zancada