Třebíč – Havířov 1:4 (kon.) | Most – Jihlava 3:2 (1:0 po s.n.) | Kladno – Motor ČB 3:0 (kon.)
Přerov – Benátky n/J 0:1 (kon.) | Prostějov – Šumperk 3:4 (1:2 po s.n.) | Slavia – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 3:0 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Pondelok 04.01.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 37. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se ještě slávisté dočkali alespoň snížení. NATHAN ROBINSON se rychlou kličkou zbavil obránce a mířil přesně mezi Soukupovi betony! Asistence: Jaroslav Markovič.
     
    58:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Pavlin neměl na modré dostatek času, tak rychle vypálil. Puk ale zastavil Bernad, který ještě přistrčil kotouč ONDŘEJI HOLOMKOVI, a ten bez problémů trefil opuštěnou svatyni! Asistence: David Merta.
     
    44:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    DAVID TŮMA se zbavil obránce a snažil se najít mezírku v Králově výstroji. To se mu nakonec povedlo, puk ovšem zůstal ležet několik centimetrů před brankovou čárou. Nejblíže byl Hraško, který chtěl kotouč dostat co nejdříve do bezpečí, místo toho ale bekhendem napálil nic netušícího Krále, od kterého se puk odrazil do sítě! Asistence: David Skočovský a Ondřej Smetana.
     
    35:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Robinson si všiml ŽIGY PAVLINA, který si sjel k pravé tyčce a po přesné přihrávce uklidil puk do zcela odkryté klece! Asistence: János Vas a Nathan Robinson.
     
    21:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    PETR TENKRÁT nejdříve chtěl nahrát skrz brankoviště, puk se k němu ale odrazil, a tak objel branku a bekhendem našel mezírku mezi rukou a tělem Krále! Asistence: David Merta a Antonín Melka.
     
    14:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    JAN KLOZ dostal přesnou křižnou přihrávku na levou stranu, v klidu se podíval na pohyb brankáře a zakončil přesně k bližší tyči! Asistence: Jaroslav Roubík a David Tůma.

    David Mencl

    Góly a asistencie: 36. Pavlin (Vas, Robinson), 60. Robinson (Markovič) – 15. Kloz (Roubík, Tůma), 22. Tenkrát (Merta, Melka), 45. Tůma (Skočovský, Smetana), 59. Holomek (Merta)


    HC Slavia Praha: Král (Hylák) – Krstev, Knot, M. Hruška, Pavlin, Hraško, Růžička, Andrlík – Čermák, Mikulík, D. Hruška – Bahenský, Vas, Robinson – Jiránek, Šafránek, Markovič – Tejral, Kašpařík, Ondráček
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Smetana, Bernad, Brož, Skočovský, Macek, Sobotka, Holomek – Gengel, Kuchler, Tůma, Dalecký, Křivohlávek, Kloz, Andres, Roubík, Melka, Tenkrát, Merta, Rys

    Rozhodca: Škrobák – Svoboda, Maštalíř