Vítkovice – Jihlava 4:1 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:0 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 6:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
6:3 (2:1, 3:0, 1:2)
HC Kometa Brno
cz Pondelok 04.01.2016, 18:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ale odpovídá rychlým gólem hned po vyhraném vhazování, když Fendricha překonal RICHARD GARČIC. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    51:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři si berou své čtyřbrankové vedení zpět. VÍT CHRISTOV projel až ke Geržovi a následně poslal puk po ledě za jeho záda. Asistence: Ludvík Petrák, Marian Adámek.
     
    41:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě se hosté dočkali snížení. Kratochvíl vyslal do útoku FILIPA DVOŘÁKA a brněnský útočník překonal Fendricha povedenou střelou. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    31:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Puk ovšem zůstal ve hře, na modré čáře se do něj opřel ALEX PISARIK a prudký projektil z jeho hole se zastavil až o síť za zády brněnského gólmana. Asistence: Jakub Lacka.
     
    25:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Časomíra stihla odečíst něco málo přes minutu a Oceláři se znovu prosazují, když v útočném pásmu získal puk LUKÁŠ DOUDERA, z těsné blízkosti poslal puk mezi betony Slavíčka do sítě a zaznamenal tak svůj první gól v juniorském dresu v letošní sezóně. Asistence: Ludvík Petrák.
     
    24:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec ale Oceláři početní výhodu využívají. Od modré čáry vypálil Adámek, Slavíček zřejmě přes clonící hráče vůbec nic neviděl, dráhu letu puku navíc pozměnil MILOŠ ROMAN a puk tak skončil až v síti. Asistence: Marian Adámek, Michal Kovařčík.
     
    09:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rána Murína od modré uletěla sotva pár metrů, u kotouče byl ale jako první Pisarik, který zabránil hostům vyhodit, vrátil puk Murínovi, který jej předal napříč celým útočným pásmem MICHALU KOVAŘČÍKOVI a třinecký útočník se z první nemýlil. Asistence: Matej Murín, Alex Pisarik.
     
    07:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už je ale vyrovnáno. Oceláři ztratili puk ve vlastním obranném pásmu, Lunter jej poslal před branku, odkud umístil puk do sítě DANIEL HROUDNÝ. Asistence: Kristián Lunter.
     
    03:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa nejprve nevyužila přečíslení a radují se tak až Oceláři, když z prostoru mezi kruhy překonal gólmana VÍT CHRISTOV. Asistence: Martin Pala, Jakub Lacka.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 4. Christov (Pala, Lacka), 10. M. Kovařčík (Murín, Pisarik), 25. Miloš Roman (Adámek, Kovařčík), 26. Doudera (Petrák), 32. Pisarik (Lacka), 52. Christov (Petrák, Adámek) – 8. Hroudný (Lunter), 42. Dvořák (Kratochvíl), 52. Garčic (Boltvan)


    HC Oceláři Třinec: Fendrich (Loubal) – Pisarik, Zahradníček, Bartko, Michal Roman, Stránský, Heider, Adámek, Doudera – Petrák, Flok, M. Kovařčík, Hladonik, Lacka, Miloš Roman, Christov, Murín, Lorek, Pala
    HC Kometa Brno: Slavíček (29. Gerža) – Furch, Švejda, Štancl, Kubeš, Kabelka, Zukal, Kupčík – Havlát, Lunter, Dvořák, Horký, Garčic, Dupljaku, Havránek, Kratochvíl, Boltvan, Grünwald, Hroudný

    Rozhodca: Koliba, Mrkva – Barteček, Vengřín