Sparta Praha – Liberec 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Sparta Praha
5:4 (0:0, 3:2, 1:2 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Streda 18.11.2015, 18:30 • O2 Arena, Praha • Tipsport extraliga (ČR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jan BUCHTELE - 5:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha.
    Autorem vítězné branky je JAN BUCHTELE.
    Robert SABOLIČ - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Pražané si vytvořili v přesilovce značný tlak, puk se dostal na mezikruží. Zde stál připravený slovinský reprezentant ROBERT SABOLIČ, který bez váhání trefil levý horní roh brány. Schwarz se nestihl včas přesunout. Asistence: Jaroslav Hlinka.
    Michal ŘEPÍK - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    49:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Spartu studená liberecká sprcha. Ševcovu střelu od modré tečoval Birner, puk se tak dostal k nehlídanému MICHALU ŘEPÍKOVI. Ten poté snadno překonal přesouvajícího se Lukáše. Asistence: Michal Birner, Martin Ševc.
    Martin ŠEVC - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    49:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    A přece branka platí! Brankář domácích měl hodně složitou pozici, hned několik hráčů se nacházelo v inkriminovaný moment v brankovišti. Ke střele z mezikruží se však dostal MARTIN ŠEVC, který trefil přesně pravý horní roh brány. Branku musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Petr Vampola, Michal Birner.
    Michal ČAJKOVSKÝ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát je to Sparta, kdo udeřil dvakrát během krátké chvíle. Jaroslav Hlinka posunul na modré čáře kotouč na MICHALA ČAJKOVSKÉHO, který 46 vteřin po vyrovnávací brance propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:2! Asistence: Jaroslav Hlinka.
    Jan BUCHTELE - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    34:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Sparty končí vyrovnávací brankou. Lukáš Klimek vyvezl kotouč až za modrou čáru, otočil se s ním, předal ho Juraji Mikušovi a ten ho okamžitě posunul na Tomáše Netíka. Zkušený útočník si kotouč uklidnil a našel na zadní tyči JANA BUCHTELEHO, jenž měl lehkou práci – 2:2! Asistence: Tomáš Netík, Juraj Mikuš.
    Jan BUCHTELE - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Aktivita se Spartě vyplácí. Tomáš Netík našel z rohu kluziště Michala Čajkovského, který se opřel do kotouče a jeho střelu tečoval do branky JAN BUCHTELE – 1:2! Asistence: Michal Čajkovský, Tomáš Netík.
    Michal BULÍŘ - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je zajímavé. V rohu kluziště dlouho váhal Juraj Mikuš a následné vyhození zachytil Radivojevič, který našel MICHALA BULÍŘE. Ten si už pouze položil Lukáše a zvýšil náskok Severočechů – 0:2! Asistence: Branko Radivojevič.
    Michal ŘEPÍK - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    20:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Aktivněji vstoupili do druhé třetiny sparťané, ale vzápětí se prosadili hosté. Na modré čáře se dostal ke kotouči Michal Birner a nahozený kotouč vyrazil Jan Lukáš k volnému MICHALU ŘEPÍKOVI, který si ho sklepl nohou a poslal do odkryté klece – 0:1! Asistence: Michal Birner, Tomáš Havlín.

    Daniel Ryl

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 27. Buchtele (Čajkovský, Netík), 35. Buchtele (Netík, Mikuš), 36. Čajkovský (Hlinka), 59. Sabolič (Hlinka), rozh. náj. Buchtele – 21. Řepík (Birner, Havlín), 22. Bulíř (Radivojevič), 50. Ševc (Vampola, Birner), 50. Řepík (Birner, Ševc)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Řepík (LIB)
    0:0   Buchtele (SPA)
    2. séria:
    0:1   Bakoš (LIB)
    0:1   Netík (SPA)
    3. séria:
    0:1   Radivojevič (LIB)
    1:1   Hlinka (SPA)
    4. séria:
    1:1   Hlinka (SPA)
    1:1   Bakoš (LIB)
    5. séria:
    1:1   Netík (SPA)
    1:1   Vampola (LIB)
    6. séria:
    2:1   Buchtele (SPA)
    2:1   Bakoš (LIB)


    HC Sparta Praha: Lukáš (Pöpperle) – Čajkovský, Barinka (A), Eminger, Švrček, Hrbas, Mikuš, Mikliš – Buchtele, Klimek, Netík (A) – Kumstát, Hlinka (C), Sabolič – Kudrna, Cingel, Hamilton – Forman, Pech, Procházka. Trenér: Josef Jandač.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Ševc, Šimek, Ulrych, Derner, Plutnar, Výtisk (C), Havlín – Řepík, Vampola (A), Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič (A) – Valský, Jelínek, Krenželok – Špaček, Lakatoš, Vlach – Ordoš. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodca: Hribik, Svoboda – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 7 628