Bayern – Kolín nad Rýnom 4:0 (kon.) | Leverkusen – Stuttgart 4:3 (kon.) | Hannover – Frankfurt 1:2 (kon.)
Mainz – Brémy 1:3 (kon.) | Darmstadt – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Ingolstadt – Hertha 0:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
4:0 (2:0)
1. FC Kolín nad Rýnom
Sobota 24.10.2015, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    78
    Posledné striedanie zápasu. Po tom ako Thomas Müller premenil pokutový kop v zápase končí a na jeho miesto prichádza Thiago Alcântara.
    77. Thomas MÜLLER - 4:0
     
    77
    Bayern dal gól! THOMAS MÜLLER poslal brankára na druhú stranu strelou k ľavej tyčke skóruje. Pre nemeckého strelca to bol jubilejný 10. gól v sezóne.
     
    76
    Pokutový kop pre Bayern Mníchov! Robert Lewandowski spadol v súboji s Heintzom a Marohom, hlavný rozhodca neváhal a ukázal na biely bod.
     
    75
    Posledné striedanie Kolína nad Rýnom. Na ihrisko prichádza slovenský reprezentant Dušan Švento, ktorý nahradzuje Yannicka Gerhardta.
     
    72
    Douglas Costa zahodil veľkú šancu. Po pravej strane sa v súboji s Hectorom predral do šestnástky Kingsley Coman, prihrávkou pod seba našiel práve brazílskeho útočníka, no ten trafil iba pred ním stojatého obrancu.
     
    71
    Druhé striedanie hostí. Z ihriska odchádza Simon Zoller a na jeho miesto vybieha čerstvý Philipp Hosiner.
     
    70
    Výborný zákrok v podaní Tima Horna. Thomas Müller pekne priťukol loptu Lewandowskemu, no poľský útočník z tesnej blízkosti trafil iba hosťujúceho brankára.
     
    65
    Za ohromného potlesku odchádza z ihriska Arjen Robben, ktorý strelil prvý gól dnešného zápasu. Na jeho miesto prichádza mladý Joshua Kimmich.
    63. Robert LEWANDOWSKI - 3:0
     
    63
    Bayern dal gól! Zrejme je definitívne rozhodnuté. Po centri Douglasa Costu vyskočil najvyššie ROBERT LEWANDOWSKI a presnou hlavičkou upravuje skóre už na 3:0.
     
    62
    Prvýkrát v zápase strieda aj Pep Guardiola. Na ihrisko prichádza Javi Martínez a z ihriska odchádza Jérôme Boateng
     
    61
    Na druhej strane sa nedovoleným zákrokom prezentoval Matthias Lehmann a od hlavného rozhodcu vidí žltú kartu.
     
    59
    Arjen Robben si krásne pripravil loptu na ľavačku a spoza šestnástky vyslal strelu na bránu Kolína. Výborný zákrok ale predviedol brankára Timo Horn.
     
    58
    Peter Stöger po prvý raz v zápase strieda. Z ihriska odchádza Anthony Modeste a na ihrisko vybieha japonský futbalista Yūya Ōsako.
     
    55
    Anthony Modeste sa pretlačil v súboji s Rafinhom a rýchlo postupoval dopredu. Brazílčan ho v snahe zastaviť potiahol za dres, za čo čo dostáva žltú kartu.
    40. Arturo VIDAL - 2:0
     
    40
    Bayern dal gól! Nádherná akcia domáceho tímu. Kingsley Coman sa na ľavej strane doslova pohral s Marcelom Rissem, prešiel do šestnástky a prízemným centrom našiel ARTURA VIDALA. Čílsky futbalista loptu trafil z prvej a strelou do protipohybu prekonal Tima Horna.
    35. Arjen ROBBEN - 1:0
     
    35
    Bayern dal gól! ARJEN ROBBEN je späť! Z pravej strany poslal Thomas Müller prízemný center na Roberta Lewandowskeho. Lopta sa ale odrazila priamo na kopačku holandského hráča, ktorý obišiel brankára a pohodlne skóroval.
     
    11
    Thomas Müller zahodil obrovskú šancu. Lewandowski mu krásne priťukol loptu a nemecký útočník sa zrazu ocitol tesne pred brankárom Hornom. Müller ale v jasnej šanci napálil loptu iba do stredu brány.
     
    7
    Po Comanovom centri z pravej strany sa dostal do zakončenia navrátilec do zostavy Bavorov, Arjen Robben. Holanďan zakončil veľmi pohotovo, no jeho pokus vyráža na roh Timo Horn.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 35. Robben, 40. Arturo Vidal, 63. Lewandowski, 77. T. Müller (pen.)

    Karty:   55. Rafinha (BAY) – 61. Lehmann (KLN)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:4.
    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, J. Boateng (62. Javi Martínez), Alaba – Robben (65. Kimmich), Lahm (C), Arturo Vidal, Costa – Coman, T. Müller (78. Th. Alcântara) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Kirchhoff, Bernat, Th. Alcântara, Javi Martínez, Alonso, Kimmich.

    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Risse, F. Sørensen, Maroh, Heintz, Hector – Zoller (71. Hosiner), Lehmann (C), Vogt, Gerhardt (75. Švento) – Modeste (58. Osako).
    Náhradníci: Kessler – Olkowski, Švento, Jojić, Hosiner, Osako, Finne.

    Rozhodca: Florian Meyer