Bayern – Kolín nad Rýnom 4:0 (kon.) | Leverkusen – Stuttgart 4:3 (kon.) | Hannover – Frankfurt 1:2 (kon.)
Mainz – Brémy 1:3 (kon.) | Darmstadt – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Ingolstadt – Hertha 0:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
4:0 (2:0)
1. FC Kolín nad Rýnom
Sobota 24.10.2015, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Hlavný rozhodca Florian Meyer nenadstavil k dnešnému zápasu ani sekundu, veď nebolo ani prečo. Futbalisti Bayernu Mníchov jasne zdolali Kolín nad Rýnom 4:0, keď sa gólovo presadili Arjen Robben, Arturo Vidal, Robert Lewandowski a z penalty aj Thomas Müller. Bavori boli v zápase jasne lepší a úplne zaslúžene vyhrali rozdielom triedy. Ja sa s vami lúčim a teším sa na ďalšie prenosy z nemeckej Bundesligy na portáli onlajny.eu. (17:25:22)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Douglas Costa poslal z ľavej strany prízemný center do malého vápna. K lopte sa snažil predrať Lewandowski, ale ten neuspel v súboji s Frederikom Sørensenom.
     
    88
    A lopta je opäť akoby prilepená na kopačkách hráčov nemeckého majstra. Ten bude mať po 10 odohraných kolách na svojom konte 30 bodov, čo nedokázal žiadny iný nemecký klub.
     
    87
    Striedajúci Joshua Kimmich sa snažil obtočiť sa v súboji s Dominicom Marohom, no pri jeho snahe sa s loptou dostal za bránkovú čiarku. Odkopávať od svojej brány bude Horn.
     
    86
    Bayern vytláča rozohrávku hostí až na vlastnú polovicu ihriska. Následne ale fauluje Arturo VIdal.
     
    85
    Proti pravidlám sa previnil francúzsky futbalista Kingsley Coman. Jeho výkon bol dnes vynikajúci a po zranení patril k najlepším hráčom na trávniku.
     
    84
    Na center Philippa Lahma si naskočil Robert Lewandowski. Poľský útočník tentokrát minul bránu Tima Horna.
     
    83
    Hlavný rozhodca prisúdil loptu pre hráčov Kolína, ktorí mali možnosť vhadzovať. Následne poslal dlhú loptu dopredu Dušan Švento, ale správneho adresáta nenašiel.
     
    82
    Tradičný obrázok z dnešného zápasu. Bayern drží loptu na svojich kopačkách a v blízkosti poliacej čiary a kombinuje.
     
    80
    Máme pred sebou posledných 10 minút zápasu. O víťazovi a držiteľovi troch bodov je už dávno rozhodnuté. Podarí sa hosťom streliť aspoň čestný gól?
     
    79
    Táto akcia domáceho tímu neviedla k úspechu. Prihrávku na Lewandowskeho dobre prečítal Frederik Sørensen.
     
    78
    Posledné striedanie zápasu. Po tom ako Thomas Müller premenil pokutový kop v zápase končí a na jeho miesto prichádza Thiago Alcântara.
    77. Thomas MÜLLER - 4:0
     
    77
    Bayern dal gól! THOMAS MÜLLER poslal brankára na druhú stranu strelou k ľavej tyčke skóruje. Pre nemeckého strelca to bol jubilejný 10. gól v sezóne.
     
    76
    Pokutový kop pre Bayern Mníchov! Robert Lewandowski spadol v súboji s Heintzom a Marohom, hlavný rozhodca neváhal a ukázal na biely bod.
     
    75
    Posledné striedanie Kolína nad Rýnom. Na ihrisko prichádza slovenský reprezentant Dušan Švento, ktorý nahradzuje Yannicka Gerhardta.
     
    74
    Prihrávka Artura Vidala na Thomasa Müllera bola nepresná. K lopte sa tak na dlhší časový úsek dostávajú futbalisti Kolína nad Rýnom.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 35. Robben, 40. Arturo Vidal, 63. Lewandowski, 77. T. Müller (pen.)

    Karty:   55. Rafinha (BAY) – 61. Lehmann (KLN)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:4.
    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, J. Boateng (62. Javi Martínez), Alaba – Robben (65. Kimmich), Lahm (C), Arturo Vidal, Costa – Coman, T. Müller (78. Th. Alcântara) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Kirchhoff, Bernat, Th. Alcântara, Javi Martínez, Alonso, Kimmich.

    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Risse, F. Sørensen, Maroh, Heintz, Hector – Zoller (71. Hosiner), Lehmann (C), Vogt, Gerhardt (75. Švento) – Modeste (58. Osako).
    Náhradníci: Kessler – Olkowski, Švento, Jojić, Hosiner, Osako, Finne.

    Rozhodca: Florian Meyer